CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampūnas

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampūnas Padidinti

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampūnas

Prekės ID: 21533
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 72
Prekės ID: 21533
Pirkėjų atsiliepimai: 72

12,99 €

Prekės ID: 21533
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 72
Prekės ID: 21533
Pirkėjų atsiliepimai: 72

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 739 ml., 340 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, spindesiui, atkūrimui/atstatymui, plaukų plovimui, jauninanti
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Sausiems, Pažeistiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais, Su moringos ekstraktu, Su Baltymais, Be Parabenų
Atsakingas asmuo CE.way Regulatory Consultants Ltd. (Slovėnija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

CHI Argan Oil – tai prabangi plaukų priežiūros sistema skirta maitinti ir drėkinti pavargusius, slenkančius ir pažeistus plaukus. Priemonės prisotintos argano ir moringos aliejais, vitaminais bei patentuotu CHI natūralių veikliųjų ingredientų mišiniu efektyviai pagerina plaukų būklę, jie tampa glotnesni, mažiau veliasi. Argano aliejus pasižymi greita absorbcija, vitaminų gausa, todėl efektyviai pamaitina plaukus, suteikia jiems tvirtumo, elastingumo, apsaugo nuo karšto formavimo bei UV spindulių daromos žalos. Moringa aliejus veikia jauninančiai ir drėkinančiai. Plaukai atrodo jaunatviškesni, sveiki ir žvilgantys.

 CHI Argan Oil Plus Moringa šampūnas – egzotiniais aliejais praturtinta priemonė skirta ne tik plaukų plovimui, bet ir intensyviai priežiūrai. Rytietišku aromatu dvelkiantis šampūnas ne tik švelniai valo plaukus ir galvos odą, bet ir drėkina bei maitina plaukus. Unikali sudėtis su aliejais, vitaminais, antioksidantais ir maitinančiais baltymais atkuria prarastą plaukų gyvybingumą papildydamas plaukų struktūrą būtinais elementais. Puikiai tinka sausiems ir pažeistiems plaukams. Jeigu siekiate turėti sveikus ir žvilgančius plaukus – šis šampūnas Jums.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Aqua/Water/Eau, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Decyl Glucoside, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Argania Spinosa Kernel Oil , Moringa Oleifera Seed Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Panthenol, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract , Hydrolyzed Silk, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Passiflora Edulis Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Tocopherol , Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Laureth-4, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Tetrasodium EDTA, Potassium Sorbate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Hexylene Glycol, Fragrance (Parfum), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Linalool, 80-CHIAS-D

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

72 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Jovita B. country flag 2024-03-06

Perku jau trečią kartą - puiki linija! Naudoju šampūną ir kondicionierių. Plaukai minkšti, švelnūs ir blizgūs. Ir kvapas malonus.

Agnė Š. country flag 2024-02-06

naudojau visą liniją, patiko. Plaukų nelabai apsunkino, tačiau plovimas būtinas kasdienis, nes man paskatino riebalavimąsi.

Inga C. country flag 2023-12-21

Tikrai geras šampūnas, pirksiu dar kartą

Alma country flag 2023-12-19

Puikus šampūnas. Naudoju ir nesiruošiu keisti. Plaukai blizga ir atrodo sveikai. Ačiū už greitą pristatymą. Sėkmės Jūsų komandai:)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampūnas

CHI Argan Oil Plus Moringa Oil šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui