Bio Oil PurCellin Oil odos priežiūros priemonė 200 ml.

Bio Oil PurCellin Oil odos priežiūros priemonė 200 ml. Padidinti

Bio Oil PurCellin Oil odos priežiūros priemonė 200 ml.

Prekės ID: 12968
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 12968
Pirkėjų atsiliepimai: 9

20,99 €

Prekės ID: 12968
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 12968
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 200 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, tobulina odos tekstūrą, drėkinimui, jauninanti, suvienodina odos atspalvį, nuo strijų, kovoja su senėjimo požymiais, palaiko odos drėgmės balansą, skatina gijimą, pašalina sausumo pojūtį, suteikia elastingumo, palaiko sveiką odą, puoselėja, koreguojanti, tekstūrai išryškinti, mažiau matomi randai/strijos, apsaugo, apsaugo nuo pigmentinių dėmių atsiradimo , apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, atpalaiduoja, energizuoja, gaivinanti, glotnina, glotninanti, grąžina gyvybingumą, ilgalaikio poveikio, mažina jautrumą, minkštinanti, nesukelia alergijos, pašalina spalvos pakitimus, paslepia odos trūkumus, šalina pigmentines dėmes, skaistina, stangrina, stiprinamasis, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, švelnininimui, šviesina odą, tonizuoja, neapsunkina
Produkto tipas Aliejus
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Visam kūnui
Ypatybės Su Vitaminais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Vertingais Kompleksais, Su vitaminu A, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Augaliniais aliejais, Su Eteriniais Aliejais, Su Saulėgrąžų aliejumi, Su Levandų aliejumi, Su medetkų ekstraktu, Su Ramunėlių aliejumi, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Antioksidantais
Atsakingas asmuo Orkla Care S.A. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bio Oil PurCellin Oil aliejus drėkina odą ir lygina jos atspalvį, todėl padeda kovoti su randais ar strijomis.

Intensyviu poveikiu pasižymintis produktas sukurtas galvojant apie odos grožį ir sveikatą. Todėl šis Bio Oil aliejus gelbsti tuomet, kai oda greitai tempiasi, pavyzdžiui, paauglystėje ar nėštumo metu. Priemonė padeda sudrėkinti, suminkštinti odą ir padeda išvengti strijų atsiradimo. Tačiau Bio Oil aliejus nuo strijų taip pat gali būti naudojamas ir kovojant su randais, odos suglebimu, išsausėjimu ar netolygiu jos atspalviu. Todėl tai produktas, kuris drėkina, minkština odą ir padeda išsaugoti jos jaunystę.

Priemonė papildyta vertingųjų aliejų ir kitų kruopščiai atrinktų komponentų kompleksu, kuris lygina odą, atkuria ir saugo jos elastingumą. Dėl to Bio Oil aliejus padeda pasiekti, kad randai, strijos ar pigmentinės dėmės taptų mažiau matomos. Tai užtikrina, kad svorio pokyčių, hormonų svyravimų, saulės, vandens paveikta oda būtų prižiūrima daug efektyviau.

Hipoalergine formule pasižymintis Bio Oil aliejus nuo strijų papildytas vertingaisiais aliejais, kurie gaivina, regeneruoja ir saugo odą. Sudėtyje esantys levandų bei ramunėlių aliejai ramina sudirgimus, todėl padeda prižiūrėti jautrią odą. Rozmarinų aliejus gaivina odą ir saugo nuo uždegiminių procesų. O medetkų ekstraktas veikia kaip natūralus antioksidantas, kuris saugo nuo laisvųjų radikalų daromos žalos. Dėl to Bio Oil aliejus efektyviai malšina patinimus ar kitus sudirgimus ir padeda atkurti visapusišką komforto pojūtį.

Produkto sudėtis taip pat papildyta vitaminais, kurie pasižymi maitinamuoju ir atkuriamuoju poveikiu. Vitaminas A tonizuoja, gaivina odą ir tobulina jos tekstūrą, o vitaminas E rūpinasi odos švelnumu, elastingumu bei jaunyste. Produkto sudėtis taip pat papildyta PurCellin Oil komponentu, kuris užtikrina intensyvų veikliųjų medžiagų įsiskverbimą į gilesnius odos sluoksnius. Dėl to Bio Oil aliejus nuo strijų veikia ne tik odos paviršiuje, bet ir jos viduje. Tai leidžia išvengti įvairių odos spalvos ir tekstūros pokyčių ar sumažinti jų matomumą.

Bio Oil aliejus užtikrina optimalų odos drėkinimą, atkuria jos elastingumą ir minkštumą. Tai priemonė, kuri rūpinasi, kad strijos ir randai būtų kuo mažiau pastebimi, o oda visuomet išliktų elastinga ir švelni.

Svarbu: jokie produktai negali visiškai išnaikinti randų ir strijų. Tačiau Bio Oil aliejus nuo strijų ir randų padeda sumažinti odos spalvos ir tekstūros pokyčius.

Dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant probleminių kūno vietų ir švelniai įmasažuokite į odą. Nenaudokite Bio-Oil aliejaus ant pažeistos odos.

Paraffinum Liquidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Anthemis Nobilis Flower Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Glycine Soja Oil, BHT, Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, C.I. 26100.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: paskirstykite priemonę ant probleminių kūno vietų ir švelniai įmasažuokite į odą. Nenaudokite Bio-Oil aliejaus ant pažeistos odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Aliejus

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Žaneta Č. country flag 2023-10-11

Toks kaip ir kitose parduotuvėse,tik čia pigiau,nereikia akcijų laukti :)

Kristina country flag 2023-05-10

Labai geras aliejukas,perku jau ne pirmą kartą. Rekomenduoju 🙂

Rūta B. country flag 2021-11-03

tikrai labai geras aliejus, tiek tekstūra, tiek kvapu:)

Almeda country flag 2018-11-19

Puikus aliejus

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Bio Oil PurCellin Oil odos priežiūros priemonė 200 ml.

Bio Oil PurCellin Oil odos priežiūros priemonė 200 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui