Silcare Nappa Cream kremas įskilusiems kulnams su karbamidu 30%

Silcare Nappa Cream kremas įskilusiems kulnams su karbamidu 30% Padidinti

Silcare Nappa Cream kremas įskilusiems kulnams su karbamidu 30%

Prekės ID: 49848
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 49848
Pirkėjų atsiliepimai: 11

5,99 €

Prekės ID: 49848
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 11
Prekės ID: 49848
Pirkėjų atsiliepimai: 11

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 250 ml., 100 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, šveitimui, švelnininimui, glotnina, glotninanti, minkštinanti, raminanti, ilgalaikio poveikio, suteikia elastingumo, skatina įtrūkimų gijimą, jauninanti, atkūrimui/atstatymui, gydomoji priemonė, gydomoji, palaiko sveiką odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Pėdų kremas, Kremas, Pėdų priežiūros priemonė, Kojų priežūros priemonė
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai, Pažeistai, Suragėjusiai odai
Kūno sričiai Pėdoms, Kulnams, Alkūnėms, Keliams
Ypatybės Su Karbamidu, Su šlapalu, Su šlapalu, Su Glicerinu, Su lanolinu, Su Vertingaisiais aliejais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Parafinu
Atsakingas asmuo Silcare Sp. z o.o. sp. k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Silcare Nappa Cream pėdų kremas užtikrina intensyvią odos priežiūrą ir sugrąžina visapusišką komforto pojūtį.

Priemonė padeda tinkamai pasirūpinti savo pėdų išvaizda bei sveika jų būkle. Silcare tiki, kad gražios ir išpuoselėtos kojos – daug daugiau nei tik komfortas. Galimybė išvengti skausmo ar kitų nemalonių pojūčių suteikia išskirtinio pasitikėjimo savimi ir savo jėgomis. Todėl Silcare Nappa kremas rūpinasi, kad pėdos visuomet būtų sveikos, o Jūs bet kurioje situacijoje jaustumėtės patogiai.

Produktas pasižymi intensyviu poveikiu, todėl užtikrina greitą ir akivaizdų rezultatą. Silcare Nappa Cream pėdų kremo sudėtyje esantis karbamidas švelniai šalina negyvas epidermio ląsteles ir skatina odos regeneraciją. Tokiu būdu suragėjęs sluoksnis suminkštėja, o veikliosios produkto medžiagos lengviau prasiskverbia gilyn į odą. Silcare Nappa Cream pėdų kremo sudėtyje esantis persikų kauliukų aliejaus ir lanolino mišinys maitina odą ir skatina jos atsinaujinimo procesus. O glicerinas užtikrina optimalų drėgmės balansą bei saugo odą nuo pakartotinio išsausėjimo. Šis veikliųjų medžiagų kompleksas padeda pasirūpinti odos glotnumu ir elastingumu.

Švelni Silcare Nappa Cream pėdų kremo tekstūra lengvai pasiskirsto ant odos paviršiaus ir greitai susigeria. O universali gaminio formulė suteikia galimybę naudoti produktą ir kitoms kūno vietoms, pavyzdžiui, alkūnėms ar keliams suminkštinti. Tai leidžia greitai ir ilgam atkurti sveiką odos išvaizdą.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • šalina suragėjusį odos sluoksnį;
  • minkština kietą ir sudiržusią odą;
  • efektyviai sudrėkina odą;
  • suteikia švelnumo ir glotnumo;
  • didina odos elastingumą;
  • aprūpina odą maistinėmis medžiagomis;
  • pasižymi raminamuoju poveikiu;
  • didina apsauginį odos barjerą.

Silcare Nappa kremas suteikia išskirtinį palengvėjimą įskilusiems kulnams ar kitaip pažeistai pėdų odai. Unikali produkto sudėtis ramina, drėkina odą ir skatina jos atsinaujinimo procesus. Todėl priemonė padeda lengvai atkurti aksominį odos švelnumą ir glotnumą.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: paskirstykite kremą ant švarios, sausos pėdų, alkūnių ar kelių odos ir švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų.

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Prunus Persica Kernel Oil, Paraffin, Sorbitan Monooleate, Tocopheryl acetate, PEG-75 Lanolin, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, Tetrasodium EDTA, CI 74260, Limonene, Linalool, Cinnamal, Benzyl Salicylate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite kremą ant švarios, sausos pėdų, alkūnių ar kelių odos ir švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Pėdų kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

11 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Elita B. country flag 2023-12-16

Visiškas atradimas. Geriausia, ką esu atradus kilniams. Patepiau kelis vakarus tikrai nesitikint nieko ir to pakako, kad visiškai nustebti gerąja prasme. Didelis kiekis, nuostabus kvapas ir puikiai savo funkcija atliekantis produktas. Rekomenduoju iš visos širdies.

Ala country flag 2023-11-02

Puikus kainos ir kokybės santykis.

Virginija S. country flag 2023-06-02

Sveiki,
puikiai dirbate, ačiū

Edita country flag 2022-10-11

Vienas geriausiu bandytu pedu kremu, 3 dienas tepiau ryte ir vakare ir negaliu atsistebeti kaip per toki trumpa laika pedos tapo labai minskstos. Talpa didele, ipakavimas labai patogus. Tikrai rekomenduoju isbandyti !

  • 4 iš 4 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Silcare Nappa Cream kremas įskilusiems kulnams su karbamidu 30%

Silcare Nappa Cream kremas įskilusiems kulnams su karbamidu 30%

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui