Yves Saint Laurent Libre EDP kvepalai moterims

Yves Saint Laurent Libre EDP kvepalai moterims Padidinti

Yves Saint Laurent Libre EDP kvepalai moterims

Prekės ID: 39304
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 42
Prekės ID: 39304
Pirkėjų atsiliepimai: 42

8,99 €

Prekės ID: 39304
 5/5
Pirkėjų atsiliepimai: 42
Prekės ID: 39304
Pirkėjų atsiliepimai: 42

Pristatymo būdai:

  • LPexpress paštomatai 1,99 €
  • DPD Paštomatai 2,19 €
  • Itella paštomatai 1,79 €
  • LPexpress Kurjeriai 2,99 €
  • Į pašto skyrių (pagal kodą). 1,99 €
  • Omniva Paštomatai. 2,50 €

Charakteristikos

Pristatymo terminas 1-3 darbo dienos
Kiekis 30 ml., 50 ml., 90 ml., 150 ml., 7,5 ml., 3 ml., 10 ml.
Lytis Moterims
Koncentracija EDP
Pakuotė (-ės) Standartinė pakuotė
Produkto tipas Kvepalai
Kvapo tipas Gintaro - Fužero
Kūno sričiai Visam kūnui
Viršutinės natos Mandarinas, Levanda, Juodieji serbentai, Karčiųjų apelsinų lapų eterinis aliejus (petitgrain), Karčiųjų apelsinų lapų eterinis aliejus
Vidurinės natos Levanda, Apelsinų žiedai, Jazminas
Žemutinės natos Vanilė, Kedras, Ambra, Muskusas, Muskusas

Susijusios prekės

Prekės aprašymas

Ingredients

Naudojimo instrukcija

Yves Saint Laurent kvepalai moterims – tai išskirtiniai, kiekvienos moters unikalumą atspindintys aromatai. Jausmingais, šviesiais gėlių ir vaisių akordais ar sodresnėmis bei gilesnėmis natomis užliejantys aromatai puikiai tinka šiuolaikiškoms, savo vertę žinančioms YSL moterims.

Yves Saint Laurent Libre kvepalai – tai aromatas, atspindintis modernios, ryžtingos ir nepriklausomos moters laisvę. Laisvę rizikuoti, plėsti nustatytas ribas, ryžtingai siekti savo užsibrėžtų tikslų ir tiesiog būti savimi. Šis solidus, gylio ir subtilaus saldumo pripildytas aromatas suteikia stiprybės, jausmingumo ir dar daugiau pasitikėjimo savimi kiekvienai moteriai, kuri brangina savo individualumą.

Kvapnią kompoziciją atveria sultingų mandarinų, charakteringų juodųjų serbentų ir karčiųjų apelsinų lapų eterinio aliejaus mišinys, kuriam švelnumo ir elegancijos suteikia lengvi levandų akordai. Švelnios levandų natos tęsiasi ir aromato širdyje, kur jas saldumu užlieja švelnus apelsinų žiedų ir jazminų dvelksmas. Galiausiai Yves Saint Laurent Libre kvapą vainikuoja šiluma dvelkianti vanilė, kurios saldume skęsta jausmingasis muskusas, sūria šiluma užliejanti ambra ir kedro mediena, suteikianti kvapui daugiau intensyvumo.

Yves Saint Laurent Libre kvepalai moterims – tai tyros laisvės aromatas. Šis prabangios ramybės, užtikrintos elegancijos ir klasikos potėpiais papildytas kvapas skirtas nepriklausomai asmenybei, kuri gyvena pagal savo sukurtas taisykles ir nesibaimina būti tuo, kas iš tiesų yra.

Skaidraus stiklo buteliukas puoštas aukso apdaila puikiai atspindi rafinuotos, tačiau šiuolaikiškos moters laisvės siekį.  

Kvepalų koncentracija:
EDC (Eau de cologne) - odekolonas
EDT (Eau de toilette) - tualetinis vanduo
EDP (Eau de parfum) - parfumuotas vanduo
PP (Pure parfum) - koncentruoti kvepalai

ALCOHOL , PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER, LIMONENE, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL ALCOHOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, GERANIOL, METHYL ANTHRANILATE, CITRONELLOL, CITRAL, ISOEUGENOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, FARNESOL, CI 14700 / RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 60730 / EXT. VIOLET 2

Keičiantis produkto dizainui, gali kisti produkto sudėtis.

Dėl galimų sudėties ir ingredientų pakitimų atsakingas gamintojas. Rekomenduojame produkto sudėtį tikrinti ant gaminio pakuotės.

Tinkamumas vartoti po atidarymo:

Kvepalai

Įspėjimas: Tik išoriniam naudojimui. Saugoti, kad nepatektų į akis. Nenaudoti turint individualų netoleravimą vienai iš sudėtinių dalių ar esant pažeistai odai.

Pirkę šią prekę dažniausiai renkasi ir šias:

42 atsiliepimai
Parašyti savo atsiliepimą !
Natalya country flag 2024-02-23

Это моя любовь с первого пшика.Стокие, насыщенные, шлейфовые.На осень, зиму самое оно.Не устаю ними пользоваться, хочется еще и еще.

Asta country flag 2023-12-21

Kadangi tai vienas iš norų parašytų laiške Kalėdų Seneliui, tai apie pačius kvepalus negaliu daug pasakyti :) Bet rašė, kad jie puikūs!
o visa kita: kaina, pristatymas, operatyvumas- tikra atgaiva ir palengvinimas Kalėdų Seniui!

Justina Č. country flag 2023-08-10

Greitas atsiuntimas, perku ne pirma karta ir nebuvau dar nusivylusi, kvepalai ilgai laikosi ir tikrai verta ir patogu pirkti kas nori išbandyti naujus kvepalus tik mažais kiekiais🦋

Rasa country flag 2023-07-19

Prekė atėjo labai greitai per 1 darbo dieną. Kvepalai intensyvūs, tačiau maloniai. Kvapas išlieka ilgai, kam patnka nesaldūs, truputėlį turintys aštrokų natų kvepalai, rekomenduočiau.

Daugiau atsiliepimų

Parašyti atsiliepimą

Yves Saint Laurent Libre EDP kvepalai moterims

Yves Saint Laurent Libre EDP kvepalai moterims

Parašyti atsiliepimą

El. paštas nebus rodomas, naudojamas tik prekės pirkimo patvirtinimui