Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis

Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis Padidinti

Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis

Prekės ID: 46871
Prekės ID: 46871

5,99 €

Prekės ID: 46871
Prekės ID: 46871

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, glotnina, gaivinanti, apsaugo, kovoja su senėjimo požymiais, raminanti, jauninanti, valo poras, giliai valantis, sutraukia poras, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, drėkinimui, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina sausumo pojūtį, sausinanti, nuo spuogų, suteikia elastingumo, palaiko odos drėgmės balansą
Produkto tipas Kūno šveitiklis, Šveitiklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Mangas, Papaja, Kokosas
Ypatybės Su Antioksidantais, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su mineralais, Su Cukrumi, Su bičių vašku, Su Aktyvintąja Anglimi
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis su mango, kokoso ir papajos užuominomis. Jis lygina odą, gerina jos išvaizdą, gaivina ir gražina. Priemonė nušveičia epidermį ir suteikia lygios ir kvapnios odos išvaizdą.

Taukmedžio sviestas dėl didelio cinamono rūgšties kiekio veikia kaip natūralus UV blokas. Taip pat žinomas kaip antioksidantas ir efektyviai neutralizuojantis laisvuosius radikalus. Atjaunina ir apsaugo epidermį.

Kamelijos aliejus iš Korėjos Jeju salos  gausus nesočiųjų riebalų rūgščių ir ingredientų, turinčių antioksidacinį aktyvumą. Užtikrina apsaugą nuo ankstyvo odos senėjimo. Ramina dirginimą. Stipriai drėkina ir regeneruoja odą.

Binchotan anglies milteliai - turtingas mineralų šaltinis. Pasižymi stipriomis savybėmis, „pritraukiančiomis“ visas priemaišas ir riebalų perteklių. Kruopščiai valo ir sutraukia poras. Turi priešuždegiminių ir raminančių savybių.

Cistus Incanus gėlių/lapų ekstrakto sudėtyje yra antioksidantų, priešuždegiminių ir antibakterinių savybių turinčių polifenolių. Ramina spuogų simptomus. Turi galimybę užfiksuoti ir pašalinti laisvuosius radikalus, suteikdamas jaunatvišką odos išvaizdą. 

Kaip naudoti: 2–3 kartus per savaitę tepkite ant sudrėkintos odos. Masažuokite sukamaisiais judesiais ir nuplaukite.

Sucrose, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Paraffin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Isopropyl Myristate, Cera Alba (Beeswax), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Parfum (Fragrance), Charcoal Powder, Camellia Japonica Seed Oil, Bacopa Monniera Extract, Glycerin, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Propylene Glycol, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem Extract, Hydrogenated Castor Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: 2–3 kartus per savaitę tepkite ant sudrėkintos odos. Masažuokite sukamaisiais judesiais ir nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kūno šveitiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis

Ziaja Jeju Black Sugar kūno šveitiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui