CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis normaliai/sausai odai

CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis normaliai/sausai odai Padidinti

CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis normaliai/sausai odai

Prekės ID: 48933
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 48933
Pirkėjų atsiliepimai: 13

12,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 48933
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 13
Prekės ID: 48933
Pirkėjų atsiliepimai: 13

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 236 ml., 473 ml., 473 ml. , 1000 ml., 88 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Valymui, nuvalo, pašalina makiažą, pašalina riebalių perteklių, pašalina sausumo pojūtį, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, puoselėja, gaivinanti, palaiko sveiką odą, grąžina gyvybingumą, atkūrimui/atstatymui, ilgalaikio poveikio, mažina jautrumą, nedirgina, nekemša porų, stiprinamasis, švelnininimui
Produkto tipas Prausiklis
Odos būklė/tipas Normaliai odai, Sausai/Normaliai odai, Sausai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Hialurono rūgštimi, Su Vertingomis Rūgštimis, Su Keramidais, Su Vertingais Kompleksais, Nekomedogeninis, Be Sintetinių kvapiklių, Be kvapiųjų medžiagų

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Kartu su dermatologais sukurtas CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis padeda švelniai pašalinti susikaupusius nešvarumus, gaivina ir ramina odą. Produktas pasižymi kruopščiai atrinktais komponentais papildyta formule, todėl nepažeidžia natūralaus odos barjero, saugo ją nuo galimų pažeidimų ir sudirgimo.

Kreminė produkto tekstūra švelniai pasiskirsto ant veido odos, suteikia gaivos pojūtį ir padeda išvengti sausumo, niežulio ar kitų diskomfortą keliančių pojūčių. Efektyviai riebalus, odos priežiūros priemonių, makiažo likučius bei kitus nešvarumus pašalinantis CeraVe prausiklis užtikrina švelnų poveikį odai. Priemonės sudėtyje esanti hialurono rūgštis pastebimai sudrėkina epidermį, o keramidai sulaiko drėgmę odos viduje ir padeda išvengti pakartotinio išsausėjimo. Produktas su MVE technologija užtikrina ilgalaikį, visą dieną išliekantį drėkinamąjį poveikį ir suteikia visapusišką komfortą.

CeraVe Hydrating Cleanser – tai prausiklis, kuris puikiai tinka sausai ir normaliai odai. Švelni produkto formulė ir efektyvus veikimas ne tik užtikrina optimalią odos priežiūrą, bet ir rūpinasi sveika jos būkle kiekvieną dieną.

Pagrindinės savybės, kuriomis pasižymi CeraVe prausiklis:

  • veiksmingai šalina nešvarumus;
  • pasižymi švelniu poveikiu;
  • nesausina ir nedirgina odos;
  • intensyviai ir ilgam sudrėkina odą;
  • stiprina hidrolipidinį odos barjerą;
  • nekemša porų.

Be dirbtinių kvapiklių.

Produkto dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. 

Kaip naudoti: sudrėkinkite odą drungnu vandeniu. Švelniais, sukamaisiais judesiais įmasažuokite valiklį į odą ir kruopščiai nuplaukite.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, COCO-BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, SODIUM CHLORIDE, PCA, PPG-5-CETETH-20, PEG-100 STEARATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, ASPARTIC ACID, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, SORBITAN ISOSTEARATE, CARBOMER, GLYCOL DISTEARATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, GLYCINE, TRIDECETH-6, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, THREONINE, SODIUM HYDROXIDE, SALICYLIC ACID, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE, ARGININE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, SERINE, SODIUM BENZOATE, VALINE, SODIUM HYALURONATE, PROLINE, ISOLEUCINE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, ALANINE, PHENYLALANINE, COCONUT ACID, COCO-GLUCOSIDE, CHLORPHENESIN, DISODIUM EDTA, HYDROXYETHYL UREA, CITRIC ACID, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, PHYTOSPHINGOSINE, XANTHAN GUM, HISTIDINE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYQUATERNIUM-53, POLYQUATERNIUM-39, POLYSORBATE 60, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZOIC ACID

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: sudrėkinkite odą drungnu vandeniu. Švelniais, sukamaisiais judesiais įmasažuokite valiklį į odą ir kruopščiai nuplaukite.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Prausiklis

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

13 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Edvinas R. country flag 2024-02-19

Labai padėjo sausai odai ir panaikino didžiąja dalį spuogu bet turi idomu kvapą

Neringa country flag 2024-01-19

Labai mėgstu ir gamintoją ir šį prausiklį. Naudoju ir veidui ir kūnui. Patinka, kad nesausina. Mano jautriai odai labai tinka. Puikus Prausiklis už nedidelę kainą.

Alicija country flag 2023-09-19

Mėgstamiausias prausiklis, kiek ne bandžiau, bet šitas pats geriausias, ne sausina veido ir giliai valo, esu patenkinta ir beje ne pirmą naudoju jau

Ruta Ka country flag 2023-06-17

Mėgstamiausias prausiklis, jau naudoju 2 metus, netempia odos, minkština, gerai valo net makiažą.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis normaliai/sausai odai

CeraVe Hydrating Cleanser drėkinamasis veido prausiklis normaliai/sausai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui