Ziaja Jeju rinkinys (veido tonikas 200ml + micelinis vanduo 390ml + šveičiamoji veido pasta 75ml + veido putos 50ml.)

Ziaja Jeju rinkinys (veido tonikas 200ml + micelinis vanduo 390ml + šveičiamoji veido pasta 75ml + veido putos 50ml.) Padidinti

Ziaja Jeju rinkinys (veido tonikas 200ml + micelinis vanduo 390ml + šveičiamoji veido pasta 75ml + veido putos 50ml.)

Prekės ID: 63787
Prekės ID: 63787

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

11,79 €

Prekės ID: 63787
Prekės ID: 63787

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Pasižymi antibakterinėmis savybėmis, gaivinanti, drėkinimui, raminanti, atkūrimui/atstatymui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, nekemša porų, švelnininimui, valymui, jauninanti, valo poras, puoselėja, raudonį mažinanti, mažina jautrumą, mažina niežėjimą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, apsaugo, pašalina makiažą, skaistina, nuvalo, glotnina, nuo spuogų, suvienodina odos atspalvį, nuo inkštirų, pašalina riebalių perteklių, grąžina gyvybingumą, apsauga nuo saulės, stangrina, neapsunkina
Produkto tipas Rinkinys veidui
Odos būklė/tipas Probleminei odai, Mišriai/Riebiai, Riebiai/mišriai odai, Riebiai odai, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su natrio laktatu, Su Betainu, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Tinka veganams, Su Antioksidantais, Su Sviestmedžio Sviestu, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Micelėmis, Su Pantenoliu, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių, Su Glicerinu, Su Salicilo Rūgštimi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingais Kompleksais, Su SPF filtru, Su Mėtų Ekstraktu, Su Rapsų aliejumi
SPF apsaugos lygis SPF10
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Jeju purškiamas veido tonikas intensyviai drėkina ir gaivina epidermį, mažina sudirgimus ir atkuria natūralų odos pH.

Dėl sudėtyje esančio natrio laktato, priemonė užtikrina veiksmingą odos drėkinimą, aktyvius odos regeneracijos procesus, pasižymi antibakterinėmis savybėmis. Natrio laktatas nekemša porų, neturi alergizuojančių savybių, todėl veido tonikas tinka visų tipų odai, net ir jautrios, riebios odos priežiūrai.

Toniko sudėtis papildyta odai švelnumo suteikiančiu betainu ir natūraliais augalų ekstraktais, kurie saugo odą nuo dehidratacijos ir sudirgimo, padeda atkurti natūralią epidermio apsaugą, pasižymi antiseptinėmis savybėmis. Veikliosios priemonės medžiagos taip pat švelniai šalina riebalų perteklių, tačiau nesausina odos.

99 proc. veikliųjų veido toniko komponentų yra natūralūs, tad jis skirtas švelniai ir rūpestingai veido odos priežiūrai.

Ziaja Jeju bekvapis micelinis vanduo tinka veido, akių, lūpų makiažui valyti, švelniai pašalina nešvarumus ir sebumo perteklių, drėkina ir gaivina odą.

Priemonė nekenkia natūraliam epidermio apsauginiam barjerui, nedirgina odos, nes atitinka natūralų odos pH. Sudėtyje yra efektyvių veikliųjų medžiagų, kurios rūpinasi, jog veido oda būtų švari ir sudrėkinta:

  • micelės absorbuoja ir pašalina nešvarumus bei riebalų likučius, ramina, šalina paraudimus ir odos sudirgimus;
  • švitrūno ekstraktas gerina odos būklę, padeda atkurti apsauginį odos barjerą, saugo nuo oksidacinio streso ir švelniai valo odą, todėl itin tinka probleminės, spuoguotos odos priežiūrai;
  • ksilitolis užtikrina reikiamą drėgmę, apsaugo nuo sausumo, tempimo jausmo, pasižymi priešuždegiminiu poveikiu;
  • pantenolis (dar žinomas kaip provitaminas B5) malšina odos dirginimą ir drėkina.

Be kvapiklių.

Ziaja Jeju švelni šveičiamoji veido pasta nuo inkštirų valo ir šveičia odą, todėl ji tampa glotni, švelni ir atgaivinta.

Tiršta balta pasta papildyta smulkiais juodais mineraliniais grūdeliais, todėl efektyviai kovoja su tokiomis veido odos problemomis kaip spuogai, porėta, nešvari oda, užsikimšusios poros ir inkštirai. Priemonė taip pat praturtinta raminamaisiais, drėkinamaisiais ir odos ląstelių atsinaujinimą skatinančiais komponentais: japoninės kamelijos sėklų ir švitrūnų ekstraktais, glicerinu, pantenoliu, salicilo rūgštimi.

Kvepia mėtomis, granatais ir juodaisiais serbentais.

Ziaja Jeju baltosios veido putos su SPF10 efektyviai drėkina, ramina ir stangrina odą.

Sudėtyje esantis japoninės kamelijos sėklų ekstraktas ramina odos dirginimą ir mažina paraudimus, taip pat drėkina ir padeda atstatyti natūralią odos būklę. Mėlynžiedės taškuonės ekstraktas bei salicilo rūgštis skatina odos atsinaujinimo procesus, ramina odą, mažina niežulį, paraudimus, veikia kaip antiseptikas ir padeda gydyti spuogus. Veido putų sudėtyje taip pat yra taukmedžio sviesto ir rapsų aliejaus, todėl priemonė intensyviai maitina ir stangrina veido odą.

Lengvos konsistencijos putos neapsunkina veido odos, nekemša porų, lengvai tepasi ir greitai susigeria. Priemonę galima naudoti kaip makiažo bazę. 

Gaivaus mėtų, granatų ir juodųjų serbentų kvapo.

Tinka veganams.

Rinkinyje rasite: Ziaja Jeju veido tonikas 200ml. + micelinis vanduo 390 ml. + šveičiamoji veido pasta 75 ml. + veido putos 50 ml.

Kaip naudoti: toniku suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą, venkite akių srities. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Kaip naudoti: miceliniu vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą, jei reikia, procedūrą pakartokite. Nebūtina nuplauti vandeniu. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonoės tepkite ant sudrėkintos veido odos ir įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po masažo odą kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link.

Veido tonikas: Aqua (Water), Sodium Lactate, Betaine, Populus Tremuloides Bark Extract, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid. Micelinis vanduo: Aqua (Water), Propylene Glycol, Poloxamer 184, Decyl Glucoside, Panthenol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Xylitol, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin. Veido pasta: Aqua (Water), Hydrated Silica, Glycerin, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Cellulose Gum, Panthenol, Betaine, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Camellia Japonica Seed Oil, Populus Tremuloides Bark Extract, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Synthetic Wax, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 42090 (Blue 1 Lake), CI 16035 (Red 40 Lake), CI 15985 (Yellow 6 Lake), Lecithin, Disodium EDTA, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance). Veido putos: Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Canola Oil, Isononyl Isononanoate, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dimethicone, Octocrylene, Glycerin, Betaine, Bacopa Monniera Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Camellia Japonica Seed Oil, Populus Tremuloides Bark Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Polyacrylate Starch, Carbomer, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: toniku suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą, venkite akių srities. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare. Kaip naudoti: miceliniu vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą, jei reikia, procedūrą pakartokite. Nebūtina nuplauti vandeniu. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare. Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonoės tepkite ant sudrėkintos veido odos ir įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po masažo odą kruopščiai nuplaukite šiltu vandeniu. Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link.

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Jeju rinkinys (veido tonikas 200ml + micelinis vanduo 390ml + šveičiamoji veido pasta 75ml + veido putos 50ml.)

Ziaja Jeju rinkinys (veido tonikas 200ml + micelinis vanduo 390ml + šveičiamoji veido pasta 75ml + veido putos 50ml.)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui