Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas

Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas Padidinti

Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas

Prekės ID: 51690
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 51690
Pirkėjų atsiliepimai: 1

12,49 €

Prekės ID: 51690
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 1
Prekės ID: 51690
Pirkėjų atsiliepimai: 1

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 8 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Atkūrimui/atstatymui, stiprinamasis, maitinanti, drėkinimui, ilginantis, tankinantis, prideda sveiką blizgesį, augimo skatinimui, suteikia lankstumo, glotninanti, glotnina, apimčiai, suteikiantis apimties, apsaugo, apsaugo nuo mechaninių pažeidimų, apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio, nuo plaukų slinkimo
Produkto tipas Serumas, Blakstienų priežiūros priemonė
Plaukų būklė/tipas Silpniems, Pažeistiems, Nualintiems, Visiems plaukų tipams
Kūno sričiai Antakiams, Blakstienoms
Ypatybės Su Pantenoliu, Su Glicerinu, Su Alantoinu, Su Hialurono rūgštimi, Su Argininu, Su Kolagenu, Su Biotinu, Su šlapalu, Su šlapalu, Su Keratinu
Atsakingas asmuo ARTDECO cosmetic GmbH (Vokietija)

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas pasižymi maitinamuoju ir stiprinamuoju poveikiu, todėl leidžia mėgautis ilgesnėmis bei tankesnėmis blakstienomis ir vešliais bei sveikai atrodančiais antakiais.

Priemonė padeda suaktyvinti natūralius augimo procesus, pastebimai sustiprina blakstienas ir antakių plaukelius nuo šaknų iki galiukų, suteikia jiems daugiau elastingumo, tankumo bei sugrąžina sveiką išvaizdą. Dėl to net ir silpni, gležni ar nualinti plaukeliai tampa tvirtesni, lankstesni ir mažiau lūžinėja. Produktas papildyta glicerinu, pantenoliu ir alantoinu, todėl pripildo plaukelius drėgmės, suteikia jiems glotnumo ir apimties, sugrąžina sveiką spindesį, o hialurono rūgštis geba savyje sukaupti didžiulį kiekį vandens, todėl saugo plaukelius nuo išsausėjimo. Argininas pasižymi stiprinamuoju ir atkuriamuoju poveikiu, o kolagenas išlygina blakstienų ir antakių plaukelių struktūrinius pažeidimus, atkuria jų elastingumą, žvilgesį ir tvirtumą, didina jų atsparumą pažeidimams. Skaidraus gelio tekstūra ir smailėjantis šepetėlis leidžia lengvai ir itin kruopščiai paskirstyti priemonę ant blakstienų arba ant antakių plaukelių.

Naudojant serumą reguliariai, vos per kelias savaites blakstienos ir antakiai tampa tankesni, ilgesni bei elastingesni.

Kaip naudoti: serumu suvilgytu šepetėliu perbraukite blakstienas per visą jų ilgį nuo šaknų iki galiukų ir / arba per antakių plaukelius. Tepkite priemonę tik ant sausų, švarių blakstienų ir antakių plaukelių. Naudokite vieną kartą per dieną, geriausiai vakare, pašalinus bet kokius makiažo likučius ar kitus nešvarumus. Venkite patekimo į akis.

AQUA (WATER), ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, CARBOMER, ARGININE, ALLANTOIN, SOLUBLE COLLAGEN, SODIUM HYDROXIDE, HYDROLYZED KERATIN, SODIUM HYALURONATE, BIOTIN, PHENOXYETHANOL

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: serumu suvilgytu šepetėliu perbraukite blakstienas per visą jų ilgį nuo šaknų iki galiukų ir / arba per antakių plaukelius. Tepkite priemonę tik ant sausų, švarių blakstienų ir antakių plaukelių. Naudokite vieną kartą per dieną, geriausiai vakare, pašalinus bet kokius makiažo likučius ar kitus nešvarumus. Venkite patekimo į akis.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Serumas
Blakstienų priežiūros priemonė

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

1 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Alla country flag 2023-04-26

Greitas pristatymas ir gera kaina!

Parašyti atsiliepimą

Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas

Artdeco Lash & Brow Power Serum blakstienų ir antakių serumas

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui