Kūno dulksnos

puslapyje
Rodoma 37 - 72 iš 188 dalykų
Rodoma 37 - 72 iš 188 dalykų

Norite, kad po kiekvienų maudynių duše ar vonioje kūną iš karto apgaubtų švelnus ir malonus aromatas? O galbūt norite atgaivinti savo odą karštomis vasaros dienomis ar suteikti jai papildomos drėgmės, jei daug laiko praleidžiate sausose patalpose? Jei atpažįstate save šiose situacijose, kūno dulksna jau šiandien turėtų atsirasti Jūsų vonios kambaryje ant kosmetinio stalelio ar rankinėje. Kūno dulksna galite palepinti odą net kelis kartus per dieną, nesvarbu, kur esate: darbe, sporto salėje ar kelionėje. Ji suteiks malonų ir neįkyrų kvapą, kuris išsilaikys keletą valandų. O tuomet... smulkučiais kūno dulksnos lašeliais galėsite atgaivinti ir pakvepinti odą dar ir dar kartą.

Gaivinamosios kūno dulksnos

Oda atgaivinanti kūno dulksna, kaip ir drėkinamoji kūno dulksna, puikiai gelbsti karštomis dienomis, kai mėgaujatės saulės voniomis ar tiesiog norite atpalaiduoti savo kūną ir mintis. Jei sunku išsirinkti, kuri gaivinamoji kūno dulksna Jums tiktų labiausiai, sudėtyje rekomenduojame ieškoti alavijų ar kitų augalinių ekstraktų, rožių vandens, kofeino ir įvairių vitaminų, nes šie komponentai nuramina, sudrėkina ir atgaivina odą, leidžia mėgautis natūraliu jos spindesiu.

Kūno dulksnos su kvepalų aromatu

Kvepalus primenanti kūno dulksna – tai kvepalų ar parfumuoto vandens alternatyva, kuri suteikia galimybę visą dieną jausti itin mėgstamą kvapą ant savo kūno. Šios kūno dulksnos ar kūno miglos padeda sustiprinti kvepalų aromatą ir maloniai atgaivina bei sudrėkina odą bet kada, kai jaučiate poreikį. Kūno dulksnos kvapas gali būti švelnus, elegantiškas, svaiginantis, drąsus ar maloniai vėsinti, todėl šioje paletėje nesunkiai atrasite savo mėgstamiausių kvepalų kompozicijos dvelksmą primenantį kūno purškiklį. Bruno Banani Woman kūno dulksna ar Calvin Klein Euphoria kūno dulksna – tik keletas galimų variantų.

Victoria’s Secret kūno dulksnos

Victoria’s Secret kūno priežiūrai skirti produktai dvelkia saldžia gaiva, jausmingumu ir seksualumu, todėl akimirksniu suteikia pozityvumo ir tampa neatsiejama kasdienių grožio ritualų dalimi. Victoria’s Secret kūno dulksna puikiai papildo bei sustiprina naudojamo Victoria’s Secret kūno kremo, šveitiklio ar losjono aromatą, tačiau gali būti naudojama ir kaip atskira priemonė, atgaivinanti kūną ir mintis bei nuteikianti gerai dienos pradžiai. Kiekviena Victoria’s Secret dulksna pasižymi unikaliu kvapų deriniu, kuris apgaubia odą švelniu, raminančiu ar, priešingai, saldžiu ir svaiginančiu aromatu. Victoria’s Secret dulksnos – tai lengvas ir malonus būdas palepinti savo odą, sudrėkinti, atgaivinti ir pakvepinti ją kerinčiomis kvapų natomis.

Žinoma. Susidomėjimas natūralia kosmetika nuolat didėja, todėl, atsižvelgiant į klientų poreikius, Save24.lt lentynas taip pat papildė natūralios kūno dulksnos, levandų, rožių ar kitų gėlių vanduo ir hidrolatai.

Nebūtinai. Hidrolatas – unikali vandens ir eterinių aliejų kompozicija, išgaunama eterinių aliejų distiliavimo metu. Todėl visų eterinius aliejus kaupiančių gėlių ir augalų vandenys, pavyzdžiui, rožių vanduo ar levandų vanduo, taip pat yra hidrolatai. Tačiau kūno dulksna gali būti sukurta naudojant hidrolatą, gėlių vandenį, eterinius aliejus ar kitus sudedamuosius komponentus. Todėl hidrolatas gali būti vadinamas kūno dulksna, tačiau ne kiekviena kūno dulksna yra hidrolatas.

Taip. Save24.lt asortimente rasite 50 ml, 75 ml, 80 ml ar 100 ml talpos kūno dulksnų, todėl mėgstamo kvapo produktą visada galėsite pasiimti su savimi keliaujant lėktuvu, jis neužims daug vietos rankinėje ar sportiniame krepšyje.