Šiuo metu neturime
Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!
Įrašykite savo el.pašto adresą žemiau ir apie prekės atsiradimą būsite informuotas akimirksniu.
Pristatymo terminas | 5-10 darbo dienos |
Kiekis | 22,7 g. |
Pakuotė (-ės) | Standartinė pakuotė |
Funkcijos | Ilgai išliekantis, ilgalaikio poveikio, gaivinanti, atpalaiduoja, neutralizuoja nemalonius kvapus |
Produkto tipas | Aromatinis vaškas, Vaškas |
Kvapo tipas | Aromatiniai |
Viršutinės natos | Avižos, Žali lapai, Žalieji lapai, Agava, Arbata |
Vidurinės natos | Medus, Levanda, Migdolų pienas, Ramunė |
Žemutinės natos | Gintaras, Vanilė, Kvapioji tongapupė (tonka bean), Rudasis cukrus, Sandalmedis |
Ypatybės | Su bičių vašku |
WoodWick Oat Flower aromatinis vaškas atsiskleidžia bičių medumi, sumaišytu su laukinių avižų žiedais ir ramunėlėmis, derinamas su kreminiu migdolų pieno ir tonkos deriniu.
Viršutinės natos apgaubia laukinių avižų žiedais, žaliais lapais, agava ir arbata, vėliau užleidžia vietą medaus, levandos, migdolų pieno ir ramunėlės aromatams. Pagrindą sudaro gintaras, vanilės pupelės, tonka, rudasis cukrus, sandalmedis.
Aukštos kokybės ir populiarūs WoodWick aromatiniai vaškai turi labai prisotintų esencijų, todėl ilgai kvepia. Jie ištirpinami naudojant įprastą arbatinę žvakę klasikinėje ir elektrinėje aromatinėje lempoje. Kvapo laikas yra mažiausiai 8 valandos. Vašką galima dozuoti pagal norimą kvapo intensyvumą. Tai idealus būdas greitai ir be liepsnos pakvėpinti namus. Esant karščiui, jis ištirpsta inde ir pradeda skleisti kvapą. Kai atvėsta - vaškas sukietėja ir gali būti naudojamas pakartotinai, kol išnyks kvapioji esmė.
Kaip naudoti: aromatinį vašką įdėkite į vaško šildytuvą ir jo apačioje uždekite kvapo neturinčią arbatinę žvakutę. Leiskite vaškui lydytis ir sklisti aromatui. Arba naudokite su su WoodWick® SmartMelt ™ šildytuvais.
Kaip naudoti: aromatinį vašką įdėkite į vaško šildytuvą ir jo apačioje uždekite kvapo neturinčią arbatinę žvakutę. Leiskite vaškui lydytis ir sklisti aromatui. Arba naudokite su su WoodWick® SmartMelt ™ šildytuvais.