Nacomi Omi 3in1 silikoninis masažuoklis ir veido valymo šepetėlis

Nemokamas siuntimas į paštomatą Nacomi Omi 3in1 silikoninis masažuoklis ir veido valymo šepetėlis Padidinti

Nacomi Omi 3in1 silikoninis masažuoklis ir veido valymo šepetėlis

Prekės ID: 62205
Prekės ID: 62205

35,49 €

Prekės ID: 62205
Prekės ID: 62205

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Skirta masažui, giliai valantis, spindesiui, suteikia elastingumo, atpalaiduoja, suteikia šildantį efektą, suvienodina odos atspalvį, nuo raukšlių, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , stimuliuoja ląstelių regeneraciją, šviesina odą, tobulina odos tekstūrą, gaivinanti, stangrina, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, šveitimui, pašalina riebalių perteklių, atkūrimui/atstatymui, valo poras, suteikia lankstumo, formuoja veido kontūrus, šalina patinimus
Produkto tipas Masažuoklis, Veido valymo prietaisas, Veido valymo šepetėlis
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Spalva Rožinė
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Iš silikono
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Naudojimo instrukcija

Nacomi Omi ovatoriškas prietaisas padės jums įgyti jaunatvišką ir spindinčią veido spalvą – visa tai dėka šiuolaikinių technologijų derinio. 

Pulsuojantis masažas leis odai atgauti elastingumą, o veidas atrodys atsipalaidavęs. Masažo metu išsiskirianti šiluma leis giliau įsisavinti veikliąsias medžiagas, o tai sustiprins kosmetikoje esančių veikliųjų medžiagų poveikį. Fototerapija su LED šviesa suvienodins odos atspalvį, pasižymės raukšlių mažinimo savybėmis ir užkirs kelią pigmentinių dėmių atsiradimui. 

Nacomi Omi šepetėlyje naudojamas platus LED šviesos spektras, kuris, priklausomai nuo pasirinkto režimo, padidina procedūrų efektyvumą. Kas dar? Pagreitina odos atsinaujinimo procesą, šviesina ją, mažina raukšlių matomumą ir apsaugo nuo netobulumų. Įmontuota raudona šviesa, žalia, violetinė ir mėlyna.

Masažo metu išsiskirianti šiluma pasiekia iki 45°C temperatūrą, todėl oda atsipalaiduoja, o veikliosios medžiagos prasiskverbia giliau. Šildymo funkcija taip pat atgaivina kolageno skaidulas, todėl oda tampa stangresnė. Fototerapijoje naudojamas platus LED šviesos spektras su įvairaus ilgio bangomis (nuo 435 iki net 760nm), kuri, priklausomai nuo pasirinkto režimo – spalvos – veikia audinius, didindama priežiūros efektyvumą ir pagreitindama odos regeneracijos procesus. 

Stimuliuodamas raumenis, šepetėlis švelniai nušveičia epidermį ir suskaido nešvarumus bei riebalų daleles, atkimšdamas poras ir nuvalydamas odą. Į audinius prasiskverbiančios bangos stimuliuoja odą ląstelių lygmeniu, taip padidindamos ATP gamybą, kuri būtina kolageno gamybai. Garsinis masažas taip pat atkuria raumenų lankstumą, todėl pagerėja veido kontūras. Dėl to oda stangrėja, išlyginamos smulkios raukšlelės, sumažėja patinimas. 

Mikrovibracijos, termoterapijos ir EMS raumenų elektrostimuliacijos dėka Omi veido masažuoklis padeda priežiūros priemonėms prasiskverbti giliai į odą, o tai padidina jų efektyvumą ir poveikį. Kiekvienam iš trijų režimų: valymo, priežiūros ir fototerapijos pasirinkite Nacomi arba Nacomi Next Level kosmetiką, kuri atitinka jūsų poreikius ir mėgaukitės spindinčia išvaizda! Derinkite su bet kokiu jūsų odos tipui tinkančiu toniku, serumu ar valikliu.

Pakuotėje yra įrenginys, maišelis, naudojimo vadovas ir USB laidas.

Kaip naudoti: 

VALYMAS. užtepkite pasirinktą veido prausiklį ant masažuoklio. Įjunkite įrenginį, pasirinkite žalią režimą ir nustatykite atitinkamą vibracijos intensyvumą. Švelniai masažuokite odą sukamaisiais judesiais. Nuplaukite ir nusausinkite veidą.

TERMOTERAFIJOS REŽIMAS. Uždėkite kaukę ant veido. Įjunkite įrenginį, pasirinkite raudoną režimą. Laikykite prietaisą liesdami jutiklio juostelę, masažuokite veidą judindami prietaisą iš apačios į viršų. Likusią kaukę palikite susigerti, nuplaukite arba pamasažuokite.

FOTOTERAPIJOS REŽIMAS. Tolygiai paskirstykite serumą arba toniką ant odos. Įjunkite įrenginį ir pasirinkite režimą, kurio šiuo metu reikia jūsų odai – patikrinkite režimus. Laikykite prietaisą liesdami jutiklio juostelę, masažuokite veidą judindami prietaisą iš apačios į viršų. Mėgaukitės lygia veido spalva.

Kaip naudoti:  VALYMAS. užtepkite pasirinktą veido prausiklį ant masažuoklio. Įjunkite įrenginį, pasirinkite žalią režimą ir nustatykite atitinkamą vibracijos intensyvumą. Švelniai masažuokite odą sukamaisiais judesiais. Nuplaukite ir nusausinkite veidą. TERMOTERAFIJOS REŽIMAS. Uždėkite kaukę ant veido. Įjunkite įrenginį, pasirinkite raudoną režimą. Laikykite prietaisą liesdami jutiklio juostelę, masažuokite veidą judindami prietaisą iš apačios į viršų. Likusią kaukę palikite susigerti, nuplaukite arba pamasažuokite. FOTOTERAPIJOS REŽIMAS. Tolygiai paskirstykite serumą arba toniką ant odos. Įjunkite įrenginį ir pasirinkite režimą, kurio šiuo metu reikia jūsų odai – patikrinkite režimus. Laikykite prietaisą liesdami jutiklio juostelę, masažuokite veidą judindami prietaisą iš apačios į viršų. Mėgaukitės lygia veido spalva.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Omi 3in1 silikoninis masažuoklis ir veido valymo šepetėlis

Nacomi Omi 3in1 silikoninis masažuoklis ir veido valymo šepetėlis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui