Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai

Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai Padidinti

Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai

Prekės ID: 47372
Prekės ID: 47372

10,99 €

Prekės ID: 47372
Prekės ID: 47372

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 500 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, valo poras, glotnina, gaivinanti, pašalina riebalių perteklių, sutraukia poras, raminanti, suteikia matinį efektą, pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, drėkinimui, skaistina, grąžina gyvybingumą, raudonį mažinanti, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, nuo spuogų, nuo inkštirų, pašalina makiažą, puoselėja, šveitimui
Produkto tipas Prausiklis, Gelis
Odos būklė/tipas Mišriai/Riebiai, Riebiai odai, Riebiai/mišriai odai, Mišriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su AHA Rūgštimi, Su Pieno Rūgštimi, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Su Cinku, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Apsaugo nuo karščio formavimo metu

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai efektyviai valo nešvarumus, glotnina ir gaivina odą.

Priemonė padeda pašalinti dulkes, riebalų perteklių ir kitus nešvarumus nuo odos paviršiaus, todėl sutraukia poras, gaivina odą ir sumažina jos dirginimą bei blizgesį. Produkto sudėtyje esantis kriaušių ekstraktas ir AHA rūgštys (glikolio, malinė, citrinos ir pieno) švelniai šalina negyvas epidermio ląsteles, drėkina, glotnina, skaistina ir gaivina odą, sugrąžina jai sveiką ir gyvybingą išvaizdą. Cinkas ir gluosnių žievės ekstraktas slopina veido raudonį, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, sutraukia poras, todėl mažina spuogų ir inkštirų susidarymo galimybę. Priemonė taip pat papildyta PROTEOL™ APL kompleksu, kuris sukuria švelnias putas ir efektyviai valo odą.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant odos, įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po to nuplaukite šiltu vandeniu.

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Pyrus Communis (Pear) Fruit Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Sodium Cocoyl Apple Amino Acids, Lactic Acid, Glycolic Acid, Citric Acid, Malic Acid, Salicylic Acid, Zinc PCA, Sodium Chloride, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Ci 19140, CI 42090.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės užtepkite ant odos, įmasažuokite sukamaisiais judesiais. Po to nuplaukite šiltu vandeniu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Prausiklis
Gelis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai

Farmona Professional Derma Acne+ Pear Face Wash Gel veido prausiklis riebiai ir mišriai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui