Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas Padidinti

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas

Prekės ID: 24381
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 24
Prekės ID: 24381
Pirkėjų atsiliepimai: 24

9,99 €

Prekės ID: 24381
 4.9/5
Pirkėjų atsiliepimai: 24
Prekės ID: 24381
Pirkėjų atsiliepimai: 24

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 8 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Suteikiantis apimties, apimčiai, storinantis, tankinantis, ilginantis, ilgai išliekantis, puoselėja, drėkinimui, suteikia lankstumo, suteikia elastingumo, spindesiui, neapsunkina, suteikia natūralų efektą, suteikiantis atspalvį, tolygiai paskirsto spalvą, apsaugo, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio
Produkto tipas Blakstienų tušas
Spalva Juoda
Kūno sričiai Blakstienoms
Ypatybės Su Vertingaisiais ekstraktais, Su orchidėjų ekstraktu , Su bičių vašku, Su Karnaubo vašku, Su Vašku, Su Vitaminais, Su vitaminu E, Su vitaminu E, Su Glicerinu, Su Pantenoliu, Su Drėkinamaisiais Komponentais, Su Augaliniais aliejais, Su Vertingaisiais aliejais
Atsakingas asmuo Bourjois (Prancūzija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas – tai jaudinančio ilgio ir tankumo blakstienoms suteikiantis produktas.

Speciali gaminio formulė dovanoja išskirtinį blakstienų ryškumą ir rūpestingai jas puoselėja. Tušo sudėtyje esantys juodos spalvos pigmentai leidžia lengvai sukurti žavingą juodų blakstienų efektą.

Produkto sudėtis taip pat papildyta komponentais, kurie užtikrina rūpestingą blakstienų priežiūrą. Bourjois Twist Up The Volume Black Balm tušas su orchidėjų ekstraktu, pantenoliu ir glicerinu padeda sudrėkinti blakstienas. Sudėtyje esantys vaškai sukuria apsauginę plėvelę ir švelniai kondicionuoja blakstienas. O vitaminas E veikia kaip stiprus antioksidantas, todėl sumažina aplinkos agresorių daromą žalą.

Šis Bourjois tušas turi unikalų, dviejų padėčių šepetėlį, kuris leidžia paryškinti blakstienas dviem skirtingais būdais:

pirmoji šepetėlio padėtis pastebimai atskiria ir pailgina blakstienas. Lygiagrečiai išdėstyti šio Bourjois Twist Up The Volume tušo šepetėlio šereliai tiksliai apgaubia blakstienas. Dėl to priemone galima paprasta pasiekti net pačias trumpiausias iš jų.

antroji padėtis, kai šereliai yra pasukami, todėl sutrumpėja ir išsidėsto tankiau. Tokia šepetėlio pozicija efektyviai storina blakstienas ir suteikia joms apimties. Tai padeda sukurti padeda sukurti tankių ir kerinčiai ryškių blakstienų efektą.

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas užtikrina efektyvų poveikį, netrupa ir nepalieka gabalėlių. O aksominė produkto tekstūra lengvai padengia blakstienas, todėl leidžia tepti ne vieną produkto sluoksnį. Tačiau šis Bourjois tušas neapsunkina blakstienų, todėl sukurtas akių makiažas visada atrodo natūraliai.

Nuo šiol pakanka vos vieno tušo, kad galėtumėte sukurti tiek kasdienai, tiek ypatingoms progoms tinkantį įvaizdį!

Kaip naudoti: perbraukite blakstienas šepetėliu per visą jų ilgį nuo šaknų iki galiukų. Jei norisi ryškesnio efekto – kartokite veiksmą, kol tušas neišdžiūvo.

Aqua/Water/Eau, Synthetic Beeswax, Cera Alba/Beeswax/Cire D'abeille, Palmitic Acid, Stearic Acid, Jojoba Esters, Glycerin, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Aminomethyl Propanediol, Caprylyl Glycol, Hydroxyethylcellulose, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Simethicone, Tocopheryl Acetate, Nigella Sativa Seed Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Myristic Acid, Oleic Acid, Tocopherol, Cycnoches Cooperi (Orchid) Flower/Leaf Extract, [May Contain: Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499)]

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: perbraukite blakstienas šepetėliu per visą jų ilgį nuo šaknų iki galiukų. Jei norisi ryškesnio efekto – kartokite veiksmą, kol tušas neišdžiūvo.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Blakstienų tušas

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

24 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Regina country flag 2023-01-19

Šį tušą perku jau net nežinau kelintą kartą. Man jis pats geriausias. Nedirgina akių, ilgai išsilaiko. Tiesiog geresnio dar neturėjau.
Prekės pristatymas labai greitas. Šioje parduotuvėje perku jau ne pirmą kartą ir ji nei karto nenuvylė. Sugrįšiu čia dar ne kartą.

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Sandra country flag 2022-04-01

Labai geras tušas, bandžiau šios firmos kitus, bet šis geriausias, netrupa, puikiai dengia, prailgina. Labai patiko šepetėlis.

Monika B. country flag 2021-11-03

Puikus tušas - svarbiausia, kad netrupa ir nebyra :)

  • 1 iš 1 žmonių mano, kad šis atsiliepimas naudingas.
Oksana P. country flag 2021-06-10

Galėtų sodriau dengti, bet šiaip neblogas

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas

Bourjois Twist Up The Volume Black Balm blakstienų tušas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui