Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais

Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais Padidinti

Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais

Prekės ID: 52499
Prekės ID: 52499

23,49 €

Prekės ID: 52499
Prekės ID: 52499

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, raminanti, nedirgina, mažina jautrumą, grąžina gyvybingumą, glotnina, glotninanti, spindesiui, skaistina, stiprinamasis, stangrina, suteikia elastingumo, maitinanti, palaiko sveiką odą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Serumas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Sausai odai, Dirgliai odai, Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Natūralios kilmės ingredientais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su jūros dumbliais, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Hialurono rūgštimi, Su Probiotikais, Su Prebiotikais, Su Glicerinu, Su Alginu, Su jūros vandeniu, Be Mineralinių Aliejų, Be Parabenų

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais atkuria odos drėgmės balansą ir saugo ją nuo sudirgimo, todėl veidas tarpa gyvybingas, glotnus ir natūraliai spindintis.

Itin didele veikliųjų medžiagų koncentracija pasižymintis produktas, kurio sudėtyje yra tikro graikiško jogurto, intensyviai drėkina, skaistina ir stiprina odą, padeda apsaugoti ją nuo išsausėjimo, suglebimo bei kitų nemalonių pokyčių. Priemonė papildyta WaterPatch kompleksu, trijų skirtingų molekulinių masių hialurono rūgštimi ir jūros dumblių ekstraktu, todėl suteikia intensyvų, iki 48 valandų išliekantį drėkinamąjį poveikį ne tik epidermio paviršiuje, bet ir gilesniuose odos sluoksniuose, aprūpina veido odą mineralais, vitaminais ir kitais vertingaisiais komponentais. Prebiotikai ir probiotikai atkuria optimalią odos mikrobiomos pusiausvyrą, todėl didina atsparumą žalingam aplinkos poveikiui ir užtikrina veiksmingą apsaugą nuo sudirgimų.

 

Pagrindinės ypatybės

  • 93,3% natūralios kilmės ingredientų,
  • atkuria ir palaiko mikrobiomos balansą,
  • intensyviai sudrėkina odą,
  • saugo nuo sudirgimų,
  • patikrinta dermatologų,
  • papildyta natūraliais kvapikliais.

 

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Propanediol, Algin, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Ascorbic Acid, Bisabolol, Caprylyl Glycol, Chlorella Vulgaris Extract, Disodium Phosphate, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Glyceryl Polyacrylate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxyethylcellulose, Lactic Acid, Lactobacillus, Lactobacillus/Arundinaria Gigantea Ferment Filtrate, Laminaria Digitata Extract, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Maltodextrin, Maris Aqua/Sea Water/Eau De Mer, Menthyl Lactate, Phenethyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Potassium Phosphate, Pullulan, Saccharide Isomerate, Salvia Hispanica Seed Oil, Serine, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Sodium Polyacrylate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Trehalose, Urea, Yogurt, Yogurt Powder, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: švelniai įmasažuokite serumą į veido, kaklo ir dekoltė zonos odą, palikite susigerti. Naudoti kasdien ar kelis kartus per dieną.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas

Parašyti atsiliepimą

Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais

Korres Greek Yoghurt raminamasis veido serumas su probiotikais

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui