Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis

Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis Padidinti

Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis

Prekės ID: 44733
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 44733
Pirkėjų atsiliepimai: 5

8,49 €

Prekės ID: 44733
 4.8/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 44733
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, giliai valantis, apsaugo, nuo pleiskanų, atkūrimui/atstatymui, maitinanti, stiprinamasis, prideda sveiką blizgesį, gaivinanti, reguliuoja sebumo išsiskyrimą
Produkto tipas Šveitiklis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Galvos odai
Ypatybės Su Vitaminais, Su Amino rūgštimi, Su Vertingaisiais aliejais, Su Keratinu, Su Beta Karotinu, su omega riebalų rūgštimis
Atsakingas asmuo Eurobio Lab OÜ (Estija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Oblepikha Siberica siūlo unikalią procedūrą jūsų galvos odai prižiūrėti. Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis - tai intensyvus trigubo veikimo šveitimas, kuris giliai išvalo galvos odą ir apsaugo nuo plaukų slinkimo, padidindamas kraujo tekėjimą į plaukų folikulus. Subalansuoja riebalų gamybą ir apsaugo nuo pleiskanų atsiradimo. Formulėje esantys vitaminai ir amino rūgštys maitina ir atkuria plaukus, o Altajaus šaltalankių ir burnočių aliejai padeda gaminti keratiną, kuris suteikia plaukams stiprybės ir blizgesio. Medetkos ir laukinės Sibiro mėtos atgaivina galvos odą ir maitina plaukų šaknis.

Altajaus šaltalankis (Altaja Oblepikha) yra šimtametis plaukų ir odos grožio receptas. Ši Sibiro uoga yra turtingiausias natūralus beta karotino, retų omega 3-6-7-9, naudingų riebalų rūgščių ir flavonoidų šaltinis.

Kaip naudoti: tepkite ant drėgnos galvos odos, šiek tiek pamasažuokite ir palikite 3 minutėms, tada kruopščiai nuplaukite. Norėdami gauti geresnių rezultatų, naudokite 1 kartą per savaitę. Taip pat patariama naudoti kartu su Oblepikha šampūnu.

Aqua, Sodium Сосо-Sulfate, Pinus Sibirica Shell Powder, Lauryl Glucoside, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Powder, Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl BetaineHR, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil*, Menthol, Argania Spinosa Seed Oil*, Pineamydopropyl BetainePS, Glyceryl Undecylenate, Glycolic Acid, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Water*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Bisabolol, Achillea Asiatica ExtractWH, Arctium Lappa Root Extract*, Oxalis Tetraphylla Extract, Citric Acid, Urtica Dioica Leaf Extract*, Geranium Sibiricum ExtractWH, Juniperus Sibirica ExtractWH, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Rethinyl Palmitate, Sodium Hydroxide, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Parfum, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, CI 16255, Caramel, CI 15985. (*) Issued from organic agriculture (WH) Wild harvested Siberian plants (PS) Siberian Pine Oil derivative (HR) Altai Oblepikha Oil derivative

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: tepkite ant drėgnos galvos odos, šiek tiek pamasažuokite ir palikite 3 minutėms, tada kruopščiai nuplaukite. Norėdami gauti geresnių rezultatų, naudokite 1 kartą per savaitę. Taip pat patariama naudoti kartu su Oblepikha šampūnu.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Gabriela B. country flag 2023-03-27

Labai geras šveitiklis! Puikiai šveičia galvos odą, pašalina nešvarumus, plaukai purūs, nelieka jokio užsilikusio riebalų sluoksnio. Pagaliau plaukai ne taip greitai riebaluojasi! Rekomenduoju.

Samanta G. country flag 2022-09-07

puikus galvos odos šveitiklis

Aušra D. country flag 2022-02-11

Puiki priemonė, o ir kvapas dieviškas.

Asta country flag 2021-11-28

Geras, perku jau ketvirtą kartą.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis

Natura Siberica Oblepikha Scalp Scrub galvos odos šveitiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui