CHI Tea Tree Oil šampūnas su arbatmedžio aliejumi

CHI Tea Tree Oil šampūnas su arbatmedžio aliejumi Padidinti

CHI Tea Tree Oil šampūnas su arbatmedžio aliejumi

Prekės ID: 21553
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 21553
Pirkėjų atsiliepimai: 25

2,22 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 21553
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 25
Prekės ID: 21553
Pirkėjų atsiliepimai: 25

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 340 ml., 739 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, giliai valantis, plaukų plovimui, dezinfekuoja, atpalaiduoja, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, nekemša porų, raminanti, gaivinanti, apsaugo, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, palaiko odos drėgmės balansą, palaiko sveiką odą, pašalina sausumo pojūtį, vėsina, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, pašalina riebalių perteklių, neapsunkina, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Riebiems, Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Riebiai odai, Probleminei odai, Dirgliai odai
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Eteriniais Aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Pipirmėčių aliejumi , Su Levandų aliejumi, Su Arbatmedžio Aliejumi, Su Šilko kompleksu, Su Hidrolizuotu Šilku, Su šilku, Su Šilko baltymais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be Parabenų, Be Sulfatų, be Glitimo
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Tea Tree Oil šampūnas pasižymi efektyviu valomuoju poveikiu, todėl atkuria sveiką galvos odos būklę ir stiprina plaukus.

Priemonė padeda pašalinti ant galvos odos ir plaukų susikaupusias dulkes, riebalų perteklių bei kitus nešvarumus. Dėl to plaukai kaskart atrodo švarūs, purūs ir kupini gyvybės. O sudėtinės CHI Tea Tree Oil šampūno medžiagos reguliuoja riebalinių liaukų veiklą. Tai leidžia tinkamai pasirūpinti galvos ir plaukų sveikata.

Gaminio formulė paremta augaliniais komponentais, kurie atpalaiduoja galvos odą, stiprina plaukus ir suteikia jiems glotnumo. CHI Tea Tree Oil šampūno sudėtyje esantys arbatmedžių ir pipirmėčių aliejai padeda kovoti su pleiskanomis, gaivina bei dezinfekuoja odą. Dėl to produktas efektyviai numalšina galvos odos niežulį ir užtikrina maksimalų komforto pojūtį.

CHI Tea Tree Oil šampūnas taip pat papildytas šilko baltymais, kurie atkuria plaukus iš vidaus, suteikia jiems tvirtumo bei sveiko žvilgesio. O stiprinamuoju poveikiu pasižymintis levandų aliejus padeda išvengti plaukų šiaušimosi bei šiurkštumo.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • pasižymi valomosiomis savybėmis;
  • reguliuoja riebalų išsiskyrimą;
  • padeda sustiprinti plaukus;
  • palaiko optimalų drėgmės balansą;
  • sugrąžina sruogoms sveiką žvilgesį;
  • ramina ir saugo odą nuo sudirgimo;
  • gerina bendrą galvos odos būklę;
  • pasižymi maloniu aromatu.

CHI Tea Tree Oil šampūnas švelniai, bet efektyviai pašalina nešvarumus nuo plaukų ir galvos odos paviršiaus. O unikali produkto formulė padeda subalansuoti riebalų išsiskyrimą, nuraminti, atgaivinti odą ir sustiprinti plaukus.

Be parabenų. Be sulfatų. Be glitimo.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Propanediol, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Acrylates Copolymer, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Hydrolyzed Silk, Pentylene Glycol (Natural), PEG-12 Dimethicone, Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Lauroamphoacetate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Caprylyl Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hexylene Glycol, Glycol Distearate, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ethylhexylglycerin, Steareth-4, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Benzoic Acid, Panthenyl Hydroxypropyl Steardimonium Chloride, Glycolic Acid, Limonene.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų, ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

25 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jolanta country flag 2023-10-09

Šį šampūną naudojame visa šeima. Ypač patinka dukrai, nes labai malonus arbatmedžio kvapas. Mano dažytiems plaukams taip pat jis yra tinkamias. Pirkome jau ne vieną buteliuką ir visada didelį.

Kristina U. country flag 2023-09-19

Naudojame visa šeima, puikiai tinka vyrui, mano šviesintiems plaukams ir mažylio galvytei. Efektyviai naikina pleiskanas, malonaus kvapo, šiek tiek vėsinantis. Pirkau jau ketvirtą kartą 👍

Miglė B. country flag 2023-04-21

Skalsus, gerai putoja, taigi, panašu, kad užteks ilgam. Suteikia apimties, taigi plaukas nėra toks prilipęs prie šaknų, tikrai ne taip greitai riebaluojasi. Rekomenduoju.

Karolina B. country flag 2023-04-17

Negalėjau rasti tinkamo šampūno savo riebiems plaukams labai ilgą laiką, džiaugiuosi, jog radau šį. Nuostabus pasirinkimas toms, kurios po pusdienio jau ima jaudintis dėl plaukų riebalavimosi.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Tea Tree Oil šampūnas su arbatmedžio aliejumi

CHI Tea Tree Oil šampūnas su arbatmedžio aliejumi

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui