Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas Padidinti

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas

Prekės ID: 44434
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 44434
Pirkėjų atsiliepimai: 5

34,49 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras
Daugiau pasirinkimų

Prekės ID: 44434
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 5
Prekės ID: 44434
Pirkėjų atsiliepimai: 5

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Vidutinis maskavimas, stiprus maskavimas, suteikiantis atspalvį, suvienodina odos atspalvį, paslepia raukšles, paslepia odos trūkumus, spindesiui, pakelianti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, apsauga nuo saulės, su apsauginiu spf filtru, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, apsaugo, gaivinanti, grąžina gyvybingumą, glotninanti, glotnina, ilgai išliekantis, neapsunkina, nekemša porų, paslepia pigmentines dėmes, prideda sveiką blizgesį, prideda sveiką blizgesį, skaistina, suteikia natūralų efektą, tobulina odos tekstūrą, vandeniui atsparus
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingais Kompleksais, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Citrusinių vaisių žievelės ekstraktu, Su Čiobrelių Ekstraktu, Su kristalais, Su perlais, Su Glicerinu, Su Titano Dioksidu, Su SPF filtru, Nekomedogeninis
SPF apsaugos lygis SPF30
Atsakingas asmuo Shiseido Group Emea (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas užmaskuoja odos trūkumus, suteikia veidui glotnumo ir gyvybingo spindesio.

Priemonė sukurta pasitelkus inovatyvią Light-Adjusting technologiją, kuri leidžia mėgautis vizualiai stangresne ir spindinčia odos išvaizda, padeda užmaskuoti netolygų jos atspalvį. Shiseido Synchro Skin makiažo pagrindo sudėtyje esantys mikrokristalai vizualiai sumažina raukšles, todėl oda atrodo tvirtesnė ir glotnesnė. Skaidrūs, šviesą išskaidantys perlai užmaskuoja pigmentines dėmes, randelius ir tokiu būdu sukuria tolygaus odos paviršiaus įspūdį. Priemonėje esantis pažangių optinių filtrų derinys prisitaiko prie bet kokio apšvietimo, todėl visuomet dailiai pabrėžia veido kontūrus. Trio Complex kompleksas saugo odą nuo išsausėjimo ir užtikrina visą dieną trunkantį komfortą, o natūralų odos spindesį ir glotnumą palaikyti padeda mandarinų žievelių ekstraktas.

Lengva produkto tekstūra neapsunkina odos, tačiau, priklausomai nuo poreikių, gali suteikti vidutinį arba stiprų maskavimą. Priemonė nenutrupa, nenusitrina, nesubėga į raukšleles ir visą dieną atrodo nepriekaištingai. Dėl to ši skysta Shiseido pudra leidžia mėgautis lygia, glotnia ir skaisčia oda tada, kai to reikia labiausiai.

Pagrindinės Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation makiažo pagrindo savybės:

  • suteikia vidutinį arba stiprų maskavimą;
  • užtikrina natūralų veido spindesį;
  • suteikia vizualiai lygesnės odos efektą;
  • sumažina raukšlių, pigmentinių dėmių matomumą;
  • išlieka nepakitęs visą dieną;
  • drėkina odą iki 24 valandų;
  • su SPF30 apsauga;
  • atsparus vandeniui;
  • nekemša porų.

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation makiažo pagrindas drėkina, skaistina odą ir sugrąžina jai kerinčią išvaizdą.

Patikrinta dermatologų.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Produkto sudėtinės dalys gali kisti priklausomai nuo atspalvio.

Purpose OCTINOXATE 6.9% ・・・・・Sunscreen TITANIUM DIOXIDE 1.0% ・・・・・Sunscreen INACTIVE INGREDIENTS:WATER・DIMETHICONE・DIPHENYLSILOXY PHENYL TRIMETHICONE・GLYCERIN・TRIFLUOROPROPYLDIMETHYL/TRIMETHYLSILOXYSILICATE・BUTYLENE GLYCOL・HYDROGENATED POLYDECENE・PEG-10 DIMETHICONE・BIS-BUTYLDIMETHICONE POLYGLYCERYL-3・DISTEARDIMONIUM HECTORITE・ERYTHRITOL・XYLITOL・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・POLYQUATERNIUM-51・CITRUS UNSHIU PEEL EXTRACT・THYMUS SERPYLLUM EXTRACT・FAGUS SYLVATICA BUD EXTRACT・HYDROLYZED CONCHIOLIN PROTEIN・DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER・DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER・BARIUM SULFATE・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・ALUMINUM HYDROXIDE・POLYSILICONE-2・DISODIUM EDTA・STEARIC ACID・CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE・TOCOPHEROL・DIPROPYLENE GLYCOL・TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE・TRIETHOXYSILYLETHYL POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・BHT・ALUMINA・POLYMETHYLSILSESQUIOXANE・PHENOXYETHANOL・TITANIUM DIOXIDE・IRON OXIDES・MICA・

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

5 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Lina B. country flag 2023-03-22

Sveiki,prekė pristatyta kokybiška ir nereikėjo ilgai laukti. Pasitikiu jūsų komanda ir tikrai drąsiai užsisakinėsiu. Ačiū.

Ramunė country flag 2023-03-16

Puikios konsistencijos, lengvai tepasi, neapsunkina veido odos, atrodo labai natūraliai.

Наталья country flag 2023-12-10

Pagrindo kokybė puiki! Paėmiau opalo spalvą, norėjau 140 tono, bet nebuvo. Visada esu patenkintas bendradarbiavimu su Jūsų internetine parduotuve! Ačiū

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Evija H. country flag 2023-12-05

Vienas geriausių pagrindo kremų, natūraliai atrodo ant odos, nekemša porų, gerai jaučiasi ant odos. Naudoju jau ne vienerius metus Ačiū save.24-kaip visada gražios kainos!

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation SPF30 makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui