Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė Padidinti

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė

Prekės ID: 44884
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44884
Pirkėjų atsiliepimai: 3

3,99 €

Prekės ID: 44884
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 3
Prekės ID: 44884
Pirkėjų atsiliepimai: 3

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pašalina negyvas odos ląsteles ir nešvarumus, pašalina nuospaudas, šveitimui, pašalina sausumo pojūtį, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, glotnina, glotninanti, švelnininimui, puoselėja, minkštinanti, atkūrimui/atstatymui, skatina įtrūkimų gijimą, apsaugo, palaiko sveiką odą, suteikia elastingumo, suteikia lankstumo, suteikia natūralų efektą, tobulina odos tekstūrą
Produkto tipas Pėdų kremas, Kremas, Pėdų šveitiklis, Šveitiklis, Kaukė, Kojų kaukė
Odos būklė/tipas Probleminei odai, Sausai odai, Suragėjusiai odai
Kūno sričiai Pėdoms
Ypatybės Su šlapalu, Su Karbamidu, Su Pantenoliu, Su lanolinu, Su AHA Rūgštimi, Su Gydomosiomis Rūgštimis, Su Vertingais Kompleksais, Su Vitaminais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Pieno Rūgštimi, Su Sviestmedžio Sviestu, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Alavijo ekstraktu, Su Alaviju, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Glicerinu
Atsakingas asmuo Eveline Cosmetics Dystrybucja sp. z.o.o. sp.k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė efektyviai puoselėja, minkština ir glotnina odą.

Kadangi pėdos kasdien patiria didžiulį krūvį, oda šioje zonoje gali sukietėti, neretai atsiranda nuospaudų ar išsausėjusių plotų. Tačiau Eveline 30% Urea kremas-kaukė padeda sugrąžinti pėdoms sveiką išvaizdą. Todėl net ir sausa, šiurkšti ar sukietėjusi oda atgaivinama, tampa lygi ir minkšta.

Koncentruota produkto formulė papildyta veikliųjų medžiagų gausa, todėl efektyviai drėkina, šveičia ir saugo odą. Inovatyvaus produkto sudėtyje esančios AHA rūgštys leidžia pašalinti negyvas odos ląsteles. Todėl Eveline Revitalum 30% Urea kremas skatina aktyvius odos atsinaujinimo procesus, sugrąžina odai švelnumą ir lygumą. Didelis karbamido kiekis taip pat švelniai šveičia odą ir užtikrina intensyvų drėkinimą. O gaminio sudėtyje esantis lanolinas sukuria nematomą apsauginį sluoksnį, kuris neleidžia odai išsausėti. Dėl to pėdų paviršius įgauna aksominio švelnumo ir glotnumo.

Eveline 30% Urea kremas-kaukė švelniai, tačiau efektyviai pašalina suragėjusių odos ląstelių sankaupas. Tai produktas, kuris padeda įveikti odos šiurkštumą, suteikia jai glotnumo ir elastingumo. Produktas taip pat atgaivina išsausėjusį epidermį, atkuria optimalų odos drėgmės balansą ir užtikrina sveiką pėdų išvaizdą.

Pagrindinės produkto ypatybės:

  • pasižymi efektyviu šveičiamuoju poveikiu;
  • pašalina storą, išsausėjusį odos sluoksnį;
  • stimuliuoja odos atsinaujinimo procesus;
  • efektyviai sudrėkina odos paviršių;
  • atkuria natūralų odos minkštumą;
  • švelnina odą ir suteikia jai glotnumo;
  • saugo nuo pakartotinio išsausėjimo.

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė – tai efektyvi priemonė, padedanti pasirūpinti savo pėdomis. Ji švelnina, glotnina odos paviršių, saugo nuo išsausėjimo, įtrūkimų ar šiurkštumo pojūčio. O naudojant priemonę reguliariai, atkuriamas ilgalaikis odos švelnumas ir lygumas.

Kaip naudoti: kaip kaukę: priemonę storu sluoksniu užtepkite ant sausos, švarios pėdų odos ir palikite susigerti. Priemonės likučius įmasažuokite į odą arba nuvalykite. Naudokite 1–2 kartus per savaitę. Kaip kremą: tepkite priemonę ant švarios ir sausos pėdų odos, leiskite susigerti.

Aqua (Water), Urea, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Paraffinum Liquidum, Triacetin, Cera Microcristallina, Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Lanolin, Panthenol, Lactic Acid, Isopropyl Myristate, Phenoxyethanol, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Alcohol Denat., Propylparaben, BHT, Parfum (Fragrance), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Linalool.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kaip kaukę: priemonę storu sluoksniu užtepkite ant sausos, švarios pėdų odos ir palikite susigerti. Priemonės likučius įmasažuokite į odą arba nuvalykite. Naudokite 1–2 kartus per savaitę. Kaip kremą: tepkite priemonę ant švarios ir sausos pėdų odos, leiskite susigerti.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Kremas
Pėdų šveitiklis
Pėdų kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

3 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Aija country flag 2024-03-22

Tikrai patinka,

Anna P. country flag 2024-03-12

gerai susigeria, malonus kvapas

Diana F. country flag 2023-07-11

puikus kremas

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.

Parašyti atsiliepimą

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė

Eveline Revitalum 30% Urea drėkinamasis pėdų kremas-kaukė

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui