Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams

Nemokamas siuntimas į paštomatą Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams Padidinti

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams

Prekės ID: 52014
Prekės ID: 52014

42,99 €

Prekės ID: 52014
Prekės ID: 52014

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 147 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Kovoja su senėjimo požymiais, drėkinimui, stiprinamasis, suteikia elastingumo, spindesiui, glotnina, glotninanti, puoselėja, apsaugo plaukų galiukus nuo skilinėjimo, maitinanti
Produkto tipas Aliejus, Sausas aliejus
Plaukų būklė/tipas Visiems plaukų tipams, Sausiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Ikrais, su omega riebalų rūgštimis, Su Augaliniais Baltymais, Su Vitaminais, Su mineralais, Su Vertingaisiais Mineralais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Avokadų aliejumi

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Alterna Caviar Anti-Aging produktų linija padeda rūpintis plaukais esant natūraliam senėjimo procesui, cheminiam ir aplinkos senėjimui. Priemonės pripildo plaukus geriausiais ir efektyviausiais ingredientais, atstatant jų drėgmę, stiprumą, elastingumą. Kiekviename produkte yra grynų ikrų, tvariai auginamų Prancūzijoje.

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams akimirksniu suteikia blizgesio, lankstumo, glotnumo ir puoselėja.

Ikrų ekstraktas, kuriame gausu omega 3 riebalų rūgščių, baltymų, mineralų ir vitaminų A, C ir D, padeda akivaizdžiai pagerinti plaukų senėjimo požymius: nepaklusnumą, lūžinėjimą, sausumą ir blankumą. Maitinamasis Abisinijos, ramunėlių ir avokadų aliejų mišinys padeda gaivinti ir glotninti plaukus, atkuria jų stiprumą ir blizgesį. Plaukai tampa glotnūs ir švelnūs, be jokio riebumo jausmo. 

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį tolygiai purkškite į švarius, rankšluosčiu nusausintus plaukus. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Isododecane, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Tocopherol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Ascorbic Acid, Glycerin, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Caviar Extract, Alaria Esculenta Extract, Sodium Hyaluronate, Saccharomyces/Magnesium Ferment Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Water/Aqua/Eau, Phospholipids, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butylene Glycol, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį priemonės kiekį tolygiai purkškite į švarius, rankšluosčiu nusausintus plaukus. Nereikia nuskalauti vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus
Sausas aliejus

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz purškiamas sausas aliejus plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui