Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas

Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas Padidinti

Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas

Prekės ID: 52694
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52694
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,99 €

Prekės ID: 52694
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 52694
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos šveitimui, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, giliai valantis, valo poras, valymui, sutraukia poras, paslepia išsiplėtusias poras, nuo spuogų, nuo inkštirų, suvienodina odos atspalvį, glotnina, glotninanti, švelnininimui, palaiko sveiką odą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, pasižymi antibakterinėmis savybėmis, stimuliuoja kolageno gamybą, mažina odos hiperpigmentaciją, šalina pigmentines dėmes, raminanti, mažina jautrumą, raudonį mažinanti, skaistina, pašalina spalvos pakitimus, naktinis
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Mišriai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su AHA Rūgštimi, Su glikolio rūgštimi, Su Migdolų Rūgštimi, Su Vandeniu, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Antibakteriniais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lirene Acid Power produktų linija paremta inovatyvia formule, sudaryta derinant vertingąsias gydomųjų rūgščių (AHA / PHA) ir raminamąjį poveikį suteikiančių hidrolatų savybes. Tai užtikrina švelnų ir saugų epidermio atsinaujinimo procesą, kurio metu išvengiama odos sudirgimo, jos pleiskanojimo ar kitų nemalonių pojūčių.

 

Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas padeda kovojant su odos spalvos pokyčiais, spuogais, inkštirais ir kitais odos trūkumais, todėl leidžia mėgautis glotnia, švelnia ir švaria oda.

Priemonė ne tik „nutirpdo“ negyvą epidermio sluoksnį, bet ir užtikrina veiksmingą jo valymą, atkemša ir sutraukia išsiplėtusias poras, padeda reguliuoti riebalinių liaukų veiklą bei išlygina odos paviršių. Kruopščiai atrinktų rūgščių kompleksas (7%) prasiskverbia į epidermį ir skatina aktyvius jo atsinaujinimo procesus, kurie padeda kovoti su odos spalvos pokyčiais, saugo nuo inkštirų atsiradimų ir uždegiminių reakcijų. Greipfrutų vanduo pasižymi antibakterinėmis savybėmis, todėl valo odą, atkemša poras ir padeda sureguliuoti sebumo išsiskyrimą.

Produkto sudėtyje naudojamos šios rūgštys:

  • glikolio rūgštis, kuri aktyvina kolageno gamybą, valo poras ir daro jas mažiau pastebimas,
  • migdolinė rūgštis, kuri padeda kovoti su akne, pigmentinėmis dėmėmis ar kitais odos trūkumais bei mažina sudirgimų bei uždegimų riziką,
  • fitino rūgštis, kuri padeda sumažinti epidermio spalvos pokyčius, todėl skaistina odą ir atkuria tolygų jos atspalvį.

 

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis ir burną. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų, po to tepkite pasirinktą veido kremą. Priklausomai nuo poreikio, naudokite kiekvieną vakarą arba kelis kartus per savaitę.

Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išliekailgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Produkto naudojimo metu ir 1 savaitę po naudojimo pabaigos venkite tiesioginių saulės spindulių ir dienos metu naudokite priemones su aukštu SPF.

Aqua (Water), Glycerin, Propanediol, Glycolic Acid, Mandelic Acid, Sodium Hydroxide, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Inulin, Fructose, Glucose, Phytic acid, Cellulose Gum, Sodium Phytate, Xanthan Gum, Cellulose, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis ir burną. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų, po to tepkite pasirinktą veido kremą. Priklausomai nuo poreikio, naudokite kiekvieną vakarą arba kelis kartus per savaitę. Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išliekailgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Produkto naudojimo metu ir 1 savaitę po naudojimo pabaigos venkite tiesioginių saulės spindulių ir dienos metu naudokite priemones su aukštu SPF.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas
1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Natali A. country flag 2023-07-26

Pirkau pabandymui. Turiu riebią odą, paraudusi, odos atspalvis labai nevienodas. Po kelių naudojimo dienų oda jautėsi akivaizdžiai geriau, o odos atspalvis buvo šiek tiek malonesnis/lygesnis. Užtepus iš karto atsiranda "lipnumo jausmas", bet jis išnyksta vos tik serumas visiškai susigeria.Aš taip pat turiu išsiplėtusias poras, bet kol kas nepastebėjau jokio poveikio

Parašyti atsiliepimą

Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas

Lirene Acid Power šveičiamasis veido serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui