Nacomi Next Level Moisturizing drėkinantis rinkinys veido priežiūrai ( 100 ml. tonikas + 30 ml. serumas)

Nacomi Next Level Moisturizing drėkinantis rinkinys veido priežiūrai ( 100 ml. tonikas + 30 ml. serumas) Padidinti

Nacomi Next Level Moisturizing drėkinantis rinkinys veido priežiūrai ( 100 ml. tonikas + 30 ml. serumas)

Prekės ID: 62207
Prekės ID: 62207

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,49 €

Prekės ID: 62207
Prekės ID: 62207

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Raminanti, tonizuoja, atkūrimui/atstatymui, palaiko odos drėgmės balansą, suteikia elastingumo, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, maitinanti, atpalaiduoja, drėkinimui, minkštinanti, glotninanti, glotnina, nuo raukšlių
Produkto tipas Tonikas, Serumas, Veido serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Migdolų pienu , Su avižomis, Su Trehaloze, Su Glicerinu
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ar jums reikia kažko, kas sugrąžintų jūsų odai gaivią išvaizdą ir suteiktų natūralaus spindesio? Šis rinkinys – tai visiška drėkinimo injekcija, kurios odai ypač reikia žiemą! Priemonės stiprina natūralų hidrolipidinį barjerą, stangrina ir lygina odą. Šis rinkinys privers jūsų odą trykšti energija ir padės ilgiau išlaikyti jaunatvišką išvaizdą!

Į rinkinį įeina:

Nacomi Next Level Milky face toner tonikas veidui 100 ml.

Nacomi Next Level Hyaluronic 10% serumas veidui 30 ml.


Nacomi Next Level Milky Face Toner tonikas praturtintas migdolų pienu ir avižų ekstraktu, kurie puikiai tonizuoja, atkuria natūralų pH ir ramina odą. Priemonė taip pat mažina dirginimą, atkuria odos balansą ir gerina jos elastingumą. Migdolų pienas regeneruoja išsausėjusią odą ją pamaitindamas ir atpalaiduodamas. Kartu su trehaloze ir hialurono rūgštimi ne tik intensyviai drėkina odą, bet ir minkština bei išlygina jos spalvą. Avižų ekstraktas turi raminamąjį poveikį. 


Nacomi Next Level Hyaluronic 10% serumas, sudarytas iš 4 skirtingų dydžių ir savybių hialurono rūgšties formų komplekso, prasiskverbia per odą, suteikdamas daugiapakopį drėkinimą. Formulė, praturtinta OptimHyal™, išlygina raukšles, drėkina ir daro odą elastingesnę. Sudėtyje esantis glicerinas sustiprina drėkinamąjį poveikį ir leidžia ilgiau juos išlaikyti.

Kaip naudoti:

Tonikas – prieš naudojimą suplakti. Užtepkite ant vatos diskelio arba švarių rankų ir sukamaisiais judesiais tepkite ant odos. Vengti patekimo į akis. Produktas tik išoriniam naudojimui.

Serumas – nedidelį kiekį tepkite ryte ir vakare ant švarios veido, kaklo ir dekoltė srities. Švelniai masažuokite ir palikite, kol visiškai įsigers. Naudoti prieš tepant kremu/aliejumi.

 

Toner: Aqua, Glycerin, Trehalose, Glyceryl Stearate, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-3 PCA, Propanediol, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Avena Sativa Kernel Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract, Hydrogenated Olive Oil Caprylyl Esters, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Hyaluronic Acid, Triheptanoin, Trilaurin, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Potato Starch Modified, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Sodium Citrate, Xanthan Gum, Parfum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Trisodium NTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol. Serum: Aqua, Glycerin, Hydrolyzed Yeast Extract, Propanediol, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Lecithin, Xanthan Gum, Cellulose, Hectorite, Raspberry Ketone, Citric Acid, Polyglucuronic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Benzyl Alcohol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Tonikas – prieš naudojimą suplakti. Užtepkite ant vatos diskelio arba švarių rankų ir sukamaisiais judesiais tepkite ant odos. Vengti patekimo į akis. Produktas tik išoriniam naudojimui. Serumas – nedidelį kiekį tepkite ryte ir vakare ant švarios veido, kaklo ir dekoltė srities. Švelniai masažuokite ir palikite, kol visiškai įsigers. Naudoti prieš tepant kremu/aliejumi.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas
Tonikas

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Next Level Moisturizing drėkinantis rinkinys veido priežiūrai ( 100 ml. tonikas + 30 ml. serumas)

Nacomi Next Level Moisturizing drėkinantis rinkinys veido priežiūrai ( 100 ml. tonikas + 30 ml. serumas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui