Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas su atspalviu 30 ml.

Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas su atspalviu 30 ml. Padidinti

Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas su atspalviu 30 ml.

Prekės ID: 44772
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 44772
Pirkėjų atsiliepimai: 6

4,99 €

Prekės ID: 44772
 4.5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 6
Prekės ID: 44772
Pirkėjų atsiliepimai: 6

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suvienodina odos atspalvį, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, suteikia matinį efektą, paslepia odos trūkumus, paslepia pigmentines dėmes, paslepia patamsėjusius paakius, paslepia raudonį, drėkinimui, palaiko odos drėgmės balansą, pašalina sausumo pojūtį, glotninanti, glotnina, apsaugo, apsauga nuo saulės, su apsauginiu spf filtru, grąžina gyvybingumą, suteikia natūralų efektą, ilgai išliekantis
Produkto tipas CC kremas, Kremas, Veido kremas
Odos būklė/tipas Visiems odos tipams
Kūno sričiai Veidui
Ypatybės Su Vertingaisiais Mineralais, Su Vertingais Kompleksais, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Hialurono rūgštimi, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su UV filtru, Su SPF filtru
SPF apsaugos lygis SPF15
Atsakingas asmuo Eveline Cosmetics Dystrybucja sp. z.o.o. sp.k. (Lenkija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas sulygina veido spalvą, užmaskuoja įvairius trūkumus ir puoselėja odą.

Šis gaminys veikia kaip daugiafunkcinė priemonė, kuri padeda atskleisti natūralų veido odos grožį. Iš karto po to, kai kremas paliečia odą, jis virsta lengvu matiniu skysčiu. Dėl to Eveline CC kremas tolygiai pasiskirsto ir akimirksniu prisitaiko prie odos atspalvio. Tokiu būdu lengvai užmaskuojamos pigmentinės dėmės ar paraudimai, o galutinis efektas atrodo gaiviai ir natūraliai.

Kremo sudėtyje gausu natūralių mineralinių pigmentų, kurie paslepia odos trūkumus. O speciali gaminio formulė užtikrina laipsnišką jų išsiskyrimą ir ilgalaikį maskuojamąjį poveikį. Eveline Magical Colour Correction CC Cream veido kremo sudėtis taip pat papildyta inovatyviu bioHYALURON kompleksu. Koncentruota jame esanti hialurono rūgštimi intensyviai sudrėkina odą, suteikia jai lygumo ir minkštumo. O SPF filtras saugo nuo žalingo UVA bei UVB spindulių poveikio ir priešlaikinio odos senėjimo.

Pagrindinės ypatybės, kuriomis pasižymi šis Eveline CC kremas:

  • tolygiai pasiskirsto ant odos paviršiaus;
  • užmaskuoja įvairius odos trūkumus;
  • užtikrina ilgalaikį poveikį;
  • leidžia sukurti natūralų efektą;
  • suteikia odai skaistumo;
  • intensyviai sudrėkina odą;
  • suteikia apsaugą nuo UV spindulių;
  • tinka visiems odos tipams.

Eveline Magical Colour Correction CC Cream CC kremas užtikrina visapusišką odos priežiūrą ir leidžia dar labiau pasitikėti savo grožiu.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

AQUA (WATER), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERIN, ISODODECANE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, ISODECYL NEOPENTANOATE, ETHYLHEXYL METHOXYC INAMATE, POLYGLYCERYL-2-DIPOLYHYDROXYSTEARATE, DIAMOND POWDER, SILICA DIMETHYL SILYLATE, MICA SODIUM CHLORIDE, HYDROGENATED CASTOR OIL, PHENOXYETHANOL, TOCOPHERYL ACETATE, DIMETHICONE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENTYL TRAZINE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, OZOKERITE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, DMDM HYDANTOIN, PARFUM, BEESWAX, METHYLPARABEN, PROPYLENE CARBONATE, CYCLOTETRASILOXANE, HYDROGENATED PALM ACID, STEARYL STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, POLYESTER-1, ETHYLPARABEN, BUTYPARABEN, TRIMETHOXYCAPRYLYLSILANE, SODIUM LAURETH SULFATE, PROPYLPARABEN, AMINOMETHYL PROPANOL, SODIUM HYALURONATE, BHT, CARBOMER, SODIUM LACTATE, POLYSORBATE20, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7, PALMITOYL PRIPEPTIDE-1, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T BUTYL HYDROXYHYDRCINNAMATE, TRISOPROPANOLAMINE. MAY CONTAIN (+/-): CI 77480, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77861, CI 77891.

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: nedidelį kiekį priemonės tolygiai paskirstykite pirštais, kempinėle ar šepetėliu ant švarios ir sudrėkintos veido odos.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kremas
Veido kremas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

6 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Julija country flag 2023-10-19

Lengvas naudoti, maloniai kvepia, lengvai tepasi. Pojūtis geras. Išsirinkau gal kiek per tamsų atspalvį, bet kol vasaros įdegis iki galo nenusiplovęs, tai pats tas. Gaila tik, kad priemonės sudėtis nėra labai draugiška.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Elinga L. country flag 2023-01-04

Labai patiko, kad spalvą pakeičia tik užtepus ant veido, nenudažo pirštų. Puikiai tepasi, nepalieka riebios odos efekto.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Agnė V. country flag 2022-10-03

Lengvai sklaidosi, švelnios tekstūros, nepalieka "riebios" odos sluoksnio. Malonaus kvapo.

Rūta R. country flag 2022-08-14

Lengvos tekstūros, patogus naudoti, puikiai prisitaiko prie veido spalvos, tikras išsigelbėjimas, ☺️

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas su atspalviu 30 ml.

Eveline Magical Colour Correction CC Cream SPF15 CC kremas su atspalviu 30 ml.

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui