Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius

Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius Padidinti

Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius

Prekės ID: 51774
Prekės ID: 51774

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

11,49 €

Prekės ID: 51774
Prekės ID: 51774

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, maitinanti, puoselėja, glotnina, glotninanti, švelnininimui, minkštinanti, pašalina sausumo pojūtį, spindesiui, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, grąžina gyvybingumą, suteikia lankstumo
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Šilko baltymais, Su sericinu, Su Sojos Baltymais, Su Vitaminais, Su Hialurono rūgštimi, Su Glicerinu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Be Parabenų, Su Japonine Kamelija
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius intensyviai puoselėja plaukus bei saugo juos nuo išsausėjimo, todėl leidžia mėgautis švelniomis ir natūraliai žvilgančiomis sruogomis.

Kreminė produkto tekstūra leidžia tolygiai ir tiksliai paskirstyti produktą ant plaukų tam, kad būtų pasiektas maksimalus rezultatas. Sudėtyje esantys arganų, aliejinių kamelijų ir japoninių kamelijų aliejai drėkina ir maitina plaukus, todėl suteikia jiems išskirtinio švelnumo bei glotnumo. Priemonė taip pat papildyta šilko baltymais ir kaštainių ekstraktu, kurie efektyviai atkuria, stiprina ir saugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio, sugrąžina jiems vidinį spindesį ir sveiką išvaizdą. Vitaminas E suteikia plaukams apsaugą nuo oksidacinės pažaidos, o hialurono rūgštis neleidžia plaukams išsausėti, užtikrina jų gyvybingumą bei lankstumą.

Siekiant geriausių rezultatų, rekomenduojama kondicionierių naudoti kartu su Artego Rain Dance Hydra Shampoo drėkinamuoju plaukų šampūnu.

Tik profesionaliam naudojimui.

Be SLS. Be parabenų.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite šampūnu išplautus plaukus per visa jų ilgį, palaukite 2–3 minutes ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Myristyl Alcohol, Cyclopentasiloxane, Behentrimonium Chloride, Decyl Oleate, Glycol Stearate Se, Ppg-3 Caprylyl Ether, Hydrolyzed Chestnut Extract, Cetrimonium Chloride, Parfum, Camellia Japonica Seed Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Dimethiconol, Argania Spinosa Oil, Hydrolyzed Sericin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Capsicum Annuum Fruit Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Cymbopogon Flexuosus Oil, Glycerin, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Zinc Gluconate, Phenoxyethanol, Tetrasodium Edta, Hexyl Cinnamal, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene, Ci 19140, Ci 42051

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite šampūnu išplautus plaukus per visa jų ilgį, palaukite 2–3 minutes ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius

Artego Rain Dance Hydra Conditioner drėkinamasis plaukų kondicionierius

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui