The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas paakiams

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas paakiams Padidinti

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas paakiams

Prekės ID: 52061
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 52061
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

12,99 €

Prekės ID: 52061
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 52061
 3.3/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Koncentracija 5 %
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pašalina patinimus aplink akis, šalina patinimus, paslepia patamsėjusius paakius, stangrina, tekstūrai išryškinti, grąžina gyvybingumą, gaivinanti, pašalina nuovargio požymius, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, kovoja su senėjimo požymiais, mažina odos hiperpigmentaciją, šalina pigmentines dėmes, palaiko sveiką odą, palaiko fiziologinį ph lygį, pašalina sausumo pojūtį, skaistina, suteikia elastingumo, šviesina odą, tobulina odos tekstūrą, tonizuoja
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Paakiams
Ypatybės Su Kofeinu, Su Vertingais Kompleksais, su žaliosios arbatos ekstraktu, Su Hialurono rūgštimi, Su melaninu, Su Glicerinu, Be Parabenų, Be Formaldehidų, Be Ftalatų, Be Sulfatų, Be SLS (natrio laurilsulfatas), Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais, Be aliejaus, Be alkoholio, Be Silikonų, be Glitimo, Be kvapiųjų medžiagų, Neutralus pH
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG paakių serumas mažina paburkimus, skaistina ir puoselėja odą aplink akis.

Vandens pagrindu sukurtas produktas išsiskiria itin lengva tekstūra. Dėl to Caffeine Solution 5% + EGCG serumas tolygiai pasiskirsto ir greitai susigeria. Tai užtikrina patogų gaminio naudojimą išvengiant perdėto odos tempimo.

Koncentruota produkto formulė padeda atgaivinti nuvargusią, stangrumą ir gyvybingumą praradusią odą. Itin didelis kofeino kiekis (5 %) mažina patinimus ir šviesina odą. Be to, šis komponentas pasižymi antioksidaciniu poveikiu, todėl lėtina odos senėjimo procesus. O biologiškai aktyvi medžiaga, išgauta iš kininių arbatmedžių lapų, drėkina odą bei saugo ją nuo oksidacinio streso. Dėl to šiais ingredientais papildytas The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas atkuria sveiką paakių odos būklę.

Neutraliu pH pasižyminti priemonė efektyviai skaistina odą, todėl pigmentinės dėmes tampa mažiau pastebimos. Caffeine Solution 5% + EGCG serumas taip pat padeda kovoti su pajudusiais paakiais. O veikliųjų medžiagų kompleksas mažina patinimus ir paburkimus aplink akis. Dėl to paakių oda ilgainiui atgauna gyvybingumą, elastingumą ir jaunatvišką išvaizdą.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumaspastebimai pagerina akių zonos odos būklę. Dėl to ne tik akys, bet ir visas veidas atrodo jaunesnis ir kupinas energijos.

Be aliejų. Be alkoholio. Be silikono. Be glitimo. Be riešutų.

Tinka veganams.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės ryte ir vakare įmasažuokite į odą aplink akis. Produktą naudokite prieš tepant įprastai naudojamus aliejus ar kremus.

Aqua (Water), Caffeine, Maltodextrin, Glycerin, Propanediol, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Hyaluronic Acid, Oxidized Glutathione, Melanin, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Urea, Pentylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Polyacrylate Crosspolymer-6, Xanthan gum, Lactic Acid, Dehydroacetic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Propyl Gallate, Dimethyl Isosorbide, Benzyl Alcohol, 1,2-Hexanediol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės ryte ir vakare įmasažuokite į odą aplink akis. Produktą naudokite prieš tepant įprastai naudojamus aliejus ar kremus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Rasa country flag 2023-06-28

Gera tekstūra lengvai tepasi, poveikio jokio.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Jurga country flag 2023-01-29

Man patiko. Efektas matosi

Eglė D. country flag 2022-02-06

Naudoju, man patinka. Kofeinas čiut sutraukia viską, ką reikia, dėl to paakiai iškart atrodo gaivesni. Papildomai padeda ir nuo veido paraudimų, nes sutraukia kraujagysles. EGCG yra iš žaliosios arbatos, tai veikia kaip antioksidantas, kas yra gan neblogai. Puikiai tinka visam veidui tepti, ne tik paakiams, bet turėkit omeny, kad tekstūra gan lipni, tai ne visiems patiks. Bet ant viršaus užtepus kremo to lipnumo nebesijaučia.

  • 5 iš 5 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas paakiams

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG serumas paakiams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui