Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams (4 ml. EDT + 4 ml. PP + 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Nemokamas siuntimas į paštomatą Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams (4 ml. EDT + 4 ml. PP + 5 ml. EDP + 5 ml. EDT) Padidinti

Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams (4 ml. EDT + 4 ml. PP + 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Prekės ID: 61337
Prekės ID: 61337

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

47,49 €

Prekės ID: 61337
Prekės ID: 61337

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 1 vnt., Rinkinys
Lytis Vyrams
Koncentracija EDP, EDT, PP
Pakuotė (-ės) Rinkinys
Produkto tipas Kvepalai
Kūno sričiai Visam kūnui

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Niekada nenustokite atrasti naujų ir dar neišbandytų akordų ir aromatų. Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams – idealus būdas išbandyti ir dėvėti naujas įdomias kompozicijas. Šios miniatiūros tikrai akimirksniu pavers jūsų širdį.

Rinkinyje: Cartier Declaration 4 ml. EDT, Declaration Parfum 4 ml., L'Envol 5 ml. EDP, Eau De Cartier 5 ml. EDT. 

Cartier Declaration - kvepalai išreiškiantys tai, kas rūpi.... Itin emocionalus aromatas atskleidžia jautriąją vyro pusę ir jame slypinčia stiprybę. Tvirtas ir ramus medienos kvapas sumišęs su aistringu prieskonių aromatu, suteikiančiu gyvumo ir šilumos. Aromatinė kompozicija atsiveria kalendros ir bergamočių deriniu, prie kurio prisijungia mandarinai ir apelsinų žiedai bei beržo akordas. Kvapo širdį kuria kontrastingas saldumo ir aštrumo derinys. Vidurinėse natose sutinkami irisiniai saldainiai, aštrusis imbieras, cinamonas, juodieji pipirai, kardamonas ir kadagio uogos su jazminu. Cartier Declaration kvepalų pagrindas sukomponuotas iš gintaro, arbatos lapelių bei kedro ir odos akordų derinio.

Cartier Declaration Parfum kvepalai – tai aromatas, kuris buvo sukurtas praėjus 20 metų nuo pirmojo tokio tipo aromato tualetinio vandens buteliuke. Patobulinta formulė leidžia mėgautis mėgstamu kvapu dvigubai ilgiau, todėl pristatomas parfumuotas vanduo ilgiau laikosi ir yra intensyvesnis. Kvapą pradeda subtilios sultinųjų aitriųjų apelsinų natos, kurios pripildo aromatą subtilios ir drąsios gaivos. Jas palydi ryškios, pikantiškos ir savo sodkumu pojūčius užliejantis kardamonas, kuminas ir kiti prieskoniai. Visą kvapnią kompizicją užbaigia subtilios ir švelnios odos, jaukumo suteikiančių kedrų, saulės spindulių šilumą primenantis benzoinas, taukminas, kvapieji auksabarzdžiai ir gintaro mediena. Cartier Declaration Parfum – tai kvepalai, išreiškiantys tai, kas svarbu.... Itin emocionalus aromatas atskleidžia jautriąją vyro pusę ir jame slypinčia stiprybę. Tai tvirtas ir ramus medienos aromatas, sumišęs su aistringu prieskonių dvelksmu, kuris suteikia gyvumo ir šilumos.

Cartier L’Envol de Cartier – neeilinis, akį traukiantis kvapas, įkvėptas ambrozijos, bičių duonos midaus – dievų nektaro. Karibų puošniojo balamedžio medienos aromatas sustiprintas medaus ir muskuso natomis, už kurio glūdi pačiulių ir vilkdalgio akordai.

Cartier Eau de Cartier - aromatas, sujungiantis vyrišką ir moterišką energiją į vieną visumą. Jis pažadina bendrystės jausmą. Kiekvienas vyras šiame aromate atras savo stiprybę, o moteris – galingą moteriškumą. Tai aromatas visiems, nesvarbu, kas esate. „Cartier“ gėlių ir medienos gaivus kvapas, idealus karštam orui yra fantastiškas pasirinkimas tiek moterims, tiek vyrams, kuris leis jūsų individualumui sužibėti. Daugelis šį aromatą apibūdina kaip paprastą, tačiau išskirtinį ir nepakartojamą. Jis lyg nešlifuotas deimantas – paprastas, bet stulbinantis.

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

Cartier Declaration - ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, COUMARIN, GERANIOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, FARNESOL Cartier Declaration Parfum - ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, EVERNIA PRUNASTRI (OAKMOSS) EXTRACT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, EUGENOL, COUMARIN, CINNAMAL, CITRAL, GERANIOL, FARNESOL, ISOEUGENOL, CI 19140 (YELLOW N°5), CI 17200 (RED N°33), CI 42090 (BLUE N°1) Cartier L’Envol de Cartier - ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LINALOOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, BENZYL BENZOATE, BHT, FARNESOL, ISOEUGENOL, CITRAL, GERANIOL, CI 15985 (YELLOW N°6), CI 19140 (YELLOW N°5), CI 14700 (RED N°4). Cartier Eau de Cartier - Water, alcohol denatured, limonene, linalool

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Parašyti atsiliepimą

Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams (4 ml. EDT + 4 ml. PP + 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Cartier miniatiūrų rinkinys vyrams (4 ml. EDT + 4 ml. PP + 5 ml. EDP + 5 ml. EDT)

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui