Vipera Cream Color lūpų dažai

Vipera Cream Color lūpų dažai Padidinti

Vipera Cream Color lūpų dažai

Prekės ID: 52924
Prekės ID: 52924

4,99 €

Prekės ID: 52924
Prekės ID: 52924

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 4 g., 1 vnt.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Drėkinimui, gaivinanti, stimuliuoja kolageno gamybą, tolygiai paskirsto spalvą, apsauga nuo saulės, apsaugo, nuo saulės/karščio, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Lūpų dažai
Kūno sričiai Lūpoms
Ypatybės Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su UV filtru, Su Natūralios kilmės ingredientais, Su mineralais, Su Avokadų aliejumi, Su Taukmedžio Sviestu, Su jojoba, Su Vitaminais, Su vitaminu C, Su vitaminu E

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Vipera – dinamiškai besivystanti Lenkijos įmonė, kuri gamina makiažo ir priežiūros kosmetiką nuo 1988 metų. Šis prekės ženklas yra ištikimas tradicijoms, todėl gaminių sudėtis ir išvaizda nesikeičia dešimtmečius. Vipera gaminius visada išbando specialistai: gydytojai, kosmetologai ir biologai.

Vipera Cream Color lūpų dažai – stulbinanti madingų spalvų kolekcija šių dienų moteriai. Drėkina ir atgaivina lūpas, padidindami kolageno gamybą. Platus spalvų spektras nuo švelnių rožinių iki blyškių žemės atspalvių, nuo įvairių raudonų atspalvių iki bronzinių. Itin kreminė lūpų dažų formulė su tolygiu slydimu, ryškia spalva, visišku padengimu ir pusiau blizgia apdaila.

Unikalioje formulėje yra natūralių ingredientų, kurie papildo ir užfiksuoja natūralią drėgmę. Ypač rekomenduojama sausai odai. Taip pat UV apsauga nuo saulės ir žalingų aplinkos veiksnių.

Priemonės sudėtis gausi natūralių mineralinių aliejų, avokadų aliejaus, taukmedžio sviesto, jojobos aliejaus, vitaminų E ir C.

Pakuotės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje.

Kaip naudoti: Užtepkite lūpų dažus ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas.

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Polyisobutene, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Diisostearyl Malate, Lanolin Oil, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Jojoba Esters, Microcrystaline Wax, Beeswax, Hydrogenated Polydecene, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Persea Gratissima (Avocado) Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Vegetable Oil, Myristyl Lactate, PPG-51/SMDI Copolymer, Polyethylene, Silica, Propylparaben, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Benzyl Alcohol, Mica, Calcium Aluminum Borosilicate +/- CI 15850, CI 15880, CI 16035, CI 19140, CI 45410, CI 45380, CI 45430, CI 75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77891

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Užtepkite lūpų dažus ant apatinės lūpos vidurio, lengvai paskleiskite kraštų link ir suspauskite lūpas.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Lūpų dažai

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Vipera Cream Color lūpų dažai

Vipera Cream Color lūpų dažai

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui