Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas

Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas Padidinti

Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas

Prekės ID: 52696
Prekės ID: 52696

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

8,49 €

Prekės ID: 52696
Prekės ID: 52696

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Skaistina, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, valymui, valo poras, giliai valantis, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, atkūrimui/atstatymui, šviesina odą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, glotnina, glotninanti, suvienodina odos atspalvį, sutraukia poras, paslepia išsiplėtusias poras, nuo inkštirų, pašalina spalvos pakitimus, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, pašalina sausumo pojūtį, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, gaivinanti, švelnininimui, suteikia elastingumo, stangrina, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , mažina jautrumą, mažina odos hiperpigmentaciją, nuo spuogų, palaiko sveiką odą, prisotina odą deguonimi
Produkto tipas Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Mišriai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su gintaro rūgštimi, Su Niacinamidu, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu E, Su Citrinų Rūgštimi, Su Vandeniu, Su Hialurono rūgštimi, Su Sviestmedžio Sviestu, Su Taukmedžio Sviestu, Su Kanapių Sėklų Aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lirene Acid Power produktų linija paremta inovatyvia formule, sudaryta derinant vertingąsias gydomųjų rūgščių (AHA / PHA) ir raminamąjį poveikį suteikiančių hidrolatų savybes. Tai užtikrina švelnų ir saugų epidermio atsinaujinimo procesą, kurio metu išvengiama odos sudirgimo, jos pleiskanojimo ar kitų nemalonių pojūčių.

 

Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas skatina epidermio atsinaujinimo procesus, šviesina odą ir reguliuoja sebumo išsiskyrimą, todėl veidas tampa glotnesnis, švaresnis, o odos spalva – tolygesnė.  

Priemonė specialiai sukurta riebios, mišrios ir probleminės odos priežiūrai, nes efektyviai sutraukia poras, padeda kovoti su inkštirais, riebiu veido blizgesiu, spuogų paliktais randeliais ir kitais odos trūkumais. Priemonė atkuria optimalų epidermio drėgmės balansą, skatina ląstelių regeneraciją ir saugo odą nuo uždegimų bei pažeidimų.

Produkto sudėtyje gausu vertingųjų komponentų:

  • gintaro rūgštis veikia kaip stiprus antioksidantas, padeda pašalinti negyvą epidermio sluoksnį ir atkemša poras, todėl gerina ląstelių metabolizmą, gaivina odą ir padeda veiksmingai kovoti su išsiplėtusiomis poromis ir odos spalvos pokyčiais,
  • niacinamidas (vitaminas B3) sutraukia poras, suvienodina odos atspalvį ir reguliuoja riebalinių liaukų veiklą,
  • citrinų rūgštis, kurioje gausu vitamino C, švelnina, glotnina ir skaistina odą, padeda suvienodinti jos toną,
  • greipfrutų vanduo reguliuoja riebalinių liaukų veiklą ir saugo nuo nemalonaus veido blizgesio, atkemša ir sutraukia poras,
  • hialurono rūgštis – sulaiko drėgmę odos viduje, todėl atkuria epidermio elastingumą bei stangrumą.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare.

Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išlieka ilgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Siekiant išvengti odos sudirgimo, būtina vengti tiesioginių saulės spindulių ir kartu su kremu naudoti produktus su SPF filtru.

Aqua (Water), Propanediol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, C13-15 Alkane, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Cetyl Alcohol, C15-19 Alkane, Glycerin, Niacinamide, Succinic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, C13-14 Isoparaffin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, PEG-75 Stearate, Hydroxyacetophe- none, Polyacrylamide, Ceteth-20, Steareth-20, Xanthan Gum, Citric Acid, Tocopherol, Laureth-7, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės paskirstykite ant sausos ir švarios veido bei kaklo odos, venkite srities aplink akis. Švelniai įmasažuokite, kad priemonė susigertų. Naudokite du kartus per dieną: ryte ir vakare. Užtepus priemonę ant veido odos, gali atsirasti dilgčiojimas ar paraudimas. Tai yra natūrali odos reakcija į rūgščių poveikį. Jei deginimo ar dilgčiojimo pojūtis išlieka ilgiau nei 3 minutes arba oda stipriai parausta, rekomenduojama preparatą kruopščiai nuplauti vandeniu ir daugiau nebenaudoti. Siekiant išvengti odos sudirgimo, būtina vengti tiesioginių saulės spindulių ir kartu su kremu naudoti produktus su SPF filtru.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Parašyti atsiliepimą

Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas

Lirene Acid Power skaistinamasis veido kremas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui