Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys veidui (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. serumas)

Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys veidui (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. serumas) Padidinti

Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys veidui (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. serumas)

Prekės ID: 51924
Prekės ID: 51924

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

25,49 €

Prekės ID: 51924
Prekės ID: 51924

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis Rinkinys, 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Funkcijos Naktinis, dieninis, atkūrimui/atstatymui, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, maitinanti, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, pašalina sausumo pojūtį, stiprinamasis, kovoja su senėjimo požymiais, jauninanti, raminanti, malšina bėrimą, mažina niežėjimą, mažina jautrumą, sumažina odos pleiskanojimą , švelnininimui, glotnina, glotninanti, palaiko sveiką odą, suteikia elastingumo, grąžina gyvybingumą
Produkto tipas Veido kremas, Kremas, Naktinis kremas, Serumas, Rinkinys veidui
Odos būklė/tipas Labai sausai odai, Sausai odai, Sausai/Normaliai odai, Jautriai odai, Dirgliai odai, Probleminei odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Keramidais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Skvalanu, Su Niacinamidu, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais, Su Avokadų aliejumi, Su Vitaminais, Su Glicerinu, Su Kanapių Sėklų Aliejumi, Su lanolinu, Su Alyvuogių Aliejumi, Su Alantoinu, Su Argininu, Su Hialurono rūgštimi, Su šlapalu, Su šlapalu
Profesionalams Skirta naudoti apmokytiems profesionalams
Atsakingas asmuo Bielenda Kosmetyki Naturalne Sp. z o. o. ( Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys padeda atkurti sveiką odos būklę, nes intensyviai drėkina, maitina ir regeneruoja epidermį bei atkuria apsauginio barjero pažeidimus. Rinkinį sudarantys produktai skirti itin sausos, jautrios ar probleminės odos, kuri gydymo metu stipriai išsausėja, priežiūrai.

Rinkinį sudaro:

  • Bielenda Professional Supremelab Intensive Nourishing Night Cream naktinis atkuriamasis veido kremas, kuris užtikrina intensyvią epidermio regeneraciją nakties metu. Produkto sudėtyje esantys keramidai veiksmingai stiprina apsauginį odos sluoksnį, taip sukurdami barjerą, kuris didina atsparumą žalingam aplinkos poveikiui ir ankstyvam odos senėjimui, neleidžia epidermiui išsausėti, saugo jį nuo sudirgimų. Regeneruojamasis kremas su skvalenu, riebalų rūgštimis ir kitomis veikliosiomis medžiagos padeda mėgautis išskirtiniu veido odos švelnumu, glotnumu bei sveika išvaizda.
  • Bielenda Professional Supremelab Barrier Elixir maitinamasis veido serumas, kurį galima naudoti kartu su veido kremu arba kaip atskirą produktą. Priemonės sudėtyje esančių ingredientų, palaikančių NDF (natūralų odos drėgmės faktorių), kompleksas intensyviai drėkina odą ir saugo ją nuo pakartotinio išsausėjimo. Produktas su keramidais, niacinamidu ir kitomis veikliosiomis medžiagomis veiksmingai stiprina apsauginį epidermio barjerą, todėl nuramina sudirgimus ir padeda išlaikyti jaunatvišką, elastingą bei gyvybės kupiną odą.  

Tik profesionaliam naudojimui.

Rinkinyje: Bielenda naktinis atkuriamasis kremas 50 ml. ir maitinamasis veido serumas 50 ml. 

Kaip naudoti kremą: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite vakare, prieš einant miegoti.

Kaip naudoti serumą: priemonę tepkite ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir (arba) vakare. Serumas gali būti naudojamas kaip atskiras produktas arba kartu su veido kremu.

Night Cream: Aqua (Water) Caprylic/Capric Triglyceride Squalane Propanediol Sorbitan Stearate Persea Gratissima (Avocado) Oil Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Tocopheryl Acetate Glycerin Sorbitan Olivate Bertholletia Excels Seed Oil Lanolin Glucose Ceramide NP Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil Plukenetia Volubilis Seed Oil Olea Europea (Olive) Fruit Oil Allantoin Vegetable Oil Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax Polyglyceryl-10 Laurate Tocopherol Beta-Sitosterol Ascorbyl Palmitate Beta-Carotene Glycine Soja (Soybean) Oil Dimethicone Sorbityl Laurate Xanthan Gum Lactic Acid Citric Acid Disodium EDTA Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Benzyl Alcohol Parfum (Fragrance) Benzyl Salicylate Butylphenyl Methylpropional.  Elixir: Aqua (Water) Squalane Propanediol Caprylic/Capric Triglyceride Niacinamide Glucose Glycerin Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Bertholletia Excels Seed Oil Persea Gratissima (Avocado) Oil Ceramide NP Arginine PCA Sodium Hyaluronate Sodium Lactate Urea Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil Plukenetia Volubilis Seed Oil Olea Europea (Olive) Fruit Oil Vegetable Oil Gkycolic Acid Tocopheryl Acetate Allantoin Sodium Stearoyl Glutamate Polyglyceryl-10 Laurate Tocopherol Beta-Sitosterol Ascorbyl Palmitate Beta-Carotene Glycine Soja (Soybean) Oil Dimethicone Xanthan Gum Citric Acid Disodium EDTA Phenoxyethanol Ethylhexylglycerin Benzyl Alcohol Parfum (Fragrance) Benzyl Salicylate Butylphenyl Methylpropional

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti kremą: tepkite priemonę ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite vakare, prieš einant miegoti. Kaip naudoti serumą: priemonę tepkite ant švarios, sausos veido ir kaklo odos. Naudokite ryte ir (arba) vakare. Serumas gali būti naudojamas kaip atskiras produktas arba kartu su veido kremu.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Serumas
Veido kremas
Naktinis kremas

Parašyti atsiliepimą

Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys veidui (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. serumas)

Bielenda Professional Supremelab Barrier Renew rinkinys veidui (50 ml. naktinis kremas + 50 ml. serumas)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui