Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz šampūnas

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz šampūnas Padidinti

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz šampūnas

Prekės ID: 41030
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 41030
Pirkėjų atsiliepimai: 1

27,99 €

Prekės ID: 41030
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 41030
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 1000 ml., 487 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, drėkinimui, atkūrimui/atstatymui, glotninanti, kovoja su senėjimo požymiais, suteikia elastingumo, puoselėja, prideda sveiką blizgesį, tramdo šiaušimąsi, glotnina
Produkto tipas Šampūnas
Plaukų būklė/tipas Banguotiems, Garbanotiems, Nepaklusniems, Storiems, Šiurkštiems
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Be Ftalatų, Be kvapiųjų medžiagų, Be Parabenų, Be Sintetinių dažiklių, Be Sintetinių kvapiklių, Be Sulfatų, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais, su omega riebalų rūgštimis, Su Ikrais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su mineralais, Su Proteinais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Alterna Caviar Anti-Aging produktų linija padeda rūpintis plaukais esant natūraliam senėjimo procesui, cheminiam ir aplinkos senėjimui. Priemonės pripildo plaukus geriausiais ir efektyviausiais ingredientais, atstatant jų drėgmę, stiprumą, elastingumą. Kiekviename produkte yra grynų ikrų, tvariai auginamų Prancūzijoje.

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz – plaukų vėlimąsi mažinantis šampūnas.Priemonė švelniai valo plaukus, kontroliuoja drėgmės lygį. Sudėtyje esantis „Climate Shield Complex“ kompleksas kontroliuoja plaukų drėgmės lygį taip suteikdamas jiems lygumo, švelumo. Ikrų ekstraktas, omega 3, vitaminai A,C ir D sumažina plaukų senėjimo požymius, valdomumą, lūžinėjimą, sausumą ir blankumą. Abisinijos, Kamelijos ir Avokadų aliejų mišinys atkuria plaukų tvirtumą ir spindesį.

Produktas yra be sulfatų, parabenų, ftalatų, sintetinių dažiklių. Tinka dažytiems plaukams.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Water, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Cocoyl Glutamate, Potassium Cocoyl Glycinate, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Decyl Glucoside, Potassium Cocoate, Cocamidopropylamine Oxide, Glycereth-26, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Phenoxyethanol, Fragrance, Sodium Cocoyl Glutamate, Glycol Distearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Citric Acid, Quaternium-91, Methyl Gluceth-20, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Polyquaternium-44, Panthenol, Polyquaternium-55, Phospholipids, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethylhexylglycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Superoxide Dismutase, Polysilicone-15, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Passiflora Incarnata Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Camellia Sinensis Seed Oil, Ascorbic Acid, Glycerin, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Laminaria Digitata Extract, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Caviar Extract, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Caprylyl Glycol, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Tocopherol, Tetrasodium EDTA.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtrinkite į drėgnus plaukus, kad suputotų ir nuskalaukite. Jei reikia, procedūrą pakartokite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Šampūnas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Inga B. country flag 2022-01-28

Man tai labai patiko. Net ir be kondicionieriaus plaukai buvo malonūs, lengvi.

Parašyti atsiliepimą

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz šampūnas

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz šampūnas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui