Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės 75 ml.

Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės 75 ml. Padidinti

Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės 75 ml.

Prekės ID: 18969
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 38
Prekės ID: 18969
Pirkėjų atsiliepimai: 38

9,99 €

Prekės ID: 18969
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 38
Prekės ID: 18969
Pirkėjų atsiliepimai: 38

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Vandeniui atsparus, lengvas maskavimas, suvienodina odos atspalvį, paslepia odos trūkumus, spindesiui, koreguojanti, glotnina
Produkto tipas Purškiamos pėdkelnės
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Kojoms
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais
Saugos instrukcija Aerozolis (Paskaitykite saugumo instrukciją)
Atsakingas asmuo Coty (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Laukia svarbi šventė? Vakarėlis? Šį vasaros sezoną nesuspėjote pasimėgauti saulės spinduliais, o dėvėti sijoną vis tiek norisi? Teks dėvėti pėdkelnes, tačiau ši mintis ne itin vilioja. Įprastos pėdkelnės dažnai plyšta, sunku surasti tinkamą atspalvį, jos atrodo nenatūraliai, yra per daug matomos dėvint su atviromis basutėmis. Jos per daug blizga arba yra pernelyg matinės. Palikime tradicines pėdkelnes močiutėms, o Jūsų išeitis – Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės! Purškiamos pėdkelnės turi begalę privalumų ir gerokai lenkia tradicines pėdkelnes.

Sally Hansen Airbrush Legs  privalumai:

  • suvienodina odos spalvą;
  • suteikia įdegio efektą;
  • išlygina odos faktūrą paslėpdamas įvairius odos defektus (venas, mėlynes, spuogelius ir pan.);
  • neplyšta;
  • suteikia subtilų natūraliai atrodantį švytėjimą;
  • suteikia galimybę sukurti norimą efektą purškiant daugiau ar mažiau priemonės;
  • išlieka visą dieną;
  • atsparios vandeniui.

Pakeiskite savo kojų išvaizdą per kelias sekundes su Sally Hansen Airbrush Legs purškiamomis pėdkelnėmis. Mėgaukitės seksualiomis, rudomis, subtiliai žvilgančiomis kojomis be jokių dryžių ir nelygųmų. Priemonė praturtinta natūraliais augaliniais ekstraktais ne tik pakeičia kojų išvaizdą, bet ir kondicionuoja. Nuogos kojos yra gražios!

Siekiant geriausio rezultato rinkitės atspalvį artimiausią dabartinei odos spalvai. Kad priemonės padengimas būtų tolygus ir ilgai išliekantis kojų oda turi būti nušveista ir sudrėkinta. Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Naudojimas: supurtykite flakoną. Purkšti priemonę į delnus 16 cm. atstumu ir padengti visą kojų plotą. Rankas nusiplauti muilu ir šiltu vandeniu. Palaukti 1 minutę prieš rengiantis.

ISOBUTANE, CYCLOPENTASILOXANE, AQUA/WATER/EAU, PEG/PPG-18/18 DIMETHICONE, TALC, POLYGLYCERYL-4 OLEATE, C18-36 ACID TRIGLYCERIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, PROPYLENE GLYCOL, PANTHENOL, SILICA SILYLATE, SODIUM CHLORIDE, GLUCONOLACTONE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PEG-8 PROPYLENE GLYCOL COCOATE, DIMETHICONE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, SODIUM BENZOATE, TOCOPHERYL ACETATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) OIL, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, PROPYLENE CARBONATE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CALCIUM GLUCONATE, SILICA, MAGNESIUM ASCORBYL PHOSPHATE, ETHYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN, PALMARIA PALMATA EXTRACT, [May Contain/Peut Contenir/+/-:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES ( CI 77492, CI 77491, CI 77499), MICA].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Naudojimas: supurtykite flakoną. Purkšti priemonę į delnus 16 cm. atstumu ir padengti visą kojų plotą. Rankas nusiplauti muilu ir šiltu vandeniu. Palaukti 1 minutę prieš rengiantis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

DĖMESIO! - YPAČ DEGUS AEROZOLIS. Slėginis indas - kaitinamas gali sprogti. Saugokite nuo karščio, žiežirbų,atviros liepsnos ir kitų ugnies šaltinių. Nerūkykite. Nepurkšti į atvirą liepsną arba kitus degimo šaltinius. nepradurti ir nedeginti net panaudoto. Saugokite nuo saulės šviesos. Nelaikyti aukštesnėje nei 50°C. Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Nepurškite į akis ar ant sudirgintos odos, neįkvėpkite. Nenaudokite jokiais kitais tikslais nei nurodyta. Nenaudokite mažose erdvėse.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

38 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Irina country flag 2023-09-30

Labai patiko, rekomenduoju :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Neringa B. country flag 2023-09-13

Labai maloniai nustebino šis produktas. Pranoko lūkesčius. Labai paprasta naudotis, tikrai netepa drabučių, ir rezultatas matosi iš karto.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Violeta country flag 2023-08-30

Puiki priemonė. Tikras išsigelbėjimas toms, kurios nešioja sukneles. Kojos atrodo įdegę, netepa rūbų.
Rekomenduoju visoms, kas nemėgsta ar neturi laiko degintis saulėje. Man vieno flakonėlio užteko visai vasarai

Vaiva J. country flag 2023-08-25

Likau labai patenkinta. Puiki konsistencija, labai lengvai ir tolygiai pasidengia, netepa. Atlaiko ir nenuteka per didžiausius karščius! Tepiausi ir rankas, lygiai taip pat puikiai laikė.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės 75 ml.

Sally Hansen Airbrush Legs purškiamos pėdkelnės 75 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui

Siekiant kuo tikroviškesnio ir kuo natūraliau atrodančio efekto, pasirinktos purškiamos pėdkelnės turėtų būti panašaus atspalvio į Jūsų šiuo metu esamą kojų odos atspalvį. Nebent siekiate pašviesinti arba stipriai patamsinti kojų odą. Tokiu atveju atspalvį rinkitės pagal tai, kokio rezultato siekiate.

Flakono turinį reikia purkšti ant delnų ir delnais įtrinti į kojų odą, tolygiai paskirstant per visą plotą. Prieš tai atlikite kojų odos šveitimo procedūrą ir pasirūpinkite, kad odai netrūktų drėgmės.