Ziaja Goat’s Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai

Ziaja Goat’s Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai Padidinti

Ziaja Goat’s Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai

Prekės ID: 44274
Prekės ID: 44274

2,79 €

Prekės ID: 44274
Prekės ID: 44274

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, suteikia elastingumo, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, stangrina, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, gaivinanti, apsaugo, pašalina sausumo pojūtį, palaiko odos drėgmės balansą
Produkto tipas Paakių kremas, Kremas
Odos būklė/tipas Sausai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Akims, Paakiams
Ypatybės Su ožkų pienu, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Be kvapiųjų medžiagų, Be Sintetinių kvapiklių, Su Pantenoliu
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Goats Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai intensyviai atkuria drėgmės balansą, lygina epidermį, suteikia jam elastingumo ir sumažina smulkias raukšleles akių zonoje.

Lengva ir efektyviai drėkinanti priemonės formulė rekomenduojama išsausėjusios, tempimo jausmą patiriančios odos būklei gerinti ir kovoti su odos suglebimu bei pirmosiomis raukšlėmis. Kremas praturtintas ožkų pienu, kuris suteikia odai prarastą drėgmę, skatina epidermio ląstelių atsinaujinimo procesus, oda tampa stangresnė, atrodo pailsėjusi ir atsigavusi. Be kitų veikliųjų komponentų, sudėtyje yra ir vitamino E, kuris itin svarbus odos elastingumui ir jaunystei palaikyti. Jis stiprina apsauginį odos barjerą, saugo nuo oksidacinio streso, dalyvauja kolageninių ir elastinių skaidulų susidarymo procese, drėkina bei stangrina odą.

Be kvapiųjų medžiagų.

Patikrinta oftalmologų ir dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį gelio tapšnojamaisiais judesiais paskirstykite aplink akis, nuo išorinio akies kampučio judėkite link nosies paakių zonoje, akių vokus pradėkite tepti nuo vidinio akies kampučio. Vengti patekimo į akis. Naudoti ryte ir vakare.

Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coco-Glycerides, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Octyldodecanol, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Panthenol, Ceteareth-20, Cetearyl Glucoside, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Lactobacillus/Milk Solids/Glycine Soja (Soybean) Oil Ferment, Cyclodextrin, Goat Milk Extract, Retinyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Methylparaben.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį gelio tapšnojamaisiais judesiais paskirstykite aplink akis, nuo išorinio akies kampučio judėkite link nosies paakių zonoje, akių vokus pradėkite tepti nuo vidinio akies kampučio. Vengti patekimo į akis. Naudoti ryte ir vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Paakių kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Goat’s Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai

Ziaja Goat’s Milk drėkinamasis akių ir paakių kremas sausai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui