NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing naktinis veido kremas normaliai odai

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing  naktinis veido kremas normaliai odai Padidinti

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing naktinis veido kremas normaliai odai

Prekės ID: 45873
Prekės ID: 45873

10,49 €

Prekės ID: 45873
Prekės ID: 45873

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 20 ml., 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Energizuoja, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, stangrina, maitinanti, nuo raukšlių, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, pašalina nuovargio požymius, naktinis, suteikia elastingumo
Produkto tipas Veido kremas, Kremas, Naktinis kremas
Odos būklė/tipas Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Kofermentu Q10, Su Kreatino Kompleksu, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Su Sviestmedžio Sviestu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Vertingaisiais aliejais, Su Augaliniais aliejais, Su Makadamijos Aliejumi, Su Pantenoliu, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Atraskite NIVEA Q10 POWER seriją nuo raukšlių - tai geriausias Q10, kuris yra 100% identiškas natūraliai odoje esančiam Q10. Ši kofermento Q10 formulė papildo prarastą Q10 odoje. Visas asortimentas yra specialiai sukurtas siekiant sumažinti odos senėjimo požymius ir užkirsti kelią raukšlių atsiradimui.

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing naktinis veido kremas normaliai odai su natūraliu kofermentu Q10 ir kreatinu efektyviai sudrėkina ir stangrina odą, todėl ji atgauna jaunatvišką bei sveiką išvaizdą. 

Kofermentas Q10 yra kiekvienoje odos ląstelėje ir suteikia energijos impulsą bei efektyviai kovoja su odos senėjimo procesu. Šis grynas, kremo sudėtyje esantis kofermentas Q10 puikiai dera su veido oda. Be to, formulėje yra kreatino – organinės rūgšties, kuri efektyviai stangrina odą. Veido kremas pastebimai sumažina raukšles, atkuria natūralų odos stangrumą ir aprūpina odą būtinomis maistinėmis medžiagomis. 

Priemonė intensyviai veikia ir atgaivina odą naktį – tuo metu, kai ji yra jautriausia veikliųjų medžiagų absorbcijai.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais ant švarios veido odos. Naudokite vakare, prieš einant miegoti. 

Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Cocoate, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Hydrogenated Coco-Glycerides, , Stearyl Alcohol, , Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate Citrate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ubiquinone, Creatine,1-Methylhydantoin-2-Imide, Panthenol, Lanolin Alcohol, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, , Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Sodium Carbomer, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Trisodium EDTA, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais ant švarios veido odos. Naudokite vakare, prieš einant miegoti. 

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Naktinis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing  naktinis veido kremas normaliai odai

NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle Moisturizing naktinis veido kremas normaliai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui