Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra 9 g.

Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra 9 g. Padidinti

Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra 9 g.

Prekės ID: 44859
Prekės ID: 44859

13,49 €

  • Informuoti, kai atsiras
  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 44859
Prekės ID: 44859

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 9 g.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikia matinį efektą, ilgai išliekantis, paslepia odos trūkumus, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, maitinanti, drėkinimui, raminanti, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, reguliuoja sebumo išsiskyrimą, kovoja su senėjimo požymiais, atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, paslepia raudonį, raudonį mažinanti, glotnina, suteikia natūralų efektą, pašalina riebalių perteklių
Produkto tipas Kompaktinė pudra
Odos būklė/tipas Jautriai odai
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais aliejais, Su Antioksidantais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Alantoinu, Su Cinku, Su bičių vašku, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Antibakteriniais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra suteikia odai ilgalaikį matinį efektą ir maskuoja trūkumus, todėl oda atrodo sveika ir spindinti.

Aktyvieji priemonės komponentai užtikrina intensyvią odos priežiūrą, saugo nuo neigiamo aplinkos poveikio, maitina, drėkina odą, taip pat pasižymi raminamuoju ir priešuždegiminiu poveikiu. Unikali priemonės formulė reguliuoja sebumo išsiskyrimą, suteikia odai matinį efektą, tačiau jos nesausina ir nedirgina, todėl tinka net jautriai ir atopinei odai. Sudėtyje esantis juodųjų serbentų sėklų ekstraktas pasižymi antioksidacinėmis savybėmis, saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, ją regeneruoja ir stiprina.

Kompaktinė pudra maskuoja ir mažina odos paraudimą, ramina odą ir suteikia jai ypatingo glotnumo. Lengva kompaktinės pudros tekstūra itin gerai pasiskirsto ant odos, leidžia džiaugtis sveikai atrodančia ir natūralų atspalvį įgavusia oda bei ilgai išliekančiu makiažu.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtapšnokite į veidą su kempinėle ar šepetėliu, pradedant nuo T zonos ir tolygiai paskirstant į šonus.

Talc, Mica, Boron Nitride, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Stearate, Octyldodecyl Setaroyl Stearate, Polymethylsilsesquioxane/Silica Crosspolymer, Silica Dimethyl Silylate, Titanium Dioxide, Dimethicone, Ribes Nigrum Seed Oil, Aqua, PEG-8 Beeswax, Decyl Glucoside, Nylon -12, Lauroyl Lysine, Perfluorooctyl Triethoxysilane, Polyperfluoromethylisopropyl Ether, Isopropyl Titanium Triisostearate, Bis-PEG-15 Dimethicone/IPDI Copolymer, Phenoxyethanol, Alumina, PEG-8, Allantoin, Zinc Oxide, Simethicone, PEG-2 Soyamine, Tocopherol, Ethylhexylglycerin, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, [+/-: CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499].

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės įtapšnokite į veidą su kempinėle ar šepetėliu, pradedant nuo T zonos ir tolygiai paskirstant į šonus.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kompaktinė pudra

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra 9 g.

Paese Nanorevit Perfecting and Covering Powder kompaktinė pudra 9 g.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui