Ziaja BB kremas normaliai, sausai ir jautriai odai

Ziaja BB kremas normaliai, sausai ir jautriai odai Padidinti

Ziaja BB kremas normaliai, sausai ir jautriai odai

Prekės ID: 43949
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 43949
Pirkėjų atsiliepimai: 5

4,99 €

Prekės ID: 43949
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 43949
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 50 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Raminanti, drėkinimui, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsauga nuo saulės, su apsauginiu spf filtru, paslepia raudonį, paslepia odos trūkumus, suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, suteikia matinį efektą, grąžina gyvybingumą, suteikia elastingumo, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, palaiko sveiką odą, puoselėja, lengvas maskavimas, neapsunkina
Produkto tipas Kremas, BB kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Sausai odai, Jautriai odai, Sausai/Normaliai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su Glicerinu, Su Pantenoliu, Su UV filtru, Su SPF filtru, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Antioksidantais, Tinka veganams
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Ziaja LTD, Zaklad Produkcji Lekow sp. z. o.o. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Ziaja BB kremas su SPF15 ramina, drėkina bei saugo normalią, sausą ir jautrią veido odą.

Priemonė padeda suvienodinti veido odos spalvą ir suteikia jai matinį efektą. O speciali produkto formulė su mineraliniais ir balansiniais pigmentais užtikrina švelnų maskuojamąjį poveikį. Todėl net plonas Ziaja BB Cream veido kremo sluoksnis padeda palėpti minimalius odos trūkumus, pavyzdžiui, paraudimą ar sudirgimą.

Tačiau produktas ne tik leidžia mėgautis vizualiai dailesne odos išvaizda, bet ir puoselėja ją iš vidaus. Veikliųjų medžiagų kompleksu papildytas Ziaja BB kremas visapusiškai rūpinasi gyvybinga odos išvaizda ir sveika jos būkle. Sudėtyje esantis pantenolis ir hialurono rūgštis užtikrina optimalų odos drėkinimą. O glicerinas stiprina hidrolipidinį odos barjerą ir saugo nuo išsausėjimo. Dėl to naudojant Ziaja BB kremą oda tampa elastinga ir švelni, o veidas – kupinas gyvybingumo.

Lengva produkto tekstūra lengvai pasiskirsto ant odos ir iškart į ją susigeria. Kelių skirtingų atspalvių pasirinkimas leidžia įsigyti būtent tą, kuris geriausiai atitinka inidvidualius odos poreikius. O gaminio sudėtyje esantys UV filtrai saugo nuo žalingų ultravioletinių spindulių poveikio.

Pagrindinės gaminio savybės:

  • suteikia lengvą maskavimą;
  • sulygina odos atspalvį;
  • drėkina veido odą;
  • suteikia odai švelnumo;
  • pasižymi lengva formule;
  • atkuria gyvybingą odos išvaizdą;
  • suteikia SPF15 apsaugą nuo saulės.

Ziaja BB Cream veido kremas ramina, drėkina odą, suteikia jai matinį ir tolygaus atspalvio efektą. Todėl naudojant šį produktą oda atrodo išpuoselėta, apsaugota ir gaivi.

Tinka veganams.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės pirštais, kempinėle ar šepetėliu tolygiai paskirstykite ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Aqua (Water), Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Triethylhexanoin, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, CI 77891 (Titanium Dioxide), C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Hexyl Laurate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Hydrogenated Dimer Dilinoleyl/Dimethylcarbonate Copolymer, Propylene Glycol, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Ethylhexyl Triazone, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Disodium EDTA, DMDM Hydantoin, Methylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Geraniol, Sodium Hydroxide, CI 77492, CI 77491, CI 77499.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės pirštais, kempinėle ar šepetėliu tolygiai paskirstykite ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas
BB kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Kristina A. country flag 2024-02-02

Lengvos tekstūros, neapsunkina veido. Man patiko 🙂

Skaistė R. country flag 2022-12-25

Pirkau "Natural" spalvą, nors esu šviesesnės odos, tai užsitepus kiek patamsėja veidas, bet taip naturaliai atrodo. Tekstūra kremo labai patiko, toks lengvas pojūtis užtepus, nepalieka pudros žymių ir sulygina odos atspalvius.

Jūrate country flag 2022-10-02

Geras kremas .!

Justina country flag 2022-07-15

Lengvai tepasi, suteikia spalva, bet tikrai nemaskuoja, kaip kremukas :)

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Ziaja BB kremas normaliai, sausai ir jautriai odai

Ziaja BB kremas normaliai, sausai ir jautriai odai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui