Versace Pour Homme Oud Noir EDP kvepalai vyrams

Nemokamas siuntimas Versace Pour Homme Oud Noir EDP kvepalai vyrams Padidinti

Versace Pour Homme Oud Noir EDP kvepalai vyrams

Prekės ID: 18810
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 18810
Pirkėjų atsiliepimai: 9

71,99 €

Prekės ID: 18810
 4.7/5
Pirkėjų atsiliepimai: 9
Prekės ID: 18810
Pirkėjų atsiliepimai: 9

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml.
Lytis Vyrams
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro - Medienos
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Kartusis apelsinas, Apelsinų žiedai, Neroli, Juodieji pipirai
Vidurinės natos Kardamonas, Šafranas, Ladanas
Žemutinės natos Agarmedis, Tikrasis pačiulis, Pačiuliai, Leatherwood augalas
Atsakingas asmuo Euroitalia SRL (Italija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Versace kvepalai vyrams atspindi tvirtą, ryžtingą ir charizmatišką asmenybę, kuri drąsiai ir be jokių dvejonių eina per gyvenimą. Kiekvienas aromatas – išskirtinis, todėl leidžia savitai atskleisti savo asmenybės unikalumą ir joje glūdinčią vyrišką galią. Kai kurie kvepalai primena gaivinantį energijos pliūpsnį, kiti – atspindi subtilią stiprybę ir brandą, tačiau visi Versace kvapai pasakoja unikalią savo ir juos pasirinkusio vyro istoriją.

Versace Pour Homme Oud Noir – tai atnaujinta, gilesnė ir ryškesnė kultinio Versace Pour Homme aromato versija, dvelkianti rytietišku paslaptingumu ir pasižyminti išskirtiniu charakteriu. Brandus, solidus, elegantiškas, tačiau tuo pačiu šiuolaikiškas – toks yra šis kvapas, o taip pat ir juo kvepiantis vyras. Tai aromatas, skirtas ne kiekvienam, tačiau tas, kuris jį pasirenka, įgauna teisę mėgautis jo vyrišku sodrumu, seksualia tamsa ir saldžiai gilia, priklausomybę keliančia patirtimi.

Versace Pour Homme Oud Noir aromatinė kompozicija sudaryta iš gaivaus pikantiškumo suteikiančių aitriųjų apelsinų, apelsinų žiedų gaivos ir charakteringo juodųjų pipirų aštrumo. Kvapo širdyje švelnaus intymumo ir kartaus saldumo suteikiantys šafrano akordai persipina su rytietišką atmosferą kuriančiais kardamono ir bosvelijų dervos niuansais. Žemutinės Versace Pour Homme Oud Noir natos – sodrios, gilios ir dvelkiančios sumedėjusia šiluma, kurią skleidžia agarmedžio, pačiulių ir blizgiųjų eukrifijų akordai.

Versace Pour Homme Oud Noir kvepalai vyrams – lyg gaivumo ir sausos šilumos kupinas miško oras, kurį ką tik skrodusius liepsnos liežuvius užliejo vėsūs lietaus lašai. Tai elegantiškas, turtingas, išskirtinai jausmingas ir neabejotinai vyriškas aromatas, skirtas brandžiai, stiliaus pojūtį ir šiuolaikišką prabangą vertinančiai asmenybei.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Linalool, Limonene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Coumarin, Farnesol, Geraniol, Citral, Hydroxycitronellal

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

9 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Arturas P. country flag 2022-01-30

Tipiska europieciu nosims pritaikytas udmedis,o tiksliau,jo pagrindu padarytas aromatas.Daug kas tikisi ypatingu8 techniniu parametru del rytietisko stiliaus aromato.Deja,cia ne daugiau kaip ir visa Versace produkcija.Krypties fanai turetu buti patenkinti aromatu,darbines trukmes "trukumai" sprendziami aromato atnaujinimu dienos begyje.Geras pirkinys realistams.

  • 2 iš 2 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Neringa country flag 2021-10-29

Ačiū, už greitą pristatymą.

Eimantas T. country flag 2021-10-17

Na pirkau tikėdamasis, kad jie bus panašūs į nebegaminamus Versace Man (violetinis buteliukas) kaip fragrantica.com yra minima. Tai va, nei iš tolo. Gal kažkiek po kurio tais laiko ir turi kažką bendro. O šiaip pats kvapas neblogas oud'as jaučiasi. Bet toli gražu ne EDP kaip parašyta, nes kelios valandos ir jis tik kaip kūno kvapas lieka. Apie šleifą tai net nekalbu, na gal koks metras, geriausiu atveju. Kaip iš Versace tikėjausi kažko geresnio.

  • 0 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Rolandas country flag 2021-04-20

Labai geri kvepalai. Pakankamai ilgai išsilaiko malonus kvapas.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Versace Pour Homme Oud Noir EDP kvepalai vyrams

Versace Pour Homme Oud Noir EDP kvepalai vyrams

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui