AlfaParf Semi Di Lino Curls Enhancing kondicionierius garbanotiems plaukams

AlfaParf  Semi Di Lino Curls Enhancing kondicionierius garbanotiems plaukams Padidinti

AlfaParf Semi Di Lino Curls Enhancing kondicionierius garbanotiems plaukams

Prekės ID: 41472
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 41472
Pirkėjų atsiliepimai: 2

24,99 €

Prekės ID: 41472
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 2
Prekės ID: 41472
Pirkėjų atsiliepimai: 2

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml., 1000 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Tekstūrai išryškinti, maitinanti, pašalina sausumo pojūtį, drėkinimui, daro plaukus lengviau valdomus, palengvina plaukų iššukavimą, tramdo šiaušimąsi, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, glotnina, glotninanti, švelnininimui, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, neapsunkina, grąžina gyvybingumą, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, puoselėja, spindesiui, atkūrimui/atstatymui
Produkto tipas Kondicionierius
Plaukų būklė/tipas Banguotiems, Garbanotiems
Plaukų spalva Neskirstoma
Kūno sričiai Plaukams
Ypatybės Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Afrikinio karpainio aliejumi (mongongo), Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Sviestmedžio Sviestu, Su Glicerinu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su linų sėmenų ekstraktu, Su Vertingais Kompleksais, Su UV filtru
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Beauty & Business SPA (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

AlfaParf Semi Di Lino Curls Enhancing Conditioner plaukų kondicionierius pasižymi intensyviu maitinamuoju ir puoselėjamuoju poveikiu.

Priemonė sukurta tam, kad padėtų tinkamai pasirūpinti išskirtinės priežiūros reikalaujančiomis garbanomis ar banguotais plaukais. Kadangi tokio tipo plaukai linkę šiauštis, veltis, juos sunku suvaldyti ir modeliuoti, Semi Di Lino Curls kondicionierius tampa tikru išsigelbėjimu. Ši priemonė padeda lengvai atskirti susivėlusias garbanas ir pabrėžia išskirtinį jų grožį.

Priemonė papildyta komponentais, kurie efektyviai drėkina ir maitina plaukus. Sudėtyje esantis afrikinių karpainių aliejus aprūpina plaukus maistinėmis medžiagomis ir regeneruoja juos iš vidaus. Dėl to šiuo aliejumi papildytas AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionierius rūpestigai puoselėja sausus plaukus ir atkuria natūralų jų glotnumą. Priemonės sudėtyje esantis Shine Fix kompleksas užtikrina natūralų plaukų žvilgesį. O Climate Proof technologija sukuria apsauginį sluoksnį, kuris bet kokiu oru padeda išvengti plaukų šiaušimosi.

Semi Di Lino Curls kondicionierius užtikrina išskirtinį puoselėjamąjį efektą bei paryškina garbanotų ar banguotų plaukų tekstūrą. Speciali gaminio formulė suteikia glotnumo ir minkštumo nepaklusniems ar šiauštis linkusiems plaukus. O Urban Defence Pro kompleksas apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, Todėl plaukai atrodo glotnūs, švelnūs ir kupini gyvybingo žvilgesio.

Lengvos tekstūros Semi Di Lino Curls kondicionierius sukurtas efektyviai ir rūpestingai garbanotų plaukų priežiūrai. Ta produktas, kuris atkuria sveiką plaukų išvaizdą ir padeda lengviau suvaldyti nepaklusnias garbanas.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, GLYCERYL STEARATE, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), PROPYLENE GLYCOL, CETYL ESTERS, PHENOXYETHANOL, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, HEXYL CINNAMAL, POLYIMIDE-1, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, SODIUM COCOYL AMINO ACIDS, LACTIC ACID, LIMONENE, POTASSIUM DIMETHICONE PEG-7 PANTHENYL PHOSPHATE, CARNOSINE, BIOSACCHARIDE GUM-4, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedideliu kiekiu priemonės ištepkite plaukus nuo vidurio iki galiukų, palaukite, kiek nurodyta ant pakuotės, ir nuskalaukite vėsiu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kondicionierius

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

2 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Pirkėja country flag 2023-04-16

Puikus, gerai drėkina, švelnina, tinkamas naudoti ir kaip nenuplaunamas kremas ant drėgnų plaukų.

Dalia country flag 2022-11-08

puikus, gerai sudrėkina plaukus.

Parašyti atsiliepimą

AlfaParf  Semi Di Lino Curls Enhancing kondicionierius garbanotiems plaukams

AlfaParf Semi Di Lino Curls Enhancing kondicionierius garbanotiems plaukams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui