Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkiklis veidui

Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkiklis veidui Padidinti

Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkiklis veidui

Prekės ID: 45313
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 45313
Pirkėjų atsiliepimai: 5

9,49 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 45313
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 45313
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 15 ml., 30 ml., 75 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, maitinanti, puoselėja, glotnina, suvienodina odos atspalvį, grąžina gyvybingumą, spindesiui, apsaugo, atkūrimui/atstatymui, dieninis, naktinis, glotninanti, mažina jautrumą, minkštinanti, nesukelia alergijos, palaiko sveiką odą, po deginimosi, stiprinamasis, suteikia elastingumo, suteikia putlumo, švelnininimui, tobulina odos tekstūrą
Produkto tipas Drėkiklis, Drėkinamoji priemonė, Veido kremas, Kremas, Kaukė, veido kaukė, Pienelis, Pienelis makiažui valyti, Makiažo bazė/gruntas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams, Dirgliai odai, Jautriai odai, Labai sausai odai, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vitaminais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Taukmedžio Sviestu, Su Sviestmedžio Sviestu, Su sviestmedžių riešutų aliejumi, Su bičių vašku, Su Vašku, Su Sojos Baltymais, Su Baltymais, Su Augaliniais Baltymais, Su Proteinais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Alaviju, Su Alavijo ekstraktu, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkinamasis veido kremas intensyviai atgaivina ir rūpestingai puoselėja odą.

Daugiafunkciu poveikiu pasižymintis gaminys veikia kaip universalus gaminys, padedantis atlikti įvairias grožio procedūras. Tai priemonė, kuri akimirksniu nuramina išsausėjusią ar įsitempusią veido odą. Tai padeda atkurti jos paviršiaus švelnumą, elastingumą bei gyvybingumą. Dėl to Embryolisse Lait Crème Concentré veido drėkiklis toks mėgstamas visame pasaulyje.

Priemonė sujungia teigiamas skirtingų odos priežiūros produktų savybes. Pirmiausia, priemonė efektyviai sudrėkina odą, todėl veikia kaip efektyvus drėkinamasis kremas. Tačiau produktą taip pat galima naudoti ir kaip drėkinančią kaukę, gydomąją priemonę po saulės vonių ar skutimosi procedūrų. Be to, Lait-Creme Concentre drėkiklis atstoja makiažo bazę ir gali būti naudojamas kaip valomasis pienelis.

Intensyviu maitinamuoju ir drėkinamuoju poveikiu pasižymintis produktas švelnina odą ir atkuria jos elastingumą. Embryolisse Lait Crème Concentré kremas nekemša porų ir suteikia odai visapusišką komfortą. O dermatologų sukurta formulė yra tinkama naudoti visiems odos tipams, net ir jautriai ar dirgliai odai.

Priemonė pagaminta iš kruopščiai atrinktų veikliųjų medžiagų, kurios drėkina, maitina ir puoselėja odą. Sudėtyje esantis sviestmedžių aliejus minkština ir švelnina odos paviršių. Embryolisse Lait Crème Concentré kremo sudėtis taip pat papildyta bičių vašku, kuris saugo odą ir didina jos atsparumą pažeidimams. Alavijų ekstraktas padeda nuraminti odą, o sojų baltymai stiprina apsaugines jos funkcijas.

Pagrindinės produkto savybės:

  • atkuria odos drėgmės balansą;
  • suteikia intensyvų maitinamąjį poveikį;
  • minkština ir švelnina odą;
  • pasižymi hipoalergine formule;
  • nuramina sudirgusią odą;
  • pasižymi saldžiu gėlių kvapu.

Embryolisse Lait Crème Concentré drėkiklis padeda atkurti šilkinį odos švelnumą, minkštumą ir sugrąžina išskirtinį komforto pojūtį.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: kaip kremą: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite ryte ir / arba vakare. Kaip makiažo bazę: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant švarios veido odos prieš tepant makiažo pagrindą. Kaip valomąjį pienelį: tepkite priemonę ant medvilnės diskelio ir juo valykite veidą. Venkite stipraus trynimo, nes tai gali dirginti odą. Kaip veido kaukę: storą priemonės sluoksnį užtepkite ant švarios veido ir kaklo odos. Palikti veikti 15 minučių ar ilgiau.

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, GLYCERYL STEARATE SE, TRIETHANOLAMINE, CERA ALBA (BEESWAX), CETYL PALMITATE, BUTYROSPE RMUM PARKII 9SHEA) BUTTER, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, STEARETH-10, POLYACRYLAMIDE, 13-14 ISOPARAFFIN, PARFUM (FRAGRANCE), LAURETH-7, PROPYLENE GLYCOL, TROPOLONE, HYDROLYZED SOY PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: kaip kremą: įmasažuokite priemonę ant švaraus veido ir kaklo judėdami nuo veido centro, šonų link. Naudokite ryte ir / arba vakare. Kaip makiažo bazę: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite ant švarios veido odos prieš tepant makiažo pagrindą. Kaip valomąjį pienelį: tepkite priemonę ant medvilnės diskelio ir juo valykite veidą. Venkite stipraus trynimo, nes tai gali dirginti odą. Kaip veido kaukę: storą priemonės sluoksnį užtepkite ant švarios veido ir kaklo odos. Palikti veikti 15 minučių ar ilgiau.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kaukė
Kremas
Pienelis
Makiažo bazė/gruntas
Veido kremas
Drėkinamoji priemonė
Drėkiklis
Pienelis makiažui valyti

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Alina country flag 2023-03-27

greitai susigeria į oda, drėkina.

Galina I. country flag 2022-03-10

Labai geras kremas, greitai susigeria, lengvos tekstūros todėl nepalieka lipšnumo jausmo, o ir drėkiną odą intensyviai, puikiai tinka mano mišriai odai.

Daiva V. country flag 2021-10-05

Naudoju kaip makiažo pagrindą. Labai puikus!

Daiva country flag 2021-10-05

Puikus kremas. Gerai sudrėkina odą.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkiklis veidui

Embryolisse Lait-Creme Concentre drėkiklis veidui

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui