Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai

Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai Padidinti

Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai

Prekės ID: 47600
Prekės ID: 47600

7,29 €

Prekės ID: 47600
Prekės ID: 47600

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Jauninanti, nuo raukšlių, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, drėkinimui, stiprinamasis, kovoja su senėjimo požymiais, pašalina sausumo pojūtį, apsaugo, apsauga nuo saulės, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, minkštinanti, glotninanti, glotnina, stimuliuoja kolageno gamybą, su apsauginiu spf filtru, dieninis
Produkto tipas Dieninis kremas, Kremas, Kremas nuo raukšlių, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Brandžiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su argano aliejumi, Su Vertingaisiais aliejais, Su kalciu, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su UV filtru, Su SPF filtru
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Beiersdorf AG (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai su SPF 15 padeda sugrąžinti gaivią išvaizdą, drėkina ir stiprina odą, sumažina raukšles ir saugo nuo naujų atsiradimo.

Priemonės sudėtis papildyta arganų ir vynuogių kauliukų aliejais, kurie lėtina odos senėjimo procesus, saugo ją nuo išsausėjimo ir saulės daromos žalos, bei kalciu, kuris skatina ląstelių regeneraciją, sugrąžina odos minkštumą bei glotnumą. Vitaminas E skatina kolageno ir elastino skaidulų sintezę, drėkina ir minkština odą, o UV filtrai saugo odą nuo žalingų saulės spindulių, kurie skatina naujų raukšlių atsiradimą.

Priemonė padeda kovoti su raukšlėmis, didina epidermio atsparumą žalingiems aplinkos veiksniams, todėl brandi oda tampa gyvybingesnė, glotnesnė, o veidas atrodo jauniau.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos judėdami nuo centro, šonų link. Palaukite, kol susigers. Naudokite ryte.

Aqua, Glycerin, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Salicylate, Glyceryl Stearate Citrate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dimethicone, Isopropyl Palmitate, Octyldodecanol, Synthetic Beeswax, Argania Spinosa Kernel Oil, Calcium Pantothenate, Vitis Vinifera Seed Oil, Tocopherol, Carbomer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: įmasažuokite priemonę ant švarios veido, kaklo ir dekoltė odos judėdami nuo centro, šonų link. Palaukite, kol susigers. Naudokite ryte.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
Kremas nuo raukšlių
Dieninis kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai

Nivea Anti-Wrinkle + Revitalising Day Cream 55+ jauninamasis veido kremas brandžiai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui