Nacomi Next Level Niacinamide 15% veido serumas riebiai odai

Nacomi Next Level Niacinamide 15% veido serumas riebiai odai Padidinti

Nacomi Next Level Niacinamide 15% veido serumas riebiai odai

Prekės ID: 51680
Prekės ID: 51680

5,99 €

Prekės ID: 51680
Prekės ID: 51680

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, pašalina riebalių perteklių, nuo spuogų, nuo inkštirų, valo poras, skatina gijimą, stangrina, raudonį mažinanti, atkūrimui/atstatymui, suvienodina odos atspalvį, šviesina odą, stimuliuoja kolageno gamybą, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, gerina kraujotaką, palaiko odos drėgmės balansą, tekstūrai išryškinti, suteikia elastingumo, puoselėja, glotninanti
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Riebiai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Niacinamidu, Su Hialurono rūgštimi, Su Glicerinu, Su Pantenoliu, Su Keramidais, Su Vitaminais, Su Antioksidantais, Su Alaviju, Su UV filtru
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Nacomi Next Level Niacinamide 15% serumas su vitaminu B3 pasirūpins jūsų oda, paliks ją lygią ir sudrėkintą. Serumo niacinamidas giliai įsiskverbia į odą, reguliuoja riebalų gamybą ir normalizuoja epidermio keratozę. Kovoja su spuogais ir inkštirais, atkemša poras. Pagreitina uždegimų gijimą, mažina dirginimą ir paraudimą. 

Keramidai, kurie atkuria hidrolipidinį sluoksnį, gamybą, neleidžia perteklinei drėgmei išsiskirti iš gilesnių odos sluoksnių. Be to, jis išlygina odos atspalvį ir sumažina melanino gamybą odoje, todėl šviesina saulės ir spuogų dėmes. Vitaminas B3 taip pat skatina kolageno gamybą, kuri pagerina odos stangrumą. Dėl savo antioksidacinių savybių jis slopina neigiamą laisvųjų radikalų poveikį.

Kompleksas, susidedantis iš 4 skirtingų savybių hialurono rūgšties formų, suteikia maksimalų daugiapakopį drėkinimą procedūros metu. Glicerinas prasiskverbia giliai į odą, palengvindamas maistinių medžiagų pernešimą į vidinius sluoksnius. Jis surenka ir suriša vandenį epidermyje, užtikrindamas optimalų drėkinimą.

Taip pat sudėtyje esantis pantenolis kartu su alaviju mažina dirginimą ir uždegimą. Pagreitina ląstelių dalijimąsi, padidina gijimo ir regeneracijos proceso efektyvumą. Be to, jis apsaugo nuo neigiamo išorinių veiksnių poveikio. Alavijas atkuria natūralų odos pH ir gerina kraujotaką odoje.

Serumas su niacinamidu grąžina odai lygią, natūralią ir spindinčią išvaizdą.

Kaip naudoti: švelniai tepkite serumą ant veido ir kūno odos, kur yra pažeidimų. palikite susigerti. Naudoti vakare, prieš miegą.

Aqua, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Panthenol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cellulose, Hectorite, Propanediol, Dehydroacetic Acid, Benzyl Glycol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Raspberry Ketone, Potassium Sorbate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai tepkite serumą ant veido ir kūno odos, kur yra pažeidimų. palikite susigerti. Naudoti vakare, prieš miegą.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Next Level Niacinamide 15% veido serumas riebiai odai

Nacomi Next Level Niacinamide 15% veido serumas riebiai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui