Nacomi Next Level Ceramides 5% atkuriantis veido serumas

Nacomi Next Level Ceramides 5% atkuriantis veido serumas Padidinti

Nacomi Next Level Ceramides 5% atkuriantis veido serumas

Prekės ID: 52388
Prekės ID: 52388

10,29 €

Prekės ID: 52388
Prekės ID: 52388

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, dieninis, naktinis, nesukelia alergijos, apsaugo, kovoja su senėjimo požymiais, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, nuo raukšlių, nedirgina, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, raminanti, maitinanti, stimuliuoja kolageno gamybą, jauninanti
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas pavargusiai odai, Sausai odai, Brandžiai odai, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Keramidais, Su Vertingais Kompleksais, Su Peptidais, Su Glicerinu, su omega riebalų rūgštimis, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vitaminais
Atsakingas asmuo F.P.U.H. KAMIL, Kamil Gawliński Import-Export Sp. z o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Šis pažangus veikliųjų medžiagų kompleksas yra būtinas pavargusiai ir sausai odai. Dermaxyl yra šešių natūralių aminorūgščių derinys, kurios natūraliai atsiranda organizme ir todėl nesukelia alerginių reakcijų. Jis apsaugo nuo senėjimo ir atkuria odos barjerą. Be to, jis giliai drėkina, taip sumažindamas raukšles ir lygindamas odą.

SK-Influx V MB komplekse esantys keramidai dėl savo apsauginių savybių atkuria hidrolipidinį barjerą, taip pat regeneruoja ir apsaugo epidermį nuo drėgmės praradimo. Be to, jie mažina dirginimą, uždegimą ir lygina raukšles.

Relipidium palaiko natūralią odos mikrobiomo pusiausvyrą. Papildo keramidų trūkumą sausoje odoje ir skatina lipidų gamybą, kad pagerintų ir išlaikytų apsauginį barjero vientisumą. Padidina odos atsparumą ir mažina patogeninių bakterijų sukeltą uždegimą. Suteikia natūralią mikrobiologinę odos įvairovę ir gerina jos drėkinimą. Pantenolis turi raminančių, analgetinių, priešuždegiminių ir antibakterinių savybių. Maitina ir mažina dirginimą, padeda gyti žaizdoms ir opoms, mažina odos niežėjimą ir deginimą.

Sudėtyje esantys valgomosios plukenetijos ir Passiflora aliejai kartu su glicerinu giliai maitina ir regeneruoja odą. Efektyviai skatina brandžios, pažeistos ir jautrios odos regeneracijos procesus. Jis giliai įsiskverbia į jo struktūrą, todėl padeda atkurti natūralų epidermio lipidų barjerą. Aliejuje esantis vitaminas A palaiko tęstinumą ir tinkamą ląstelių augimą, padidina kolageno kiekį dermoje. Pasiflorų aliejus pasižymi jauninamuoju ir raminamuoju poveikiu. Dėka nepakeičiamų riebalų rūgščių, omega-6, vitaminų ir mineralų, jis regeneruoja ir maitina. Jame esančios pasifloros ramina ir atpalaiduoja nuo procedūrų pavargusią odą.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Panthenol, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Hydrolyzed Yeast Protein, Passiflora Incarnata Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Ceramide NG, Ceramide NP, Ceramide AP, Ceramide EOP, Phytosphingosine, Tribehenin, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Lauroyl Glutamate, Cholesterol, Xanthan Gum, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Palmitoyl Hexapeptide-12, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Nacomi Next Level Ceramides 5% atkuriantis veido serumas

Nacomi Next Level Ceramides 5% atkuriantis veido serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui