Herbadent Original burnos skalavimo skystis be fluoro

Herbadent Original burnos skalavimo skystis be fluoro Padidinti

Herbadent Original burnos skalavimo skystis be fluoro

Prekės ID: 57705
Prekės ID: 57705

Šiuo metu neturime

Jeigu pageidaujate gauti pranešimą kada prekė bus prekyboje, įveskite savo el. pašto adresą į žemiau esantį langelį.
Norite sužinoti iš karto, kai prekė pasieks mūsų parduotuvę?

Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.

7,99 €

Prekės ID: 57705
Prekės ID: 57705

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 5-10 darbo dienos
Kiekis 100 ml., 400 ml.
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Funkcijos Pasižymi antibakterinėmis savybėmis, suteikia priešuždegiminį/antiseptinį poveikį, pašalina dantų apnašas, apsaugo nuo dantų ėduonies, gydomoji, gaivinanti, neutralizuoja nemalonius kvapus
Produkto tipas Burnos skalavimo skystis
Kūno sričiai Burnai, Dantenoms, Dantims
Ypatybės Be Fluoro, Su Vertingaisiais ekstraktais, Su Natūralios kilmės ingredientais, Be dažiklių, Be Sintetinių dažiklių, Su Šalavijų ekstraktu, Su ramunėlių ekstraktu, Su Mėtų Ekstraktu, Su gvazdikėlių eteriniu aliejumi , Su Eteriniais Aliejais

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Herbadent Original tai žolelių pagrindu sukurtas burnos skalavimo skystis, kuris yra puikus priedas prie visapusiškos bendros burnos higienos priežiūros. Dėl savo švelnios sudėties jis efektyviai naikina bakterijas, bet kartu subalansuoja natūralią burnos mikroflorą. Skalavimo skystis pagamintas nenaudojant cheminių dažiklių, yra švelnaus žolelių skonio, neturi fluoro.

Reguliarus Herbadent burnos skalavimo skysčio naudojimas motyvuoja rūpintis savo burnos ertme ir padeda sumažinti uždegimo, apnašų ir ėduonies riziką. Unikalioje receptūroje naudojamas kliniškai patikrintas 7 vaistinių augalų derinys.

Agrimonijos, ramunėlių, šalavijų ir tormentilių ekstraktas suteikia burnos skalavimo skysčiui gydomąjį poveikį, o mėtų, gvazdikėlių ir pankolių eteriniai aliejai – nepakartojamą kvapą ir gaivumą. Nepaisant to, kad nėra dirbtinių dažiklių ir fluoro skysčio nerekomenduojame nuryti. Netinka vaikams iki 3 metų amžiaus.

Kaip naudoti: Išskalaukite burną ryte ir vakare, kruopščiai išsivalę dantis. Keletą kartų kruopščiai išskalaukite visą burną ir išspjaukite burnos skalavimo skystį. Siekiant maksimalaus skalavimo efekto, kitą pusvalandį rekomenduojama nevalgyti ir negerti. Nerekomenduojama nuryti vandens.

Aqua Purificata, Herbadent Herbal Extract (Alcohol Denat., Salicylic Acid, Agrimonia Eupatoria Ext., Chamomilla Recutita Ext., Salvia Officinalis Ext., Potentilla Erecta Ext.), PEG-40, Hydrogenated Castol Oil, Potassium Sorbate, Boric Acid, Mentha Piperita Oil, Citric Acid, Eugenia Caryophyllus Oil, Foeniculum Vulgare Oil, Sodium Saccharin

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Kaip naudoti: Išskalaukite burną ryte ir vakare, kruopščiai išsivalę dantis. Keletą kartų kruopščiai išskalaukite visą burną ir išspjaukite burnos skalavimo skystį. Siekiant maksimalaus skalavimo efekto, kitą pusvalandį rekomenduojama nevalgyti ir negerti. Nerekomenduojama nuryti vandens.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Parašyti atsiliepimą

Herbadent Original burnos skalavimo skystis be fluoro

Herbadent Original burnos skalavimo skystis be fluoro

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui