Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi

Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi Padidinti

Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi

Prekės ID: 44618
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 44618
Pirkėjų atsiliepimai: 1

3,99 €

Prekės ID: 44618
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 44618
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 75 ml.
Lytis Vyrams
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pasižymi antibakterinėmis savybėmis, po skutimosi, raminanti, atkūrimui/atstatymui, puoselėja, raudonį mažinanti, apsaugo, drėkinimui, grąžina gyvybingumą, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, malšina stresą, mažina jautrumą, nuo inkštirų, suteikia elastingumo
Produkto tipas Losjonas po skutimosi
Odos būklė/tipas Sausai odai, Sausai/Normaliai odai, Jautriai odai, Dirgliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Taukmedžio Sviestu, Su vertingaisiais dumbliais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antioksidantais, Su Alantoinu, Su Pantenoliu, Su Cinku, Su Magniu, Be alkoholio, Tinka veganams
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi sumažina dirginimą, paraudimą, malšina deginimo pojūtį ir atkuria optimalią odos būklę.

Speciali priemonės formulė intensyviai ramina ir puoselėja epidermį, lėtina plaukų augimą, todėl leidžia ilgiau džiaugtis estetiškai atrodančia veido oda be bėrimų, raudonio ar kitų sudirgimų. Sudėtyje esantis taukmedžio sviestas, vandenyno dumbliai ir natūralūs augalų ekstraktai pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, atkuria pažeistą lipidų sluoksnį ir saugo epidermį nuo pažeidimų. Balzamo sudėtis taip pat papildyta alantoinu ir pantenoliu, kurie drėkina, atkuria apsauginį odos barjerą ir ramina sudirgusią odą. Cinkas, varis, magnis ir kiti mikroelementai ramina, atkuria odos gyvybingumą, turi antibakterinį poveikį.

Drėkinančiomis ir veiksmingai odą raminančiomis savybėmis pasižymintis balzamas užkerta kelią dirginimui ir leidžia mėgautis glotnia veido oda po kiekvieno skutimosi.

Be alkoholio.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės po skutimosi tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol įsigers.

Aqua (Water), Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Propylene Glycol, Shea Butter Ethyl Esters, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Steareth-21, Panthenol, Laminaria Ochroleuca Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Allantoin, Glycerin, Butylene Glycol, Larrea Divaricata Extract, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Carbomer, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės po skutimosi tolygiai paskirstykite ant odos, įtrinkite sukamaisiais judesiais ir palaukite, kol įsigers.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Losjonas po skutimosi

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Česlovas B. country flag 2021-10-11

Teigiamai

Parašyti atsiliepimą

Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi

Ziaja Men Sensitive raminamasis balzamas po skutimosi

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui