Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis

Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis Padidinti

Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis

Prekės ID: 47449
Prekės ID: 47449

4,99 €

Prekės ID: 47449
Prekės ID: 47449

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, gaivinanti, palengvina plaukų iššukavimą, daro plaukus lengviau valdomus, švelnininimui, tramdo šiaušimąsi, maitinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, stiprina plaukų folikulus, atkūrimui/atstatymui, glotnina, glotninanti, nuo plaukų slinkimo, augimo skatinimui, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, minkštinanti, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį
Produkto tipas Purškiklis, Purškiama migla, Migla, Plaukų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Nepaklusniems, Šiurkštiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Alavijo ekstraktu, Su Alavijo vandeniu, Su Alaviju, Su dilgėlių ekstraktu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Keratinu, Su Vitaminais, Su Amino rūgštimi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis sudrėkina ir atgaivina plaukus, todėl suteikia ypatingo jiems švelnumo ir pastebimai palengvina iššukavimą.

Produktas papildytas veikliaisiais komponentais, kurie suteikia greitą ir efektyvią pagalbą nuolat besiveliantiems, pasišiaušusiems ir nepaklusniems plaukams bei leidžia kurti nepriekaištingai atrodančias šukuosenas be jokio streso. Sudėtyje esančios natūralios alavijų sultys, kuriose gausu vitaminų bei aminorūgščių, drėkina plaukus, aprūpina juos maistinėmis medžiagomis ir skatina ląstelių regeneraciją. Keratinas stiprina plaukų folikulus, užpildo plauko struktūrą ir suteikia glotnumo, o dilgėlių ekstraktas padeda kovoti su plaukų slinkimu ir skatina jų augimą, reguliuoja riebalinių liaukų veiklą bei sugrąžina galimybę džiaugtis minkštais, žvilgančiais ir sveikai atrodančiais plaukais. Naudojant produktą reguliariai, plaukai mažiau garbanojasi, tampa tiesesni, juos lengviau formuoti ir prižiūrėti.

Purškiklis lengvai „prisijaukina“ nepaklusnias sruogas, intensyviai jas sudrėkina, pamaitina ir suteikia kerinčio spindesio, todėl plaukai tampa švelnūs ir sveiki, juos itin lengva iššukuoti ir formuoti.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite. Purkškite iš 15-20 cm atstumo ant sausų arba drėgnų plaukų. Pamasažuokite pirštais ir palaukite, kol priemonė išdžius. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Aqua, PEG-12 Dimethicone, Alcohol, Propylene Glycol, Faex Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrolyzed Keratin, Urtica Dioica Leaf Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, PVP, PEG-2m, Citric Acid, Parfum, Glycerin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Citronellol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: prieš naudojimą gerai suplakite. Purkškite iš 15-20 cm atstumo ant sausų arba drėgnų plaukų. Pamasažuokite pirštais ir palaukite, kol priemonė išdžius. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Purškiklis
Migla
Plaukų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis

Dr. Sante Aloe Vera Spray plaukų purškiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui