Jil Sander Sun EDT kvepalai moterims

Jil Sander Sun EDT kvepalai moterims Padidinti

Jil Sander Sun EDT kvepalai moterims

Prekės ID: 12020
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 12020
Pirkėjų atsiliepimai: 18

16,99 €

Prekės ID: 12020
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 18
Prekės ID: 12020
Pirkėjų atsiliepimai: 18

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 75 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDT
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Rytietiški – Gėlių
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Apelsinų žiedai, Vaisių natos, Bergamotė, Amalfi citrina, Juodųjų serbentų lapai, Palisandro raudonmedis
Vidurinės natos Gvazdikas, Kvapioji kananga (Ylang-ylang), Heliotropas, Vilkdalgio šakniastiebis, Rožė, Pakalnutė
Žemutinės natos Muskusas, Muskusas, Sandalmedis, Tikrasis pačiulis, Gintaras, Stirako derva, Benzinas, Kvapioji tongapupė (tonka bean), Vanilė, Tabakas

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Saulėtas aromatas iš citrusinių vaisių, įvairių gėlių žiedų, prieskonių aromato.
Šis aromatas sklidinas įvairiausių aromatinių atspalvių: nuo kibirkščiuojančių žalumos, iki egzotiškų vaisių ir ryškių prieskonių akordų.

Rekomenduojami dienai, vakarui, bet kokiai progai.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

ALCOHOL DENAT., AQUA, PARFUM, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, AMYL CINNAMAL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZYL CINNAMATE, BENZYL SALICYLATE, BHT, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, FARNESOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, ISOEUGENOL, LIMONENE, LINALOOL

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

18 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Ingrida B. country flag 2023-04-04

Superinis, primena lengvą tom ford vanile tabaco versiją

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Evelina U. country flag 2021-06-21

Karščiai, vasara. Tokiu periodu norisi kažko lengvai tropinio, bet šiame segmente ypač sunku rasti tai, kas nebūtų banalūs citrusai, bet ir ne tropinių vaisių kokteilis, pasunkintas riebiu kokosu, vanile, ar tuo labiau, ūdu. Labai sudėtinga pasiūlos prasme kryptis - visur arba cheminis "vaisių" kompotas, arba citrinų fontanas, arba lipnios kokosų variacijos - nei vienas netinka, jeigu nori gaivaus egzotinių vaisių koktelio su jūros fonu.  Iš visų ilgų idealaus tropikais dvelkiančių aromatų paieškų, atmetant sintetines "Escadas", brangias nišas, kurias gaila pilstyti lakstant kas valandą po dušu, "Lagūnas" ir banalokai citrusinius "Hermesus" - šis aromatas gali būti ta nebrangia išeitimi, kol ieškote TO aromato.
Taip - tai nėra lengvas mangų, ličių, ananasų ir marakujų brizas, tai ir ne akvatika, dvelkianti vėsiu okeanu. Tai yra saulės, įdegančio kūno kvapas su trupučiu Pinakolados, plius šiek tiek kūno įdegio kremo. Jokių citrinų, jokių jūrų - greičiau tai pojūtis, kai jau po jūros, pliažo, po dušo, karščiui slūgstant įsipili pieno kokteilį su egzotinių vaisių skiltelėmis ir ateini laukti vakaro prie baseino, pasiėmusi kažką labai labai minkšto apsigobti.Aromatas švelniai klampus, bet teigiama prasme. Pliažinis. Šildantis - gaivos neieškokite, tačiau tai nereiškia, kad netiks karštą dieną, ne - jis ją papildys.Žiemą, pasiilgus pinakolados terasoje, geriau nebandyti - išmes pobjaurę muskusinio prakaito natą, bet vasarą ji "sulenda" į nulį - dominuoja visos kitos piramidės natos, nors piramidė tokia turtinga ir taip gerai sustyguota, kad minčių apie natų paieškas net nekyla - tiesiog vasarinis atsipalaidavimas, kaip yra :)
P.s.: vintažinė versija. Žinovai sako, kad nuo šiuolaikinės jeigu ir skiriasi, tai tik parfumeriai pagautų. Puikus kūrinys tiek pats, tiek ir pamaišymui su turimais citrusiniais. Must have :)

  • 18 iš 18 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Karolina N. country flag 2021-06-11

Vos tik pauosčius ką tik išpakuotus kvepalus iš karto pasigailėjau, kad nepirkau didesnio buteliuko! Išskirtiniai be galo "Skanūs" iš už tokią puikią kainą! Kvapas labai malonus, kreminis, pudrinis. Manau tiks tiek žiemai, tiek vasarai. Geras išsilaikymas ant odos. Pabaigus šį buteliuką, tikrai pirksiu dar ir didesnį! :)

  • 4 iš 4 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daiva L. country flag 2020-07-24

Nuostabus kvapas.

  • 0 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Jil Sander Sun EDT kvepalai moterims

Jil Sander Sun EDT kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui