Nivea Q10 Energy rinkinys moterims (50 ml. kremas + 1 vnt. lakštinė kaukė + 400 ml. micelinis vanduo)

Nivea Q10 Energy rinkinys moterims (50 ml. kremas + 1 vnt. lakštinė kaukė + 400 ml. micelinis vanduo) Padidinti

Nivea Q10 Energy rinkinys moterims (50 ml. kremas + 1 vnt. lakštinė kaukė + 400 ml. micelinis vanduo)

Prekės ID: 64230
Prekės ID: 64230

23,99 €

Prekės ID: 64230
Prekės ID: 64230

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Moterims
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Grąžina gyvybingumą, nuo raukšlių, maitinanti, energizuoja, gaivinanti, pašalina nuovargio požymius, nuo raukšlų, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, spindesiui, su apsauginiu spf filtru, pašalina makiažą, nuvalo, švelnininimui
Produkto tipas Veido kremas, Dieninis kremas, Kremas, Lakštinė kaukė, Micelinis vanduo
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Kofermentu Q10, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su SPF filtru, Su UV filtru, Su Antioksidantais, Su spanguolių ekstraktu, Tinka veganams, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Micelėmis
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Rinkinyje yra:

Nivea Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask skaistinanti lakštinė veido kaukė 1 vnt.

Nivea Q10 Energy Anti-Wrinkle + Healthy Glow Day cream SPF15 dieninis kremas nuo raukšlių 50 ml.

Nivea Q10 Energy Micellar Water micelinis vanduo 400 ml.

Su Nivea Q10 Energy Instant Recharge Sheet Mask pamirškite papilkėjusią, gyvybingumą praradusią odą.  Priemonės sudėtyje yra odos serumo, kofermento Q1O, ir vitamino C, kurių dėka kaukė iš karto sumažina raukšles, maitina odą ir suteikia jai energijos. 

Nivea Q10 Energy Anti-Wrinkle + Healthy Glow Day cream SPF15 dieninis kreme yra odai identiško kofermento Q10 ir vitaminų C bei E. Formulė atgaivina veidą, pašalina nuovargio požymius ir efektyviai sumažina raukšles per 2 savaites. Oda 24 valandas yra drėkinama, švytinti ir pilna energijos! Mėgaukitės gražia oda su gaivinančio apelsinų kvapo dieniniu kremu, kuriame yra SPF15 ir UVA/UVB apsauga.

Nivea Q10 Energy Micellar Water micelinis vanduo giliai valo odą ir pašalina makiažą, suteikia spindesio. 3x antioksidantų formulė su vitaminu C, niacinamidu ir spanguolių ekstraktu suteikia energijos ir atgaivina odą, palikdama ją nuostabiai gaivią ir švelnią. Be kvapiųjų medžiagų, tinka jautriai odai. Veganiška formule su natūralios kilmės micelėmis ir buteliuku iš 96 % perdirbtos medžiagos. Dermatologiškai ir oftalmologiškai patvirtintas suderinamumas su oda ir akimis.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti:

Kaukė – uždėkite kaukę ant sausos ir švarios veido odos ir palikite 10-30 minučių, priklausomai nuo to, kokio stiprumo rezultato norite. Po to ją atsargiai nuimkite, o priemonės likučius švelniai įmasažuokite į veido odą.

kremas – sukamaisiais judesiais švelniai įmasažuokite kremą į veido odą. Optimaliai veido priežiūrai naudokite kitus NIVEA Q10 ENERGY linijos produktus.

Micelinis vanduo – miceliniu vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą ir užmerktas akis, jei reikia, procedūrą pakartokite. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Mask: Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Ubiquinone, Sodium Ascorbyl Phosphate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Xanthan Gum, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Linalool, Limonene, Parfum. Cream: Aqua, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Methylpropanediol, Hydrogenated Coco-Glycerides, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ubiquinone, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, 1,2-Hexanediol, Carrageenan, Carbomer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Geraniol, Parfum, CI 16035. Micellar Water: Aqua, Poloxamer 124, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Vaccinium Macrocarpon Fruit Juice, Citrus Limon Juice, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Maltodextrin, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, BHT.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Kaukė – uždėkite kaukę ant sausos ir švarios veido odos ir palikite 10-30 minučių, priklausomai nuo to, kokio stiprumo rezultato norite. Po to ją atsargiai nuimkite, o priemonės likučius švelniai įmasažuokite į veido odą. kremas – sukamaisiais judesiais švelniai įmasažuokite kremą į veido odą. Optimaliai veido priežiūrai naudokite kitus NIVEA Q10 ENERGY linijos produktus. Micelinis vanduo – miceliniu vandeniu suvilgytu vatos tamponėliu nuvalykite veido ir kaklo odą ir užmerktas akis, jei reikia, procedūrą pakartokite. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Micelinis vanduo
Dieninis kremas

Parašyti atsiliepimą

Nivea Q10 Energy rinkinys moterims (50 ml. kremas + 1 vnt. lakštinė kaukė + 400 ml. micelinis vanduo)

Nivea Q10 Energy rinkinys moterims (50 ml. kremas + 1 vnt. lakštinė kaukė + 400 ml. micelinis vanduo)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui