Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas

Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas Padidinti

Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas

Prekės ID: 50228
Prekės ID: 50228

6,99 €

  • Informuoti, kai atsiras

Prekės ID: 50228
Prekės ID: 50228

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikia natūralų efektą, suteikia matinį efektą, suteikiantis atspalvį, pašalina riebalių perteklių, ilgai išliekantis, jauninanti, palaiko odos drėgmės balansą, drėkinimui, minkštinanti, maitinanti, glotninanti, suteikia elastingumo, gaivinanti, stimuliuoja ląstelių regeneraciją, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, paslepia odos trūkumus, tolygiai paskirsto spalvą, suvienodina odos atspalvį, glotnina, atkūrimui/atstatymui, kovoja su senėjimo požymiais
Produkto tipas Makiažo pagrindas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Be aliejaus, Su Glicerinu, Su bičių vašku, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su Drėkinamaisiais Komponentais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas ne tik užtikrina nepriekaištingą išvaizdą, bet ir tinkamai prižiūri veido odą. Jis pasižymi subtilia ir maloniai ant odos nugulančia konsistencija be aliejų, todėl yra lengvai tepamas ir suteikia komforto jausmą. Išskirtinė produkto formulė puikiai sugeria riebalų perteklių ir užtikrina ilgalaikį matinį paviršių.

Produkto sudėtyje yra glicerino, kuris suteikia epidermiui daugiau elastingumo ir glotnumo. Taip pat padeda išlaikyti odos grožį ir jaunystę, nes užtikrina optimalų drėgmės lygį. Glicerinas gaivina ir tonizuoja odą bei pasižymi minkštinančiu ir maitinančiu poveikiu. Kita priemonės veiklioji medžiaga yra bičių vaškas, kuris aktyvina ląstelių regeneraciją, gerina bendrą odos būklę ir veikia kaip priešuždegiminis komponentas. Vitaminas E padeda kovoti su oksidaciniu stresu, kuris aktyvina odos senėjimo procesus.

Lirene Nature Matte Foundation makiažo pagrindas nepriekaištingai slepia trūkumus ir suteikia natūralų odos atspalvį. Matinis efektas išlieka iki 12 valandų.

Prekės dizainas gali skirtis nuo pavaizduoto nuotraukoje. Atspalvis gali skirtis, priklausomai nuo ekrano savybių.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Aqua, Cyclomethicone, Polymethyl Methacrylate, Glycerin, Cetyl PEG/PPG-10/1, Dimethicone, Polyglyceryl-4 Isostearate, Nylon-12, Sodium Chloride, Beeswax, (Cera Alba), Magnesium Sulfate, Tocopheryl Acetate, Isopropyl Titanium, Triisostearate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Geraniol, Alpha Isomethyl Ionone, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492 (Iron Oxide), CI 77491 (Iron Oxide), CI 77489 (Iron Oxide), CI 77499 (Iron Oxide).

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Makiažo pagrindas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

Parašyti atsiliepimą

Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas

Lirene Nature Matte Foundation matinis makiažo pagrindas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui