La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel valomasis veido prausiklis

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel valomasis veido prausiklis Padidinti

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel valomasis veido prausiklis

Prekės ID: 48950
Prekės ID: 48950

22,99 €

Prekės ID: 48950
Prekės ID: 48950

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml., 200 ml., 300 ml., 400 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Giliai valantis, valymui, pašalina riebalių perteklių, pašalina odos blizgesį, pašalina sausumo pojūtį, gaivinanti, raminanti, puoselėja, valo poras, nekemša porų, nuo spuogų, nesukelia alergijos, mažina jautrumą, apsaugo, neapsunkina, nedirgina, palaiko sveiką odą, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, su terminiu vandeniu, su terminiu vandeniu
Produkto tipas Prausiklis, Gelis
Odos būklė/tipas Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Mišriai/Riebiai, Probleminei odai, Jautriai odai, Dirgliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Cinku, Su Terminiu Vandeniu, Su Šaltinio Vandeniu, Be alkoholio, Be Parabenų, Be Sintetinių dažiklių, Be dažiklių, Be Muilų, Nekomedogeninis, Neutralus pH

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel giliai valantis veido prausiklis užtikrina rūpestingą odos priežiūrą bei švarą.

Išskirtine formule pasižymintis produktas sukurtas tam, kad padėtų pasirūpinti problemine veido oda. Priemonė efektyviai šalina įvairius nešvarumus, kurie kemša poras ir skatina uždegiminius odos procesus. La Roche-Posay Effaclar prausiklis taip pat reguliuoja riebalų išsiskyrimą ir sugrąžina malonų švaros pojūtį. Dėl to produktas užtikrina efektyvią riebios, spuoguotos ar sudirgti linkusios odos priežiūrą.

Priemonė papildyta specialiai jautriai ir lengvai sudirgti linkusiai odai skirtais valomaisiais komponentais. Cinko pidolatas švelniai valo odą ir padeda pašalinti riebalų perteklių. Hipoalerginė produkto sudėtis taip pat papildyta La Roche-Posay terminio šaltinio vandeniu, kuriame gausu mineralų, mikroelementų ir natūralių antioksidantų. Dėl to La Roche-Posay Effaclar prausiklis ramina, gaivina odą ir užtikrina švelnų, tačiau efektyvų veikimą. Visa tai padeda saugiai ir lengvai pasirūpinti problemine, dirglia ir lengvai pažeidžiama oda. O skaidri gelio formulė lengvai pasiskirsto ant odos ir dovanoja optimalų gaivos pojūtį.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi šis La Roche-Posay prausiklis:

  • užtikrina efektyvų valomąjį poveikį;
  • reguliuoja sebumo išsiskyrimą;
  • atkuria išskirtinį švaros ir gaivumo pojūtį;
  • nesausina ir nedirgina odos;
  • palaiko natūralų odos pH lygį;
  • nekemša porų.

La Roche-Posay Effaclar prausiklis šalina nešvarumus ir riebalų perteklių, saugo ją nuo išsausėjimo ir sudirgimo. Dėl to veido oda tampa švari, gaivi, o jos pH lygis išlieka natūralus.

Be alkoholio. Be parabenų. Be dažiklių. Be muilo.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės patrinkite tarp delnų, kol ims putoti. Paskirstykite ant drungnu vandeniu sudrėkintos odos. Po to odą kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, PEG-8, Coco-Betaine, Hexylene Glycol, Sodium Chloride, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Zinc PCA, Sodium Hydroxide, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės patrinkite tarp delnų, kol ims putoti. Paskirstykite ant drungnu vandeniu sudrėkintos odos. Po to odą kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Prausiklis
Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel valomasis veido prausiklis

La Roche-Posay Effaclar Purifying Foaming Gel valomasis veido prausiklis

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui