Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas

Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas Padidinti

Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas

Prekės ID: 51741
Prekės ID: 51741

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,49 €

Prekės ID: 51741
Prekės ID: 51741

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 250 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Plaukų plovimui, valymui, pašalina riebalių perteklių, drėkinimui, puoselėja, atkūrimui/atstatymui, raminanti, pašalina sausumo pojūtį, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, švelnininimui, spindesiui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, gaivinanti, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, stiprinamasis, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams
Plaukų spalva Neskirstoma
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Plaukams, Galvos odai
Ypatybės Su natūraliu medumi, Su Arbatmedžio Aliejumi, Su Eteriniais Aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Alavijo ekstraktu, Su Alavijo vandeniu, Su Alaviju, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Natūralios kilmės ingredientais
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas švelniai valo, drėkina ir puoselėja plaukus, todėl puikiai tinka kasdienei plaukų priežiūrai.

Visiems plaukų tipams skirtas produktas padeda pašalinti dulkes, riebalų perteklių ir kitus nešvarumus, palaiko optimalią plaukų būklę, nuramina galvos odą ir suteikia jai komforto pojūtį. Sudėtyje esančios veikliosios medžiagos drėkina bei stiprina plaukus, apgaubia juos švelnumu ir vidiniu spindesiu, todėl efektyviai saugo sruogas nuo išsausėjimo ir pažeidimų. Priemonė papildyta medumi ir alavijų vandeniu, todėl sudrėkina bei atgaivina plaukus ir galvos odą, o pražangialapių mirtenių (geriau žinomas kaip arbatmedžio) aliejus pasižymi antibakteriniu poveikiu, padeda nuraminti galvos odos sudirgimus bei stiprina plaukus.

Šampūnas užtikrina rūpestingą plaukų priežiūrą, todėl plaukai kiekvieną dieną yra švelnūs, sudrėkinti ir kupini gyvybės.

Siekiant geriausių rezultatų rekomenduojama naudoti kartu su Artego Good Society 78 Every Day Conditioner plaukų kondicionieriumi.

Tik profesionaliam naudojimui.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, po to kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Coco-Sulfate, Glyceryl Stearate Se, Potassium Lactate, Polysorbate 80, Trideceth-12, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Sodium Chloride, Glycerin, Lauryl Glucoside, Phosphoric Acid, Glycol Stearate, Lauramide Mea, Mel, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Hydroxypropyltrimonium Honey, Aloe Barbadensis Leaf Water, Melaleuca Alternifolia Oil, Tetrasodium Edta, Methylchloroisothiazolinone, Cl 19140, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Methylisothiazolinone

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įmasažuokite į drėgnus plaukus, po to kruopščiai nuskalaukite vandeniu. Jei reikia, pakartokite procedūrą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Parašyti atsiliepimą

Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas

Artego Good Society 78 Every Day Shampoo plaukų šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui