Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai 7.5 g.

Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai 7.5 g. Padidinti

Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai 7.5 g.

Prekės ID: 45344
Prekės ID: 45344

11,99 €

Prekės ID: 45344
Prekės ID: 45344

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 7.5 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos švytėjimą suteikianti, drėkinimui, minkštinanti, raminanti, prideda sveiką blizgesį, spindesiui, suteikia elastingumo, atkūrimui/atstatymui, suteikia natūralų efektą
Produkto tipas Skaistalai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Antibakteriniais Komponentais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Vitaminais, su omega riebalų rūgštimis, Be Alergenų, Be Parabenų, be Glitimo, Tinka veganams, netestuojama su gyvūnais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai suteikia veidui tropinį švytėjimą, drėkina, minkština ir glotnina odą.

Priemonė papildyta Amazonės miškuose augančių murumuru medžių sėklų aliejumi, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis, veikia kaip efektyvus drėkiklis, ramina odą, suteikia jai elastingumo ir sveiko spindesio. Iš stambiažiedžių kakavmedžių (cupuacu) ir astrokarijų (tucuma) sėklų išgauti aliejai taip pat minkština ir atkuria odą, papildo ją vitaminais ir būtinosiomis riebalų rūgštimis.

Itin minkšta ir kreminė priemonės tekstūra leidžia skaistalus paskirstyti lengvai ir tolygiai, o švytėjimo suteikiančios dalelės švelniai nugula ant odos ir leidžia mėgautis išskirtiniu, tačiau natūraliai atrodančiu veido spindesiu.

Be parabenų. Be glitimo. Hipoalerginis. Tinka veganams.

Patikrinta dermatologų.

Priemonė netestuota su gyvūnais.

Kaip naudoti: teptuku padenkite norimas veido zonas, kad oda įgautų spindesį. Jei norisi daugiau intensyvumo – kartokite veiksmą. Priemonė gali būti naudojama atskirai arba kartu su kitomis makiažo priemonėmis.

TALC, ALUMINA, MICA, DIMETHICONOL STEARATE, ISOSTEARYL NEOPENTANOATE, ASTROCARYUM MURUMURU SEED BUTTER, FRAGRANCE (PARFUM), OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, POLYBUTENE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, LAUROYL LYSINE, ASTROCARYUM TUCUMA SEED BUTTER, THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER, TIN OXIDE, TOCOPHEROL, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499, RED 7 LAKE (CI 15850), ULTRAMARINES (CI 77007).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: teptuku padenkite norimas veido zonas, kad oda įgautų spindesį. Jei norisi daugiau intensyvumo – kartokite veiksmą. Priemonė gali būti naudojama atskirai arba kartu su kitomis makiažo priemonėmis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Skaistalai

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai 7.5 g.

Physicians Formula Murumuru Butter Blush skaistalai 7.5 g.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui