Ziaja valomosios veido putos normaliai odai

Ziaja valomosios veido putos normaliai odai Padidinti

Ziaja valomosios veido putos normaliai odai

Prekės ID: 44534
Prekės ID: 44534

5,29 €

Prekės ID: 44534
Prekės ID: 44534

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 150 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pasižymi antibakterinėmis savybėmis, valymui, drėkinimui, švelnininimui, glotnina, atkūrimui/atstatymui, apsaugo, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, raminanti, minkštinanti, gaivinanti, pašalina nuovargio požymius
Produkto tipas Prausimosi putos, Prausiklis, Putos
Odos būklė/tipas Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Karbamidu, Su Pieno Rūgštimi, Su šlapalu, Su Pantenoliu, Su natrio laktatu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais, Neutralus pH, Tinka jautrioms akims, Tinka nešiojantiems kontaktinius lęšius, Be aliejaus, Tinka veganams
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja valomosios veido putos normaliai odai veiksmingai pašalina susikaupusius nešvarumus, drėkina epidermį, suteikia odai švelnumo ir glotnumo.

Priemonė atkuria natūralų odos pH, atstato rūgščių ir šarmų balansą bei saugo epidermio barjerą nuo pažeidimų. Pieno rūgštis skatina ląstelių atsinaujinimo procesus, kartu su pantenoliu drėkina ir ramina odą. Sudėtyje esantis inulinas subalansuoja epidermio mikroflorą, veiksmingai apsaugo nuo dirginimo, o natrio laktatas pasižymi antibakteriniu poveikiu, intensyviai drėkina ir minkština. Natūralūs augaliniai ekstraktai atkuria drėgmės balansą, atgaivina, ramina odą, mažina nuovargio požymius. Veido putos suteikia ilgalaikį švaros ir sudrėkintos odos pojūtį, švelniai pakvepina odą.

Priemonės sudėtis praturtinta natūralios kilmės ingredientais, todėl valo itin švelniai, tinka jautrių akių savininkams bei žmonėms, nešiojantiems kontaktinius lęšius.

Patikrinta oftalmologų ir dermatologų.

Be aliejaus.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite tarp delnų ir tepkite ant sudrėkintos veido odos. Po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Malic Acid, Butylene Glycol, Inulin, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Lactic Acid, Propylene Glycol, Euphrasia Officinalis Extract, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite tarp delnų ir tepkite ant sudrėkintos veido odos. Po to kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Prausiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Ziaja valomosios veido putos normaliai odai

Ziaja valomosios veido putos normaliai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui